Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Peter Beny']Poznałem obecnego kierownika , i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie , Kamę też pamiętam ;) Bardzo fajna sunia , nawet się pytałem o nią , ale powiedział że to jego sunia . Przykre jest to że ludzie którzy mają tyle serca dla psów muszą opuścić schronisko :shake:, z rozmowy z panem kierownikiem się dowiedziałem jak mało schronisko dostawało z gminy , to on w własnym zakresie organizował karmę i inne rzeczy dla schroniska , szukał sponsorów .
Bardzo mi przykro , mam nadzieje że sytuacja się w schronisku nie pogorszy , a wolontariat dalej będzie miał wstęp , co do Kamy to koniecznie ją umieśćcie na stronie adopcyjnej OWP , na forum Owczarek też by się przydało .
POzdrawiam , Peter.[/quote]
na OWP i Owczarkach już ja wstawilam

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BlackSheWolf']z kamą to raczej problemu nie bedzie... napewno ktoś ją wezmie bo jest baaaardzo ładna :)
[/quote]

Napewno :cool3: Oby domek się szybko znalazł ;)

Posted

No juz nie musze sie pytać, bo pan do któredo wysyłalam jej namiary sam do mnie napisał że jest u niego.
Zaakceptowała wszystkich, ale nie chce jeść.
Co ona jadła w Łęczycy?

Posted

[quote name='beka']No juz nie musze sie pytać, bo pan do któredo wysyłalam jej namiary sam do mnie napisał że jest u niego.
Zaakceptowała wszystkich, ale nie chce jeść.
Co ona jadła w Łęczycy?[/quote]
dziekuje za pomoc w znalezieniu jej domu! :multi::loveu::cool3: