Weronia Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Maniek ma już jakieś pieniądze na tę operację? Quote
GreenEvil Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Weronia napisał(a):Maniek ma już jakieś pieniądze na tę operację? chcialabym umiec odpowiedziec na to pytanie... ale nie umiem. To zalezy od sggw tak pokrotce. pzdr GreenEvil Quote
ARKA Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='kometa']wspólpracować-współpracuję i będę nadal.Nie interesuje mnie krytyka i nie będę przed nikim się tłumaczyć ze swoich działań. Fakt jest faktem- Co tydz wyciagam po kilka psów i to jest dla mnie najważniejsze. Poza tym znajduję dla tych psów dobre domy. :crazyeye:TAK????A od kogo masz upowaznienie na; "znajdowanie tych dobrych domów",na jakiej podstawie,prawnej, ...zresztą???:roll::roll::roll:Narazie ..tylko......pytam.....grzecznie;) Quote
Weronia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 a to ciekawe, że się tak tłumaczy, prawda?? :) hmmm..... Quote
GreenEvil Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='ARKA']:crazyeye:TAK????A od kogo masz upowaznienie na; "znajdowanie tych dobrych domów",na jakiej podstawie,prawnej, ...zresztą???:roll::roll::roll:Narazie ..tylko......pytam.....grzecznie;) ARKA, jaja sobie robisz? tez pytam. Grzecznie. pzdr GreenEvil Quote
ARKA Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Lepiej bys zamilkła niż na pytanie odpowiadala pytaniem??:razz:Nie?? P.S. A czy ja Ciebie tak, wogole i w szczegole, pytam??;) Quote
GreenEvil Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ARKA napisał(a):Lepiej bys zamilkła niż na pytanie odpowiadala pytaniem??:razz:Nie?? nie, nie odpowiadam. Ja pytam. A to jest niejaka roznica. Wiec zadam pytanie ponownie. W czym masz klopot? Z jakiego powodu te pytania? ARKA napisał(a): P.S. A czy ja Ciebie tak, wogole i w szczegole, pytam??;) A czy ja odpowiadam na jakiekolwiek pytanie? pzdr GreenEvil Quote
kometa Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='ARKA']:crazyeye:TAK????A od kogo masz upowaznienie na; "znajdowanie tych dobrych domów",na jakiej podstawie,prawnej, ...zresztą???:roll::roll::roll:Narazie ..tylko......pytam.....grzecznie;) miejsc juz w zakladzie zamknietym nie ma?:roll: Quote
kometa Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Bardzo Prosimy O Sparcie Dla Maniusia! Tak Niewiele Potrzeba By Mógł Znów Normalnie żyć!! Quote
MagYa^^ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ..powoli odnosze wrazenie, ze niektorym wieksza przyjemnosc sprawia wtykanie szpili i wytykanie "jacy to sa 'be'", niz przynoszenie pomocy psom. TUTAJ JEST WATEK MAŃKA! Ktory potrzebuje wsparcia.. Quote
ANETTTA Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 MagYa^^ napisał(a):..powoli odnosze wrazenie, ze niektorym wieksza przyjemnosc sprawia wtykanie szpili i wytykanie "jacy to sa 'be'", niz przynoszenie pomocy psom. TUTAJ JEST WATEK MAŃKA! Ktory potrzebuje wsparcia.. prosilam bez klotni .......kto pomoze nie komecie tylko manikowi .......szkoda tego psa ....jego klalectwa i przeciez operacje i kwity zaplaty beda udokumentowane dziewczyny nie pomagajmy krzyczkoom tylko temy psu !!!!!!!!!!!!11 Quote
MagYa^^ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 przeciez ja sie nie kloce :lol: - zwrocilam uwage, tak samo jak zrobilas to Ty w stosunku do mnie :eviltong: (chociaz nie wiem dlaczego) Quote
ANETTTA Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ja tylko zacytowałam cos co napisałas a pytanie było skierowane do osób ktore ogolnie robia tu zamet a nie walcza o dobro psa one juz wiedza o kogo chodzi nie poraz 1 sie to zdarza ....a ja chcialabym pomoc .......wspolpracujmy .... Quote
ARKA Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 kometa napisał(a):miejsc juz w zakladzie zamknietym nie ma?:roll: :evil_lol: A co, juz Cie wypuszczają? Quote
