Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='emir']tzn. oddajesz na Paluch, upychasz po innych schroniskach lub wyrzucasz na ulicę!
A co na to te "uratowane" ?? są szczęśliwe??
EMIR

a właśnie... chodza takie słuchy... chodzą:mad:
a gdzie sama zainteresowana?
niech się wypowie na ten temat...

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emir napisał(a):
przepraszam " byle komu" - to o kogo chodzi?
"co autor mial na myśli? "
Twoje IQ mnie przytłoczylo ( wybacz starej))
EMIR
sorry wszystich za offa, ale zostałam sprowokowana;
posty nie na temat pomocy psu - wykasuję

uderz w stół a nożyce się odezwą. Ja nie interesowałam się tekstem dotyczącym osób marnej reputacji, bo nie uważam aby mnie dotyczył.
Moje IQ jest przez Ciebie wymyślone i wykrzyczane na forum, skoro nie jesteś w stanie ogarnąć swoich pomysłów to twój problem.
Zostałaś sprowokowana? raczej wezwana jako posiłki, bo medar chlapnął i brakło mu argumentów.
Więc co z tym sprawozdaniem? miało być przedstawione bezzwłocznie. Nadal czekam na wskazanie gdzie można się z nim zapoznać

Posted

Weronia napisał(a):
a właśnie... chodza takie słuchy... chodzą:mad:
a gdzie sama zainteresowana?
niech się wypowie na ten temat...

a nie widać różnicy pomiędzy Krzyczkami a innym schronem? w końcu jeśli trafiają do Emira to również do schronu a nie na DT

Posted

GreenEvil napisał(a):
ktore?

pzdr
GreenEvil

nie wiesz? zapytaj którejś, która wie wszystko. Przecież Maniek z tego wątku jest na Paluchu a Ty masz kłopoty ze wzrokiem skoro go widujesz gdzie indziej;)

Posted

Tweety napisał(a):
nie wiesz? zapytaj którejś, która wie wszystko. Przecież Maniek z tego wątku jest na Paluchu a Ty masz kłopoty ze wzrokiem skoro go widujesz gdzie indziej;)

a fakt... zapomnialam :oops:

pzdr
GreenEvil

Posted

no i nie ma sprawozdania:shake: mam nadzieję, że nie zostanie utworzone kolejne na potrzeby ciekawskich, skoro dużo rzeczy zostało powiedziane a teraz nagle inni będą mogli to zweryfikować.

Posted

Tweety napisał(a):

Ja to na Paluchu?????????????????????????????
A jak tak się cieszyłam że On W DT:placz::placz::placz::placz:

Posted

Tweety napisał(a):
a nie widać różnicy pomiędzy Krzyczkami a innym schronem? w końcu jeśli trafiają do Emira to również do schronu a nie na DT

A nie widac roznicy w realizacji celow statutowych? Chyba to Wy macie niesc pomoc 'a nie na cudzej doopie jezdzic' czyli schroniska miejskiego, warszawskiego.

Jestes bezczelna jesli uwazasz, ze "to nic zlego' ze psy podrzuca sie do przepelnionego do granic schroniska miejskiego. GRATULUJE HIPOKTYZJI!
Nie wspomne o 'malym' szczegole, ze szczenieta byly zaszczepione w Krzyczkach, a dokumenty ich "zniknely'-podrodze na paluch;) i na paluchu byly ponownie zaszczepione. No ale coz, najwazniejsze aby psy "znalazly domki". :roll:

Posted

ARKA napisał(a):
A nie widac roznicy w realizacji celow statutowych? Chyba to Wy macie niesc pomoc 'a nie na cudzej doopie jezdzic' czyli schroniska miejskiego, warszawskiego.

Jestes bezczelna jesli uwazasz, ze "to nic zlego' ze psy podrzuca sie do przepelnionego do granic schroniska miejskiego. GRATULUJE HIPOKTYZJI!
Nie wspomne o 'malym' szczegole, ze szczenieta byly zaszczepione w Krzyczkach, a dokumenty ich "zniknely'-podrodze na paluch;) i na paluchu byly ponownie zaszczepione. No ale coz, najwazniejsze aby psy "znalazly domki". :roll:

ale ja nie napisałam o Paluchu. Jak zwykle sobie dośpiewałaś to co ci się wymyśliło. To przecież ty darłaś twarz, że Maniek jest na Paluchu, miałaś widzenie?
A to nie twoja koleżanka twierdziła, że lepiej zostawić pewną sunię w Milanówku niż dawać ją do EMIRA? Jakoś wtedy zamilkłaś na tamtym wątku.
Nie bardzo wiem co rozumiesz pod pojęciem "jeździć na cudzej doopie" wiążąc to z miejskim schronem ale nasuwa się jeden wniosek, że lepiej jeździć na doopie EMIRA. Wybacz, nie skorzystam, jakoś mnie odrzuca

Posted

Nie ma to, jak czysto polskie, podwórkowe słownictwo.

