Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anka_ZG napisał(a):
Tak, jeszcze snieznobiałe...zobaczymy jakie będą za kilka miesięcy;) Madziu a ta stronka wasza jest świetna:)

Drakuś miał od zawsze białe i dalej ma:evil_lol: Zero kamienia i osadu:cool3:
Dziękujemy:)

Posted

Witam wszystkich z wieczorka;) No niestety jak na złość akumulatorki w aparacie wysiadły przed chwilą jak tylko chciałam jakieś zdjęcie zrobić:-(:shake: Ale... dzisiaj wzięło mnie troszkę na wspomnienia jak Spajkuniu był jeszcze maleńki, także wkleję kilka zdjęć, ale od razu mówię, że są one kiepskie bo robione tel komórkowym.
A oto on, mój malutki, grubiutki Misiaczek:)

Posted

Hej;) Fajnie, że "śpiące" fotki się podobają:cool3: no u mnie ma kto nas fotografować i jesteśmy ze Spajkuniem prawie w każdym momencie fotografowani, nawet po śpiącemu;) My tak często śpimy, mordka w mordkę:loveu: A jeśli chodzi o ten jego brzuszek, to faktycznie, miał bebzolek jak był malutki, taki grubasek słodziutki:)Pozdrawiam

Posted

Hej:) Dam dzisiaj kilka Spajkusiowych fotek, bo do poniedziałku nas nie będzie;)żebyście nie mówili, że wyjechaliśmy bez pożegnania;0
Tutaj Spajkuniu walczy z wewnętrznym świńskim uchem;)

Wiem, że obrzydliwie ono wygląda, ale Spajkuniu je uwielbia:loveu:

A tu już walczy z kosteczką

Posted

Martunia napisał(a):
O a gdzie jedziecie? :cool3:
Jakie słodziutkie zdjęcia. :loveu: Słodziutko sobie śpiulka. :) I jak je tą swoją kosteczkę i ucho. ;)
Wymiziaj go ode mnie. :loveu:

Te uszko jak tylko dziś kupiłam, nie zdążyłam jeszcze ściągnąć butów a on juz mi je ukradł z reklamówki:evil_lol: A jedziemy na świeta do rodzinki, tam gdzie ostatnio bylismy na weekend, czyli na wieś do murzynka, kurek i kropka;)

Posted

Anka_ZG napisał(a):
Te uszko jak tylko dziś kupiłam, nie zdążyłam jeszcze ściągnąć butów a on juz mi je ukradł z reklamówki:evil_lol: A jedziemy na świeta do rodzinki, tam gdzie ostatnio bylismy na weekend, czyli na wieś do murzynka, kurek i kropka;)

Hihi. :evil_lol: A to Ci spryciarz ! :D Niecierpliwy był. ;)
A no to bardzo fajnie. :) Mam nadzieję, że kilka fotek będzie. :D