Weronia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 medar napisał(a):Kometo, bardzo Cię proszę, abyś nie odebrała mojego postu jako atak na Twoją osobę. Prosze tylko, abyś pomogła mi zrozumieć, dlaczego Ty zbierasz fundusze na leczenie chorych psów z Krzyczek. Dlaczego właśnie Ty szukasz dla nich transportu ? Czy schronisko w którym działasz i jesteś wolontariuszem nie zapewnia Ci takiej pomocy? Czy uważasz że schronisko nie takich mozliwości finansowych, a może po prosty nie chce wspomóc Twoich działań ? Czy jest moralnym zabrać psa, pobrać na niego fundusze , a później ponownie udażać w nutę wrażliwości i zbierać ponownie środki? Wiem - nie pies je dostał, także nie Ty , ale czy nie widzisz tu obłudy i niewłasciwej drogi? dokladnie... Quote
GreenEvil Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 medar napisał(a):Kometo, bardzo Cię proszę, abyś nie odebrała mojego postu jako atak na Twoją osobę. Prosze tylko, abyś pomogła mi zrozumieć, dlaczego Ty zbierasz fundusze na leczenie chorych psów z Krzyczek. Dlaczego właśnie Ty szukasz dla nich transportu ? Czy schronisko w którym działasz i jesteś wolontariuszem nie zapewnia Ci takiej pomocy? Czy uważasz że schronisko nie ma takich możliwości finansowych, a może po prosty nie chce wspomóc Twoich działań ? Czy jest moralnym zabrać psa, pobrać na niego fundusze , a później ponownie udeżać w nutę wrażliwości i zbierać ponownie środki? Wiem - nie pies je dostał, także nie Ty , ale czy nie widzisz tu obłudy i niewłaściwej drogi? Może szybciej zrozumiem, jeśli określisz , jaki jest Twój status w tym schronisku. Ja sadze, ze odpowiedzi na to pytanie moze Ci udzielic Twoja macierzysta fundacja rowniez. To jest watek Manka, wiec prosilabym o trzymanie sie sedna tematu. pzdr GreenEvil Quote
El&Udun Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Strasznie żal mi tego psa... Przez niezrozumiale dla mnie i pewnie dla wielu osob spoza śmietanki dogomanii dziwne zagrywki, ukrywanie pewnych faktów, niewiele osób zdecyduje sie wesprzec finansowo jego leczenie. Ja nie pije do nikogo, ale ktos wokół tego psa PR zrobił i taki los mu zgotował... Quote
GreenEvil Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 medar napisał(a):Moja macierzysta fundacja nie musi mi takich informacji udzielać, wiem jakie ma priorytety. Czyj jest wątek także wiem doskonale , pytam właśnie o zasadność wątku. Nie wywołuję do tablicy ani Ciebie , ani AFN. Alez ja Ci odpowiadam gdzie najszybciej uzyskasz odpowiedz. Cokolwiek kuriozalny jest fakt, ze pytasz sie komety o zasadnosc jej dzialania a nie zapytasz sie o to swojej wlasnej fundacji. pzdr GreenEvil Quote
ARKA Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 GreenEvil napisał(a):Alez ja Ci odpowiadam gdzie najszybciej uzyskasz odpowiedz. Cokolwiek kuriozalny jest fakt, ze pytasz sie komety o zasadnosc jej dzialania a nie zapytasz sie o to swojej wlasnej fundacji. pzdr GreenEvil Udajesz kogo GE? Moze trzeba jasno powtorzyc po raz 100-tny. Owszem Emir ratuje psy krzyczkowe ale.......PODJEŁA działania, dawno, aby ten oboz smierci PRZESTAŁ funkcjonowac a Ty i kometa wrecz wspieracie oboz smierci-widzisz ta 'subtelną' roznice?? Quote
GreenEvil Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ARKA napisał(a):Udajesz kogo GE? Moze trzeba jasno powtorzyc po raz 100-tny. Owszem Emir ratuje psy krzyczkowe ale.......PODJEŁA działania, dawno, aby ten oboz smierci PRZESTAŁ funkcjonowac a Ty i kometa wrecz wspieracie oboz smierci-widzisz ta 'subtelną' roznice?? tak. oczywiscie jak zwykle masz racje. pzdr GreenEvil Quote
GreenEvil Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 medar napisał(a):Ale to nie moja fundacja pobrała pieniądze na tego psa, czyż nie jest on podopiecznym Krzyczek? Kuriozalne jest to, że Ty nie widzisz tej róznicy. Mowisz, ze emir leczyl te psy za pieniadze krzyczek? Fascynujace. pzdr GreenEvil Quote
Edi100 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Maniusiu, grosiki dla Ciebie potrzebne.:placz: Wiele nie mogę:oops:Ale podajcie numer konta na pw. Ten pies juz zbyt wiele wycierpiał:placz: Quote
GreenEvil Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 medar napisał(a):Udajesz, czy tylko czytasz, lecz nie rozumiesz co czytasz? Lotnosc Twoich wypowiedzi, medar, jak zwykle jest powalajaca na kolana. pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts