Sajko Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Na Aresa, wiedziałam, że to nie Drago, bo on w miękkim tunelu ma wygląd pocisku armatniego, i biega schylony (zresztą wskakuje do tunelu zamiast do niego wbiegać:p). Mokka, gratulacje:evil_lol: Quote
yassue Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 sorry za OT :oops: Sajko, Mokka, zajrzyjcie czasem do skrzynki z pw :evil_lol: Quote
wendka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Fiku Miku: o rany! Ile Jinxa! :loveu::loveu::loveu: I jak ja Ci sie teraz odwdziecze :placz: W ogole strasznie fajne foty Ci wyszly, wszystkie! :multi: Az sie boje ze swoimi wyskakiwac :roll: To ja juz pomalutku zaczne swoje obrabiac, do Koziennic powinam sie uwinac :roll: Bo jest ktos obok malenki kto mnie strasznie rozprasza :cool3: Quote
yassue Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 wendka napisał(a):Bo jest ktos obok malenki kto mnie strasznie rozprasza :cool3: rodzinka sie powiekszyla? :razz: Quote
JIM Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Gratuluje wszystkim wyników:cool3: Zdjecia SUPER ! I specjalne gratulacje dla wendki:loveu: Quote
Sable Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Wendka, dziękuję na kolanach za te dwie, przewspaniałe fotki Jima! Straciłam już nadzieję, że ktokolwiek będzie coś miał. I obiecuję w przyszłości focić w zamian twoją sucz... i nie tylko :) Quote
Cerber Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 to i ja jeszcze dokończę wstawianie fot od siebie :) i takie trochę tego, znaczy się piękne tyły :D Quote
Kasia z Demonem Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 szkoda, ze Damian nie wzial mojego Demoniastego, zeby odebral swoja nagrode :) nastepnym razem bede pilnowala bardziej rozdania nagrod :D Quote
FikuMiku Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Ludek']No dobra od następnych zawodów biegamy w openach, ale cały czas w mediumach.:evil_lol: Ok, jesteśmy czasowo umówione, bo ja na razie zostaje w zerówkach :evil_lol: A mogłabyś wstawić jeszcze w wolnej chwili Agility Redzia z niedzieli? [quote name='wendka']Fiku Miku: o rany! Ile Jinxa! :loveu::loveu::loveu: I jak ja Ci sie teraz odwdziecze :placz: Spokojnie, jeszcze wiele zawodów przed nami :cool3::eviltong::lol: To ja juz pomalutku zaczne swoje obrabiac, do Koziennic powinam sie uwinac :roll: Bo jest ktos obok malenki kto mnie strasznie rozprasza :cool3: Gratuluje maleństwa!!! :loveu: No i czekamy na te foty.... ;) Quote
Ludek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No to czas na niedzielę :) Jumping zeróweczki pudel Nina Bezik Milo Red Tronio Koka Tess Quote
PATIszon Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dzieki wielkie Ludkowa! Mam pamiatke po pierwszym starcie pudlowej! Quote
tulasy Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 A czy może ktoś ma jeszcze jakieś fotki i filmiki szpica UNGI. Te gorsze poproszę na pocztę : [email protected], a lepsze chętnie na forum - bądź też na pocztę. Michał i szpice Quote
FikuMiku Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Ludek']No to czas na niedzielę :) Jumping zeróweczki Red Tess Dziękuję! :multi: Quote
Ludek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Egzamin A1 Kiss Monia Buba Ares Brezka Egzaminy A2 Drago Agility zerówki Ninka [quote name='PATIszon']Dzieki wielkie Ludkowa! Mam pamiatke po pierwszym starcie pudlowej! To jeszcze jeden do kolekcji :) pudel Tronio Bezik Red Tess Koka Milo Agility open Kiss Quote
PATIszon Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ludek napisał(a):To jeszcze jeden do kolekcji :) Wielkie dzieki, kobieto jestes wielka, chyba mleko pilas jak pragne zdrowia :eviltong: Quote
yassue Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ludek, dziekowac dziekowac :Rose: Tess :crazyeye: dobry orzel Quote
martynkao Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='yassue']Ludek, dziekowac dziekowac :Rose: :crazyeye: dobry orzel Pikna strefunia :crazyeye: wyglada to jeszcze ciekawiej niz na zywca.. jak sietak powtorzy kilka razy :D :evil_lol: Quote
Recommended Posts