Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cockerek, jak z jednej strony piszesz, że pies jest tak przeraźliwie głodny, że jest nie do odwołania od byle śmieci, a z drugiej - że smakołyki go nie interesują, to cos mi tu nie gra...

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire, niekoniecznie. Atrey wychodzi na glodniaka na spacery i totalnie olewa wszelkie smakolyki, po prostu je wypluwa i koniec i to niezaleznie od tego, co to jest. Wiec nie ma tu bezposredniego przelozenia.

Posted
Flaire, niekoniecznie. Atrey wychodzi na glodniaka na spacery i totalnie olewa wszelkie smakolyki, po prostu je wypluwa i koniec i to niezaleznie od tego, co to jest. Wiec nie ma tu bezposredniego przelozenia.
kyane, chyba mnie nie zrozumiałaś. Tu nie chodzi o to, czy pies wychodzi na głodniaka - przeczytaj post Cockerka, który zaczął tę dyskusję. Ona pisze, że od czasu kastracji, pies żyje po to, żeby jeść - jest tak przeraźliwie głodny, że wyciąga ją na spacer tylko po to, żeby polować na śmiecie. I tu coś nie gra - bo jeżeli pies jest rzeczywiście tak straszliwie głodny, to smakołyków nie będzie olewał... Więc mnie się wydaje, że jej problem to raczej behawior i to starałam się zasugerować.