Rybc!a Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Niespełnione marzenia… (czyli świat według Liszki) Ci, których znam, mówią, że marzenia się spełniają, więc… marzę… każdego dnia i każdej nocy, kiedy zwijam się w kłębek w kącie swojego boksu… Marzę cały czas, uparcie wierząc, że może dziś, może jutro pojawisz się w moim życiu i pokażesz mi ten inny świat, świat, który wciąż jest dla mnie tajemnicą. Tak długo jestem w schronisku… tak, za wielką bramą, za którą zaczyna się świat tych zapomnianych, tych, które zostały skazane na wieczną tęsknotę. Mam pięć lat i przez te wszystkie dni, miesiące mój świat się nie zmienił. Wciąż jest mały, wyznaczony przez kraty i mur boksu, wciąż pusty, bo nie ma w nim człowieka, którego mogłabym nazywać swoim. Nie znam długich spacerów po lesie, nurkowania w wysokiej trawie, miękkiego legowiska, kolorowych piłek i ciepłej dłoni, która byłaby stworzona tylko dla mnie, tylko po to, by zanurzać się w mojej miękkiej sierści. Nie znam…a może już nie pamiętam, ale wiem, że to wszystko istnieje, że mogę mieć swoje drugie psie życie, drugą szansę, że… mogę być szczęśliwa. Jestem kochana,sympatyczna. Wiem tylko, że w moim życiu może się wszystko zmienić za sprawą człowieka..., dlatego z bijącym sercem obserwuję wszystkich, którzy przechodzą obok krat i myślę po cichu: „Może to dzisiaj? Może ktoś zechce mnie pokochać? Może dziś ta wielka brama otworzy się dla mnie?” Podchodzę do krat, przytulam się do ludzkiej dłoni… Nie, to nie był mój dzień. Jeszcze nie… Jeśli możesz mnie pokochać, nie czekaj… Jestem tutaj już tak długo. Tak wiele rzeczy mnie ominęło, tak wielu rzeczy jeszcze nie znam… Przyjdź, mój człowieku, i podaruj mi nowe życie. Wciąż tutaj czekam… Czekam na ten dzień, kiedy przyjdziesz, Twoje ręce zanurzą się w mojej sierści i powiesz cicho: „Szukałem Cię i znalazłem”. Kontakt: Rybc!a GG 5722414 email [email protected] GSM 691364660 Quote
Valeur248 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 www.etablica.com www.pajeczyna.pl www.petworld.pl www.bono-polska.pl Quote
Rybc!a Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Valeur248']www.etablica.com www.pajeczyna.pl www.petworld.pl www.bono-polska.pl Dziękuję bardzo. Quote
Vitka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=33493&id_kat=11&pi=0 Quote
Rybc!a Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Vitka']http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=33493&id_kat=11&pi=0 Dzięki, Vitka. ;) Do Domu, Liszko, do domu! Quote
BasiaD Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Liszko,Lisiczko juą niedługo.. Marzenia się spełniaja, a taka ślicznotka jak Ty nie może długo mieszkać w schronie... Niuni, tak bardzo zyczę Ci zebys trafiła do dobrego domku! Quote
Rybc!a Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 BasiaD napisał(a):Liszko,Lisiczko juą niedługo.. Marzenia się spełniaja, a taka ślicznotka jak Ty nie może długo mieszkać w schronie... Niuni, tak bardzo zyczę Ci zebys trafiła do dobrego domku! Dziękujemy Ci Basiu, za ciepłe słowa otuchy. Quote
BasiaD Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Liszka na 1 pokazuj się cioteczkom, niech nie leniu****ą tylko szukają domku dla Ciebie! Quote
BasiaD Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Liszeczko nie spadaj, wracaj na 1 przypominać o sobie cioteczkom! Quote
Rybc!a Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 BasiaD napisał(a):Liszeczko nie spadaj, wracaj na 1 przypominać o sobie cioteczkom! Dziękuję Basiu , za odwiedzanie moich psiaków :) Quote
magdawi Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Sunia taka ładna a jeszcze bez domku... Do góry po lepsze życie. Quote
Rybc!a Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Liszka na Alegratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1096351.html Quote
Avaloth Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 do góry śliczniutka ! tak mi tej malutkiej żal :( po domek cudo ! Quote
Rybc!a Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 chester07 napisał(a):do góry śliczniutka ! tak mi tej malutkiej żal :( po domek cudo ! Po domek Liszka , po domek, jak ciotki mówią! Quote
Avaloth Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 no właśnie :evil_lol: trzeba ciotek słuchać :D Quote
Rybc!a Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Liszka już od dawna nie chce się słuchać cioteczki Rybci..a cioteczka zawsze mówi na uszo: uciekaj Liszko do domu, uciekaj.. :( Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jaka ona jest piękna. :( I nikt jej nie chce? Na pewno wkrótce ją ktoś wypatrzy. :( Do góry, Liszko ! Quote
Avaloth Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 hop Liszko ! po domek ! trzeba słuchać ciotek ! tylko jakiś dobry ludź też musi posłuchać, żeby Liszka mogła do niego czmychnąć.. zaraz dodaje na adopcje.org :) Quote
Recommended Posts