Jump to content
Dogomania

MA DOM!!Kraków szkielecik jamnikopodobny w łatki cudna sunia wyrzucona

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O nie ! Aga daj znać jak sunia będzie już u p.Oli . Czy jest szansa na zowe zdjęcia ? Trzeba ułożyć jakiś tekst do ogłoszeń , nie ma spokoju ... :(

Posted

Sunia już u Oli. bez żalu opuściła tamten dom. Ola postanowiła ją zatrzymać, choć to 11 pies.. natomiast była właścicielka usiłowała bez uprzedzenia dać jej jeszcze labkowatego czarnego psa, którego jej syn znalazł w zeszłym roku... Brak mi słów po prostu... zdjęć tego psa i tak nie mam. na razie w ogóle nie wiem, jak mu pomóc, bo labkowatego Miszę mam u znajomej pani na dt i od sierpnia zerowe zainteresowanie z ogłoszeń. ..

• 2 years later...
Posted

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Dfh16iPQ15c/UtPcxHpRjFI/AAAAAAAADLo/4ONS17SCO3c/w512-h384-no/P1011046+%281%29.JPG[/IMG]

Betinka kwitnie u Oli. Przyklejam jej aktualne zdjęcie z wątku Melby - suni uratowanej niedawno przez Olę. Sunie bardzo się lubią, ale w nocy Betinka ładuje się do łóżka pod kołdrę. Jamnisia z niej prawdziwa :)

• 5 months later...
Posted

Betinka ma podobne problemy jak moja Pomidorcia. Zapada jej się krtań, :( Charczy, by ją ustawiać. Poza problemami zdrowotnymi wszystko u niej dobrze, a zreszta jak by mogło być, skoro jest u kochanej Oli K. Razem z trzema innymi pieskami śpi z Olą w łóżku, oczywiście pod kołderką. Ola mi opowiadała, że najśmieszniejsze jest to, że każdy z nocnych przytulaków  pilnuje ściśle określonego miejsca w łóżku i nie następuje w tej sferze nawet najmniejsza zmiana. :loveu: