Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']a może jak zaświeci słonko - zobaczymy nowe foteczki? :loveu:

a ja tak się zastanawiam - jak się zrobi ciepło to może bym podjechała do Was i te sznupkowe kudłacze spróbowałybyśmy obciąć? jest tam taka możliwość?

malawaszka - jak najbardziej! Gdy będzie ciepło, to organizujemy strzyżenie naszych tyskich kudłaczów. Mamy już nawet pomieszczenie specjalnie na to przygotowane. Jeśli tylko możesz, to świetnie!! :loveu: ZAPRASZAMY!
Oto link do wątku o organizowaniu strzyżenia:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76093

Posted

Niemożemy wyprowadzać psiaków za boksy - i dlatego zawsze na zdjęciach są kraty. Zapytam Grażynę czy nie ma jakiegoś bez krat, lub przynajmniej nowyszych zdjęć bidula :-(

Posted

Tylko mi się tu nie podlizywć (można się uśmiechać :lol:).

Z fotkami to naprawdę problem, wkładając zdjęcie przez kraty narażam się na połknięcie go przez TRISA.

Chłopisko musiało by chociaż troszkę odejść od krat, a on przecież jest bardzo towarzyski.

Powiem WAM jeszcze, że jak go ostatnio widziałam to psiak naprawdę wypiękniał, troszkę mu się też przytyło.
JEST PIĘKNY.

Z fotkami nic nie obiecuję, ale jak uda mi się zrobić coś nowego to na pewno wkleję.

Posted

Ja ci dam już:mad:
Wczoraj byłam w schronisku i myślę sobie będę dobra i zrobię TRISOWI FOTKI.

Niestety Tris to duży wariat. Chyba tylko szczekać potrafi.
Na szczęście szczekanie było skierowane do psów z sąsiedniego boksu, a nie do mnie.
Jednak przez to zdjątka nie udane (może po namyślę wkleję jedną fotkę).
Na dodatek psy się tak rozszczekały, że wolałam oddejść od głośnych boksów, by nie być powodem jakiejś awantury.

Jednak się nie poddam i kiedyś znowu zrobię podejście, obiesuję.

A tak na marginesie kto to wymyślił, że mam zrobić fotkę wkładając aparat przez kraty? :diabloti:

Tym sposobem to bym musiała mu zrobić jedynie zdjęcie ogona, bo on jest wciąż przy kratach, on kocha ludzi.

Posted

grazyna9915 napisał(a):

A tak na marginesie kto to wymyślił, że mam zrobić fotkę wkładając aparat przez kraty? :diabloti:

ja :errrr:

kurka chyba się kiedyś wybiorę go zobaczyć live

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu: kochana mordka :loveu: i całkiem fajna ta fotka :loveu: a ja jestem juz taka nieprzytomna że jak sięna nią gapiłam to Tris ruszył noskiem :lol::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu: kochana mordka :loveu: i całkiem fajna ta fotka :loveu: a ja jestem juz taka nieprzytomna że jak sięna nią gapiłam to Tris ruszył noskiem :lol::loveu:

O godz. 1.44 wszystko może się zdarzyć.:diabloti:
Może TRIS Cię zaczął czarować?:lol: