Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wieczorem (24.02.2008) na osiedlu Chrobrego w Poznaniu znalazłem psa - siedział na wycieraczce pod drzwiami.
Pies jest młody, średniego wzrostu, czarny trochę podobny do wyżła szorstkowłosego i sznaucera.

Informacja 501 043 601

Posted

Niestety nadal szukam.
Może ktoś go rozpoznaje:

Jeśli nie znajdę właściciela będę szukał dla niego nowego domu. W tej sprawie również proszę o kontakt.

Posted

Deeno napisał(a):
Ma tatuaż w uchu, ale bardzo nieczytelny, właściwie tylko 2 znaki z 5-ciu są w miarę do odczytania.

Napisz koniecznie do schroniska, może to adoptowany stamtąd pies.

Posted

[quote name='xxxx52']czy zadne cyfry lub litery nie sa czytelne
Ps schronisko poznanskie wykonuje tatuaze liczba cyfr z liczbami wynosi od 5-6 .

Przecież napisałem na stronce:
"ma tatuaż 5-cio znakowy, ale w miarę do odczytania są tylko dwie cyfry - ??52?" - i to nie na 100%

Ze schroniska otrzymałem taką odpowiedź:
"Jeśli chodzi o tatuaż, to prawdopodobnie nie pochodzi on od nas ze schroniska, nasze tatuaże składają się z 3 liter i 3 cyfr."

Posted

xxxx52 napisał(a):
poniewaz ,zadne okoliczne schronisko nie wykonuje tatuazu ,to musi byc piesek z poznanskiego schroniska.

Pani Romo, nie koniecznie - przecież pies może pochodzić ze schroniska znajdującego się setki kilometrów dalej, ale np. zgubił się po adopcji.

Posted

Alarm odwołany ! - znalazła się właścicielka - pies przywędrował na Chrobrego z Moraska. Miał breloczek z numerem tel ale musiał zerwać.
Pies był brany w zeszłym roku ze schroniska.

Jednak ogłoszenia rozklejane na osiedlu pomogły, bo właścicielka na Chrobrego pomieszkuje czy coś w tym stylu.

Cieszę sie ;)

Posted

xxxx52 napisał(a):
z poznanskiego schroniska?
"kamien z serca spadl":multi:

No nie pytałem konkretnie czy z poznańskiego, ale chyba tak.