Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ku....a Gdzie się nie zaglądnie, to zwrot psa! To juz chyba 4 psiak, o którym wiem.... Makabra... Pzdr. Quote
Patia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 O nie ! Aga daj znać jak sunia będzie już u p.Oli . Czy jest szansa na zowe zdjęcia ? Trzeba ułożyć jakiś tekst do ogłoszeń , nie ma spokoju ... :( Quote
AgaG Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Sunia już u Oli. bez żalu opuściła tamten dom. Ola postanowiła ją zatrzymać, choć to 11 pies.. natomiast była właścicielka usiłowała bez uprzedzenia dać jej jeszcze labkowatego czarnego psa, którego jej syn znalazł w zeszłym roku... Brak mi słów po prostu... zdjęć tego psa i tak nie mam. na razie w ogóle nie wiem, jak mu pomóc, bo labkowatego Miszę mam u znajomej pani na dt i od sierpnia zerowe zainteresowanie z ogłoszeń. .. Quote
AgaG Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Dfh16iPQ15c/UtPcxHpRjFI/AAAAAAAADLo/4ONS17SCO3c/w512-h384-no/P1011046+%281%29.JPG[/IMG] Betinka kwitnie u Oli. Przyklejam jej aktualne zdjęcie z wątku Melby - suni uratowanej niedawno przez Olę. Sunie bardzo się lubią, ale w nocy Betinka ładuje się do łóżka pod kołdrę. Jamnisia z niej prawdziwa :) Quote
AgaG Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Betinka ma podobne problemy jak moja Pomidorcia. Zapada jej się krtań, :( Charczy, by ją ustawiać. Poza problemami zdrowotnymi wszystko u niej dobrze, a zreszta jak by mogło być, skoro jest u kochanej Oli K. Razem z trzema innymi pieskami śpi z Olą w łóżku, oczywiście pod kołderką. Ola mi opowiadała, że najśmieszniejsze jest to, że każdy z nocnych przytulaków pilnuje ściśle określonego miejsca w łóżku i nie następuje w tej sferze nawet najmniejsza zmiana. :loveu: Quote
Recommended Posts