lewandosia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Byłyśmy u weta. Jest dobrze:) Hurra!!!!!! Dokończyć antybiotyk i koniec leczenia. Uszy w porządku. A Tuśka apetyt odzyskała, wcina, że aż miło. Następne zdjęcia po szpitalu Kuby, teraz nie mam kiedy. Pozdrowionka dla cioteczek :) Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 lewandosia napisał(a):Byłyśmy u weta. Jest dobrze:) Hurra!!!!!! Dokończyć antybiotyk i koniec leczenia. Uszy w porządku. A Tuśka apetyt odzyskała, wcina, że aż miło. Następne zdjęcia po szpitalu Kuby, teraz nie mam kiedy. Pozdrowionka dla cioteczek :) suuuuper wieści :loveu: Quote
beka Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Jak dobrze że już wszystko w porządku . Aniu uściskaj Kubusia. Trzymam kciuki. Quote
Ziutka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 lewandosia napisał(a):Byłyśmy u weta. Jest dobrze:) Hurra!!!!!! Dokończyć antybiotyk i koniec leczenia. Uszy w porządku. A Tuśka apetyt odzyskała, wcina, że aż miło. I oby zawsze takie wieści już były :multi: Quote
ewelinka_m Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Bardzo się cieszę z takich wieści :multi: a za Kubę trzymamy bardzo mocno kciuki Quote
lewandosia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Cześć cioteczki. Tuśka w porządku, Kuba będzie w szpitalu około tygodnia. Musi przejść całą masę badań. Cale szczęście można tu skorzystać z neta:) Beka, mam pytanko. Niedługo będziemy szczepić Tuśkę. Mój wet ma wątpliwości co do szczepienia na wściekliznę. Mówi, że skoro była w schronisku to musiała być szczepiona. Nie wiesz jak to wyglądało? Pozdrowionka...Ania Quote
eliza_sk Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 lewandosia napisał(a):Cześć cioteczki. Tuśka w porządku, Kuba będzie w szpitalu około tygodnia. Musi przejść całą masę badań. Cale szczęście można tu skorzystać z neta:) Beka, mam pytanko. Niedługo będziemy szczepić Tuśkę. Mój wet ma wątpliwości co do szczepienia na wściekliznę. Mówi, że skoro była w schronisku to musiała być szczepiona. Nie wiesz jak to wyglądało? Pozdrowionka...Ania Czekam na odpowiedż od Potter, bo Tusia jest od nas, nie ze schroniska, tylko z azylu. Z tego co pamietam nie było przy niej nic robione, bo w bardzo krótkim czasie po tym jak do nas trafiła beka zaoferowała jej tymczas. A Tusiak nie był w najlepszym stanie jak do nas trafił i wet kazał się wstrzymać ze szczepieniami, aż się troszkę zabierze. Upewnię się u Potter i dam znać. Quote
eliza_sk Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Tak jak myślałam u nas została tylko odrobaczona i odpchlona. Quote
lewandosia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kubuś wrócil dziś do domu. Badań dużo - diagnozy nie ma. Jeszcze pod koniec maja rezonans magnetyczny i w dalszym terminie - tzn baaaardzo odległym - 30 grudnia - echo serca, bo coś im się nie zgadza. Natomiast co do Tusiaka - wszystko ok. Za tydzień szczepimy. Humor dopisuje. Z apetytem różnie. Jak dużo zje jednego dnia - następnego dieta. Daję jej częściej mniejsze porcje. To zjada wszystko i nie przewraca miski. Uwielbia surowe jajeczka:) Quote
beka Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Ale sparzasz skorupkę?? zeby salmonella się nie przyplatała... Quote
lewandosia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 pewnie:) My z Tuśką jak z małym dzieckiem:) Quote
lewandosia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Witajcie cioteczki U nas wszystko ok. Tylko czas przez palce się przelewa.... Ziutka obiecała wkleić zdjęcia z dzisiejszego spacerku. Pozdrowionka dla Was wszystkich i podziękowania dla Ziutki:) Quote
Ziutka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 lewandosia napisał(a): Ziutka obiecała wkleić zdjęcia z dzisiejszego spacerku. Pozdrowionka dla Was wszystkich i podziękowania dla Ziutki:) Oczywiście, że wkleję......cała przyjemność po mojej stronie, wstawiać zdjęcia tak uśmiechniętego pycholka - chciałam to zrobić teraz ale fotosik nie działa :mad: wyświetla mi się " Konserwacja systemu, zapraszamy za kilka minut " a ja już czekam prawie 2 godziny :diabloti:........no nic, to wstawię jutro rano, teraz i tak cioteczki śpią więc nic straconego :eviltong: Quote
Ziutka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 No to podziwiajcie ten uśmiechnięty pycholek :loveu: Quote
lewandosia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dzięki Ziutka... Tuśka trochę się odpasła:) Ale żeby porządnie przytyła - to będzie ciut nie mistrzostwo świata, ha, ha Quote
ewelinka_m Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 zupełnie inny pies :loveu: jaka ona szczęśliwa wspaniale się ogląda takie zdjęcia Quote
manforte Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dla przypomnienia, tak Tusia wyglądała 8 lutego. Quote
manforte Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Kolega Tusi Orion, pojechał do swojego domu.:multi::multi::multi: Quote
beka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Czyli wszystkie onki w nowych domach :) Quote
beka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Tusia wygląda po prostu pieknie. Co robi miłość...:) Quote
eliza_sk Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Z hyclowych coś szczęścia nie mają Cypis i Maruna:( Quote
lewandosia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Tusiak znowu na antybiotyku. Mialyśmy ją wczoraj szczepić okazało się, że coś się dalej dzieje z tą blizną. Prawdopodobnie jakieś zrosty, ale wet się trochę zaniepokoiła, że się odnowiło. Ma nadzieję, że to nie przepuklina, bądź jakieś powiklania pooperacyjne. Jak nie zejdzie po antybiotyku, to niestety istnieje szansa,że trzeba będzie ponownie operować:( Ale Tusiak jest caly czas pod kontrolą i wierzymy, że się wchlonie przy lekach. Jej stan ogólny jest dobry. Przytyła 4,5 kilo:):) Hurra!!! Je w miarę ładnie, caly czas dopisuje jej humor, co dobrze rokuje:) Pozdrawiam i dam wkrótce znać co i jak. Quote
Recommended Posts