Mada:) Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='malawaszka']a może jak zaświeci słonko - zobaczymy nowe foteczki? :loveu: a ja tak się zastanawiam - jak się zrobi ciepło to może bym podjechała do Was i te sznupkowe kudłacze spróbowałybyśmy obciąć? jest tam taka możliwość? malawaszka - jak najbardziej! Gdy będzie ciepło, to organizujemy strzyżenie naszych tyskich kudłaczów. Mamy już nawet pomieszczenie specjalnie na to przygotowane. Jeśli tylko możesz, to świetnie!! :loveu: ZAPRASZAMY! Oto link do wątku o organizowaniu strzyżenia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76093 Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ooo dzięki za lineczka - zatem czekamy na wiosenkę :loveu: Quote
Mada:) Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A nooo... Czekamy! :razz: Ja scem już latooo!! :placz: W górę Trisku kochany! Ty chcesz do domku... Wiem, wiem. :shake: Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 co słychać u Trisiorka? :loveu::loveu::loveu: Quote
kaja555 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wszystko po staremu - czeka w schronisku... Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 a jakieś fotki bez kraty by się dało może :modla: ? Quote
kaja555 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Niemożemy wyprowadzać psiaków za boksy - i dlatego zawsze na zdjęciach są kraty. Zapytam Grażynę czy nie ma jakiegoś bez krat, lub przynajmniej nowyszych zdjęć bidula :-( Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ja wiem, wiem, że nie wyprowadzacie, ale czasem takie śliczne fotki macie mimo tego :loveu: można obiektyw włożyć między kraty :cool3: Quote
kaja555 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Grażyna to super fotograf :cool3: Jutro będę ja widzieć "na żywo" i się do niej uśmiechnę ;) Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 wiem, że super fotograf :loveu: naprawdę nieczęsto ze schronów są takie ładne zdjęcia :loveu: przekaż uśmiechy i ode mnie :lol: Quote
grazyna9915 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tylko mi się tu nie podlizywć (można się uśmiechać :lol:). Z fotkami to naprawdę problem, wkładając zdjęcie przez kraty narażam się na połknięcie go przez TRISA. Chłopisko musiało by chociaż troszkę odejść od krat, a on przecież jest bardzo towarzyski. Powiem WAM jeszcze, że jak go ostatnio widziałam to psiak naprawdę wypiękniał, troszkę mu się też przytyło. JEST PIĘKNY. Z fotkami nic nie obiecuję, ale jak uda mi się zrobić coś nowego to na pewno wkleję. Quote
malawaszka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 no i podlizywać się nie wolno :obrazic: PHI! i opowiada, że Tris wypiękniał i że nie wie czy fotki zrobi :placz::placz::placz: Quote
grazyna9915 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja ci dam już:mad: Wczoraj byłam w schronisku i myślę sobie będę dobra i zrobię TRISOWI FOTKI. Niestety Tris to duży wariat. Chyba tylko szczekać potrafi. Na szczęście szczekanie było skierowane do psów z sąsiedniego boksu, a nie do mnie. Jednak przez to zdjątka nie udane (może po namyślę wkleję jedną fotkę). Na dodatek psy się tak rozszczekały, że wolałam oddejść od głośnych boksów, by nie być powodem jakiejś awantury. Jednak się nie poddam i kiedyś znowu zrobię podejście, obiesuję. A tak na marginesie kto to wymyślił, że mam zrobić fotkę wkładając aparat przez kraty? :diabloti: Tym sposobem to bym musiała mu zrobić jedynie zdjęcie ogona, bo on jest wciąż przy kratach, on kocha ludzi. Quote
malawaszka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 grazyna9915 napisał(a): A tak na marginesie kto to wymyślił, że mam zrobić fotkę wkładając aparat przez kraty? :diabloti: ja :errrr: kurka chyba się kiedyś wybiorę go zobaczyć live Quote
grazyna9915 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='malawaszka']ja :errrr: kurka chyba się kiedyś wybiorę go zobaczyć live Daj znać jak będziesz się wybierać :lol: A napocieszenie znowu pokraczna fotka: Quote
malawaszka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 :loveu: kochana mordka :loveu: i całkiem fajna ta fotka :loveu: a ja jestem juz taka nieprzytomna że jak sięna nią gapiłam to Tris ruszył noskiem :lol::loveu: Quote
kaja555 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 malawaszka napisał(a)::loveu: kochana mordka :loveu: i całkiem fajna ta fotka :loveu: a ja jestem juz taka nieprzytomna że jak sięna nią gapiłam to Tris ruszył noskiem :lol::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 malawaszka napisał(a)::loveu: kochana mordka :loveu: i całkiem fajna ta fotka :loveu: a ja jestem juz taka nieprzytomna że jak sięna nią gapiłam to Tris ruszył noskiem :lol::loveu: O godz. 1.44 wszystko może się zdarzyć.:diabloti: Może TRIS Cię zaczął czarować?:lol: Quote
Recommended Posts