Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniła do mnie p. Joanna. W Fundacji pilnie potrzebna jest kocia karma, bo ilość kociaków wzrosła dramatycznie. Rozpoczynam zbiórkę. W poniedziałek jadę kupić choć trochę. Kto może pomóc proszę o kontakt ze mną. W sobotę chcę zawieźć do Fundacji zapas karmy.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałem sunieczki. Są tak żywiołowe, że naprawdę trudno zrobić im dobre zdjęcia. Szczególnie Frascati, która kompletnie odmówiła współpracy.
Poniżej FARI:

• 2 weeks later...
Posted

Melduję się posłusznie:lol:
Niedobrze na tym wątku.:shake: Nie dość, że psiaki jeszcze nie w domach:-( to jeszcze jeden wielki monolog jednego wujka:roll:

Zdjęć jeszcze nie widziałam, bo muszę poczekać aż Jego Wielka Łaskawość Internet (niech go...:mad:) raczy je wczytać.

A jak ktoś tu jeszcze zajrzy przypadkiem to Witam po Wielkiej Przerwie:loveu:

Posted

tomcug napisał(a):
Wszystko prawda. Zmysł, może ogłoszę sunię?
Stare ogłoszenia już przeterminowane. Proszę tylko o namiary do kontaktu.

Dzięki Tomcug. Spróbujmy, chociaż chyba będzie ciężko. Telefon kontaktowy to: 507 132 363 - do p.Joanny.

Posted

Ja wiem, te psy są jakieś pechowe, przecież były ogłaszane wielokrotnie i nikt nawet nie zapytał. Ale obiecuję znaleźć czas i spróbuję, w końcu nic nie tracimy.

Posted

tomcug napisał(a):
Ja wiem, te psy są jakieś pechowe, przecież były ogłaszane wielokrotnie i nikt nawet nie zapytał. Ale obiecuję znaleźć czas i spróbuję, w końcu nic nie tracimy.

bardzo dziękuję:lol: