Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłyśmy u weta. Jest dobrze:) Hurra!!!!!! Dokończyć antybiotyk i koniec leczenia. Uszy w porządku. A Tuśka apetyt odzyskała, wcina, że aż miło. Następne zdjęcia po szpitalu Kuby, teraz nie mam kiedy. Pozdrowionka dla cioteczek :)

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lewandosia napisał(a):
Byłyśmy u weta. Jest dobrze:) Hurra!!!!!! Dokończyć antybiotyk i koniec leczenia. Uszy w porządku. A Tuśka apetyt odzyskała, wcina, że aż miło. Następne zdjęcia po szpitalu Kuby, teraz nie mam kiedy. Pozdrowionka dla cioteczek :)

suuuuper wieści :loveu:

Posted

lewandosia napisał(a):
Byłyśmy u weta. Jest dobrze:) Hurra!!!!!! Dokończyć antybiotyk i koniec leczenia. Uszy w porządku. A Tuśka apetyt odzyskała, wcina, że aż miło.

I oby zawsze takie wieści już były :multi:

Posted

Cześć cioteczki. Tuśka w porządku, Kuba będzie w szpitalu około tygodnia. Musi przejść całą masę badań. Cale szczęście można tu skorzystać z neta:)
Beka, mam pytanko. Niedługo będziemy szczepić Tuśkę. Mój wet ma wątpliwości co do szczepienia na wściekliznę. Mówi, że skoro była w schronisku to musiała być szczepiona. Nie wiesz jak to wyglądało? Pozdrowionka...Ania

Posted

lewandosia napisał(a):
Cześć cioteczki. Tuśka w porządku, Kuba będzie w szpitalu około tygodnia. Musi przejść całą masę badań. Cale szczęście można tu skorzystać z neta:)
Beka, mam pytanko. Niedługo będziemy szczepić Tuśkę. Mój wet ma wątpliwości co do szczepienia na wściekliznę. Mówi, że skoro była w schronisku to musiała być szczepiona. Nie wiesz jak to wyglądało? Pozdrowionka...Ania

Czekam na odpowiedż od Potter, bo Tusia jest od nas, nie ze schroniska, tylko z azylu. Z tego co pamietam nie było przy niej nic robione, bo w bardzo krótkim czasie po tym jak do nas trafiła beka zaoferowała jej tymczas. A Tusiak nie był w najlepszym stanie jak do nas trafił i wet kazał się wstrzymać ze szczepieniami, aż się troszkę zabierze. Upewnię się u Potter i dam znać.

Posted

Kubuś wrócil dziś do domu. Badań dużo - diagnozy nie ma. Jeszcze pod koniec maja rezonans magnetyczny i w dalszym terminie - tzn baaaardzo odległym - 30 grudnia - echo serca, bo coś im się nie zgadza.

Natomiast co do Tusiaka - wszystko ok. Za tydzień szczepimy. Humor dopisuje. Z apetytem różnie. Jak dużo zje jednego dnia - następnego dieta. Daję jej częściej mniejsze porcje. To zjada wszystko i nie przewraca miski. Uwielbia surowe jajeczka:)

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie cioteczki
U nas wszystko ok. Tylko czas przez palce się przelewa....
Ziutka obiecała wkleić zdjęcia z dzisiejszego spacerku. Pozdrowionka dla Was wszystkich i podziękowania dla Ziutki:)

Posted

lewandosia napisał(a):

Ziutka obiecała wkleić zdjęcia z dzisiejszego spacerku. Pozdrowionka dla Was wszystkich i podziękowania dla Ziutki:)

Oczywiście, że wkleję......cała przyjemność po mojej stronie, wstawiać zdjęcia tak uśmiechniętego pycholka - chciałam to zrobić teraz ale fotosik nie działa :mad: wyświetla mi się " Konserwacja systemu, zapraszamy za kilka minut " a ja już czekam prawie 2 godziny :diabloti:........no nic, to wstawię jutro rano, teraz i tak cioteczki śpią więc nic straconego :eviltong:

Posted

Tusiak znowu na antybiotyku. Mialyśmy ją wczoraj szczepić okazało się, że coś się dalej dzieje z tą blizną. Prawdopodobnie jakieś zrosty, ale wet się trochę zaniepokoiła, że się odnowiło. Ma nadzieję, że to nie przepuklina, bądź jakieś powiklania pooperacyjne. Jak nie zejdzie po antybiotyku, to niestety istnieje szansa,że trzeba będzie ponownie operować:( Ale Tusiak jest caly czas pod kontrolą i wierzymy, że się wchlonie przy lekach.
Jej stan ogólny jest dobry. Przytyła 4,5 kilo:):) Hurra!!! Je w miarę ładnie, caly czas dopisuje jej humor, co dobrze rokuje:)
Pozdrawiam i dam wkrótce znać co i jak.