Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZKwP Oddział Bydgoszcz zapraszaja na seminarium dla kandydatów na sędziów agility.
Termin 20-21 maja 2008, zaczyna się 20-go popłudniu
Miejsce Ośrodek Szkolenia psów ZKwP, Bydgoszcz ul. Armii Krajowej 8
Seminarium poprowadzi angielski sędzia Tony Gryffin
Przewidywane są wyłącznie zajęcia praktyczne.
Zgłoszenia: [email protected]
Koszt : 120 zł

Ponieważ w Bydgoszczy w tum czasie będzie Wod-Kan, to może byc kłopot z noclegami. Radzę rezerwowac juz teraz
Moje propozycje:
Centrum Edukacji Ekologicznej pokoje 8-11 osób, 35zł, wymagane klatki tel. 052 328 00 01 http://www.bcee.bydgoszcz.pl/index.php?pg=list_pages&id_subsec=8

Motel na Niwach 052 3240371, 0504 035777

Hotel Sporting 052 3460096

Wpłaty proszę wykonać do 15-go kwietnia na konto oddziału
Nr konta
Związek Kynologiczny w Polsce Oddział Bydgoszcz
ul. Kołłątaja 7, 85-080 Bydgoszcz
PeKaO Grupa PKO S.A. O/Bydgoszcz 38 12403493 1111 0000 4305 7832

Posted

Byłoby fajnie, gdyby przyjechały właśnie te same osoby. Zamiarem tego sem jest praktyczne poćwiczenie tego, co robiliśmy teoretycznie. Sędzia przylatuje dopiero we wtorek o 14:30 do Bydgoszczy, więc sem zacznie się popłudniu. Właśnie się dowiedziałam, że jest mozliwośc noclegu w Centrum Edukacji Ekologicznej na terenie Parku Myślecińskiego za ok. 50 zł. Piekny plener. Wstępnie zarezerwowałam dla nas obiekt. Warunki podjade zobadac lada dzień, a konkretne rezerwacje juz indywidualnie. podam adres.

Tam też będzie mozna przenocować w trakcie zawodów i na zawody przejśc się spacerkiem ok. km przez park. Ognisko, śpiewy chóralne przy piwku i taka tam inna edukacja ekologiczna mile widziana :-)

Posted

Magda - ja bym się pisała.. = zależy mi..
Tylko już nie mam psa w A2...:-(
Więc nie wiem czy się "łapię"...
Co do terminu - to przechlapany, ale zawsze zostaje zwolnienie lekarskie...

Pozdrawiam
CHI & BBB

Posted

Ponieważ w Bydgoszczy w tum czasie będzie Wod-Kan, to może byc kłopot z noclegami. Radzę rezerwowac juz teraz
Moje propozycje:
Centrum Edukacji Ekologicznej pokoje 8-11 osób, 35zł, wymagane klatki tel. 052 328 00 01 http://www.bcee.bydgoszcz.pl/index.php?pg=list_pages&id_subsec=8

Motel na Niwach 052 3240371, 0504 035777

Hotel Sporting 052 3460096

Wpłaty proszę wykonać do 15-go kwietnia na konto oddziału
Nr konta
Związek Kynologiczny w Polsce Oddział Bydgoszcz
ul. Kołłątaja 7, 85-080 Bydgoszcz
PeKaO Grupa PKO S.A. O/Bydgoszcz 38 12403493 1111 0000 4305 7832

Posted

Musisz dzwonic i pytac ja polecam CEE, moze się tak jeszcze trójka trafi

W poniedziałek jeszcze ide sprawdzic domek na terenie parku, ale to będa warunki harcerskie, czyt. z własna karimatka i śpiworkiem. Dam znać jak będę wiedziała

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Sędzia przylatuje koło 15-tej, zajęcia będą we wtorek w Centrum Edukacji Ekologicznej, najwcześniej od 17-18. Jeszcze chwilke cierpliwości, lada moment skonkretyzuje wszystko, podam podział na grupy, podam wszystkie informacje

Posted

Zajęcia zaczynamy o 18-tej w CEE
Jak dojechać:
przez miasto kieruj się na Gdańsk, powinnaś wyjechać na ul. Armii krajowej, która od wiaduktu idzie przez las (duża dwupasmówka), na światłach (skrzyżowanie z ul. Zamczysko) skręcasz w lewo i wzdłuz ogródków działkowych dojeżdząsz do ul. Gdańskiej, którą przecinasz, wjeżdżasz w Konną i wąskim asfaltem jedzisz az do CEE, ok 1 km. W razie problemów z wjazdem od Konnej mów, ze jedzsz do CEE i tam czeka przepustka, bo to Park i nie kazdy moze wjechać. To będzie uzgodnione z ewentualna ochroną.
http://www.bcee.bydgoszcz.pl/index.php?pg=list_pages&id_subsec=22