[quote name='ARKA']
TAK????A od kogo masz upowaznienie na; "znajdowanie tych dobrych domów",na jakiej podstawie,prawnej, ...zresztą???Narazie ..tylko......pytam.....grzecznie

Od kiedy jest potrzebne JAKIEŚ UPOWAZNIENIE I CZYJE?
Czyżby KOMETA miała prosić o to EMIR? Z tego, co wiem, to krakowski TOZ złożył zawiadomienie o Krzyczki, a Emir był na przyczepkę.
Nie ma nikt wyłączności na psa. Jeśli ktoś chce szukać mu domu i nim się zająć to chwała mu za to.
Z tego co wiem to wątek jest dla dobra psa tj. MAŃKA vel Smutka.
Skoro AFN podjął się zbiórki na Mańka to bardzo dobrze i EMIR, czy ARKA powinni mu w tym pomóc.

Posted

[quote name='fx200']Nie ma to, jak czysto polskie, podwórkowe słownictwo.

no, nie wymagajmy rzeczy niemożliwych, cham we fraku będzie chamem we fraku

[quote name='fx200']
Od kiedy jest potrzebne JAKIEŚ UPOWAZNIENIE I CZYJE?
Czyżby KOMETA miała prosić o to EMIR? Z tego, co wiem, to krakowski TOZ złożył zawiadomienie o Krzyczki, a Emir był na przyczepkę.
Nie ma nikt wyłączności na psa. Jeśli ktoś chce szukać mu domu i nim się zająć to chwała mu za to.
Z tego co wiem to wątek jest dla dobra psa tj. MAŃKA vel Smutka.
Skoro AFN podjął się zbiórki na Mańka to bardzo dobrze i EMIR, czy ARKA powinni mu w tym pomóc.

wystarczy jak nie będą przeszkadzać. Ale jak ktoś ma również monopol na niesienie pomocy, robi to najlepiej a inni niech stoją z boku i klaszczą...

Arka, a dlaczego nie powiedziałaś koleżance, że jest obowiązek umieszczania sprawozdania do wglądu? Jakaś taka zdziwiona była, że coś musi a w dodatku o tym nie wie i nagle się okazało, że taki ktoś z 1 IQ wie więcej... Nieładnie z twojej strony

Emir, czekam dalej na to sprawozdanie za 2006 rok, oryginalne a nie tworzone w pocie czoła na kolanie, o co absolutnie cię nie podejrzewam. Wiem, że ty wszystko zgodnie z literą prawa robisz

Posted

[quote name='fx200']Od kiedy jest potrzebne JAKIEŚ UPOWAZNIENIE I CZYJE?
.
.
.
.

Mylisz sie i to bardzo...

Posted

[quote name='Tweety']ale ja nie napisałam o Paluchu. Jak zwykle sobie dośpiewałaś to co ci się wymyśliło. To przecież ty darłaś twarz, że Maniek jest na Paluchu, miałaś widzenie?
Nie odwracaj kotka ogonem-tak pisalam -ale przeprosilam, ze to pomylka, ze na plauchu Maniek jest.
Na Paluch oddalyscie dwa szczeniaki.

A to nie twoja koleżanka twierdziła, że lepiej zostawić pewną sunię w Milanówku niż dawać ją do EMIRA? Jakoś wtedy zamilkłaś na tamtym wątku.

Jaka moja kolezanka?? Masz na mysli Laudanską, owszem znam ja od lat jako przede wszystkim lek.wet.

Nie bardzo wiem co rozumiesz pod pojęciem "jeździć na cudzej doopie" wiążąc to z miejskim schronem ale nasuwa się jeden wniosek, że lepiej jeździć na doopie EMIRA. Wybacz, nie skorzystam, jakoś mnie odrzuca

To co Tobie sie nasuwa to mnie malo interesuje, oddalyscie szczeniaki na paluch i to jest fakt!

Posted

ARKA napisał(a):

Więcej szczegółów w czym się mylę? Może dokładnie wytłumaczysz.
Jak Emir zbierał na psy z Krzyczek to był cacy, a jak AFN zbiera to jest już be.
Trochę dziwne. Ja też bym chciał zobaczyć rozliczenie za 2006 i wiem, że podobnego zdania jest wiele innych osób na forum.

Posted

[quote name='fx200']
Jak Emir zbierał na psy z Krzyczek to był cacy, a jak AFN zbiera to jest już be.

Nie chodzi o zbieranie tylko o 'adopcje' robione przez komete i los tych psow, tak wogole.

Posted

ARKA napisał(a):

fx200 napisał(a):

Więcej szczegółów w czym się mylę? Może dokładnie wytłumaczysz.

ARKA, czekam na odpowiedź

ARKA napisał(a):

Nie chodzi o zbieranie tylko o 'adopcje' robione przez komete i los tych psow, tak wogole.

A co uważasz, że KOMETA żle zajmuje się adopcjami psów? Wytłumacz to szerzej, bo nie rozumiem
ARKA napisał(a):
i los tych psow, tak wogole.
.
Na tym wątku jest, że dziewczyna robi co może, aby wyciągać psy z Krzyczek i to za własną kasę. Uważam, że Komecie należy pomóc, a nie krytykować.

Posted

oktawia6 napisał(a):
cip, cip ooooo Boziu!!!!!! -jeszcze buziaczki dodaj prócz tych cwietów.
daj spokój ARKA i EMIR też tym dziewuchom-nawet do Pułtuska nie przyszły i nie przyjdą-doopy wylizane i wyssane-nie ma co dalej bic piany bo i ta biją w Krzyczkach Pieniążkach-ale już niedługo!

Nie przyjda, bo na piechote troche za daleko.
Zdajesz sobie sprawe, ze takie chamskie posty sa lamaniem regulaminu forum?

pzdr
GreenEvil

Posted

Widzę, że WIELKI BRAT czuwa i skasował :comp26: niecenzuralne posty OKTAWIA6. :klacz: (i przy okazji cytat niecenzuralnego postu OKTAWIA6 w moim poście, ale wybaczam;))

Posted

[quote name='ARKA']Nie odwracaj kotka ogonem-tak pisalam -ale przeprosilam, ze to pomylka, ze na plauchu Maniek jest.
Na Paluch oddalyscie dwa szczeniaki.

po pierwsze czasy towarzyszy już minęły więc nie mów do mnie "oddałyście". mnie z Krakowa trudno cokolwiek oddać na Paluch. Po drugie były to szczeniorki, które oktawia wyciągnęła z Krzyczek i podrzuciła jak kukułcze jajo na zasadzie: patrzcie ile ja psów wyciągam (a czy jest co z nimi zrobić to już nie mój problem, ja wyciągnęłam).
może ja wezmę jakiegoś psa z Palucha i z dumą wręczę ci go, bo w końcu wyciągnęłam więc należą mi się pochwały a że ty nie będziesz co miała z nim zrobić ... to będzie wtedy twój problem? jak oddasz do schronu to rozpętam burzę i nagonkę

Jaka moja kolezanka?? Masz na mysli Laudanską, owszem znam ja od lat jako przede wszystkim lek.wet.

bystra bywasz. Nie zastanowiłaś się czemu ta osoba uważa, że lepsze są warunki w Milanówku?

To co Tobie sie nasuwa to mnie malo interesuje, oddalyscie szczeniaki na paluch i to jest fakt!

ja chciałam wiedzieć co rozumiesz pod pojęciem użytym przez siebie a co do szczeniaków to już odpowiedziałam. Ale ty jak zwykle wiesz lepiej co się gdzie dzieje.

Lepiej mi powiedz co mam zrobić z kotami, których administracja chce się pozbyć ze swojego terenu, bo im sikają na trawę a to są wolnożyjące dzikuski. Łapnę i ciachnę ale co potem? Jest ich ok. 20. Przecież nie wywiozę ich do lasu ani nawet do schronu.

(sorry za offa ale może Arka, zamiast tylko wszystko krytykować, wypowie się jak człowiek)

Posted

[quote name='fx200']Widzę, że WIKELKI BRAT czuwa i skasował :comp26: niecenzuralne posty OKTAWIA6. :klacz: (i przy okazji cytat niecenzuralnego postu OKTAWIA6 w moim poście, ale wybaczam;))

:roll:Moja wypowiedz wczorajsza(odpowiedz na Twoj post) znalazal sie jako pierwszy post tego wątku i i nie moglam tego skasowac:razz: napisze sama do WB aby cos z tym zrobil.

Posted

[quote name='Tweety']po pierwsze czasy towarzyszy już minęły więc nie mów do mnie "oddałyście". mnie z Krakowa trudno cokolwiek oddać na Paluch.

Skoro Ci cokolwiek trudno,....z Krakowa,......wiec nie pisz nic o towarzyszach. Ani to mądre ani dowcipne.

Po drugie były to szczeniorki, które oktawia wyciągnęła z Krzyczek i podrzuciła jak kukułcze jajo na zasadzie: patrzcie ile ja psów wyciągam (a czy jest co z nimi zrobić to już nie mój problem, ja wyciągnęłam).

j.w. nie bylo Cie tu, siedzisz w Krakowie podobno.

bystra bywasz. Nie zastanowiłaś się czemu ta osoba uważa, że lepsze są warunki w Milanówku?

Nie, nie zastanowilo. Jest wetem schroniskowym w Milanowku.

Lepiej mi powiedz co mam zrobić z kotami, których administracja chce się pozbyć ze swojego terenu, bo im sikają na trawę a to są wolnożyjące dzikuski. Łapnę i ciachnę ale co potem? Jest ich ok. 20. Przecież nie wywiozę ich do lasu ani nawet do schronu.

Jak to co; pisz pisma ,cytuj ustawe, co sie kotom nalezy, wolnozyjacym.