BlackSheWolf Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Peter Beny']Poznałem obecnego kierownika , i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie , Kamę też pamiętam ;) Bardzo fajna sunia , nawet się pytałem o nią , ale powiedział że to jego sunia . Przykre jest to że ludzie którzy mają tyle serca dla psów muszą opuścić schronisko :shake:, z rozmowy z panem kierownikiem się dowiedziałem jak mało schronisko dostawało z gminy , to on w własnym zakresie organizował karmę i inne rzeczy dla schroniska , szukał sponsorów . Bardzo mi przykro , mam nadzieje że sytuacja się w schronisku nie pogorszy , a wolontariat dalej będzie miał wstęp , co do Kamy to koniecznie ją umieśćcie na stronie adopcyjnej OWP , na forum Owczarek też by się przydało . POzdrawiam , Peter.[/quote] na OWP i Owczarkach już ja wstawilam Quote
BlackSheWolf Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='magdyska25']hmmm wiem że głupie pytanie ale czy sunia jest rasowa?? tzn. czy ma tatuaż gdyż to by zwiększyło Jej szansę na dom.[/quote] niestety nei ma ... Quote
*Gajowa* Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A co się stanie z sunią po 5 marca ? Quote
BlackSheWolf Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 nie wiem... jak dom sie nie znajdzie... bedzie zamieszanie :( sunia pewnie trafi do domu córki kierownika.. tzn. do bloku... a ona swojego psa odda do rodziny na jakis czas, dopoki dom sie nie znajdzie ;( Quote
*Gajowa* Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Pozostaje więc zrobić suni ogłoszenia w sieci . Kto pomoże ? Quote
BlackSheWolf Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 ja sie wlasnie juz za to biore. Quote
ewka i haker Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ja sie wlasnie juz za to biore.[/quote] ja moge dac na forum mam psa Quote
BlackSheWolf Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 to jakbys mogla :) ja zrobilam jej wczoraj chyba z 10 ogloszen na roznych stronach :) Quote
ewka i haker Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='BlackSheWolf']to jakbys mogla :) ja zrobilam jej wczoraj chyba z 10 ogloszen na roznych stronach :)[/quote] mam nadzieje ze si uda Quote
BlackSheWolf Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 z kamą to raczej problemu nie bedzie... napewno ktoś ją wezmie bo jest baaaardzo ładna :) gorzej z Cyganeczką moja :( Quote
Mysia_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='BlackSheWolf']z kamą to raczej problemu nie bedzie... napewno ktoś ją wezmie bo jest baaaardzo ładna :) [/quote] Napewno :cool3: Oby domek się szybko znalazł ;) Quote
Erazm Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Gdyby nie wypaliło, mam nadzieję, że tak nie będzie, uśmiechnijcie się do Gameboy ona ma rękę do adopcji Onków Quote
beka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Wysałm zdjęcia Kamy komuś zainteresowanemu owczarkiem Quote
BlackSheWolf Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 dziekuje :) mam nadzieje, ze sie uda :) napisz jak ten KTOS odpisze ;) nawet jak nie bedzie jej chcial.. jak cos to podaj moje gg: 5801521 Quote
ewka i haker Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 jest udalo sie:multi::multi: dobrze ze kolejny pies znalazl dom Quote
BlackSheWolf Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 nom:) sunia pojechala dzis do nowego domu :) Quote
beka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No juz nie musze sie pytać, bo pan do któredo wysyłalam jej namiary sam do mnie napisał że jest u niego. Zaakceptowała wszystkich, ale nie chce jeść. Co ona jadła w Łęczycy? Quote
BlackSheWolf Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 widocznie to ze stresu . U nas wszystko zawsze zjadala :) Quote
BlackSheWolf Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='beka']No juz nie musze sie pytać, bo pan do któredo wysyłalam jej namiary sam do mnie napisał że jest u niego. Zaakceptowała wszystkich, ale nie chce jeść. Co ona jadła w Łęczycy?[/quote] dziekuje za pomoc w znalezieniu jej domu! :multi::loveu::cool3: Quote
Mysia_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Stres robi swoje, ale napewno zacznie jeść ;) Super wiadomość, że sunia już w domku :multi: Quote
BlackSheWolf Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 a no super ;) jak narazue nie mam zadnych wiesci co u Kamy. Quote
magdyska25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Świetna wiadomość:multi::multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!! Quote
BlackSheWolf Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 yhym :) jak narazie zero wieści.. Quote
Recommended Posts