Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Hej :multi:

Jeszcze tyle zdjęc to u nikogo nie widziałam, jesteś pod tym względem niezastąpiona :multi::loveu:
hahaha ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aż się nie chce oglądać tyle ?
Ale np. deer też ma bardzo dużo :multi:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre58']hahaha ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aż się nie chce oglądać tyle ?
Ale np. deer też ma bardzo dużo :multi:
Ja z miłą chęcią obejrzałam wszystkie fotki:multi:

Posted

[quote name='halgre58']Ale np. deer też ma bardzo dużo :multi:

Ja mam duzo ale nie daje wszystkiego na raz bo po pierwsze nie foce codziennie wiec by zabraklo szybko fotek, po drugie jak za duzo to ludzie nie ogladaja..

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja z miłą chęcią obejrzałam wszystkie fotki:multi:
Cieszymy się ...:loveu::loveu::loveu:

[quote name='agaciaaa']Cześć :multi: Nie nadążam za wami :lol: tyyyyle tu fot :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='deer_1987']Ja mam duzo ale nie daje wszystkiego na raz bo po pierwsze nie foce codziennie wiec by zabraklo szybko fotek, po drugie jak za duzo to ludzie nie ogladaja..
I tu masz rację ...:p ja też tak myślę i teraz będę dawać po mniej :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']Że tak powiem skojarzyło mi sie:oops::evil_lol: wiem zboczeniec ze mnie:evil_lol::evil_lol:
hahahaha ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mnie się też skojarzyło ... :evil_lol::crazyeye::evil_lol::crazyeye:

Teraz będę leżeć... sie byyyyczyć - bo się najadłam jak nie wiem co :crazyeye::eviltong::roll::evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']A będą, będą jeszcze dzisiaj - są przygotowane, tylko narazie odwiedzam innych... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze trochę cierpliwości :evil_lol:
To grzecznie poczekam :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']A ja czekam na kolejne fotki :cool3:
A będą, będą jeszcze dzisiaj - są przygotowane, tylko narazie odwiedzam innych... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze trochę cierpliwości :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Te psy to istni akrobaci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Bartiśkowa_']http://images6.fotosik.pl/463/d9a73b53640dcaa2.jpg ah jaki szcześliwy :loveu:

jakie tance i wygibasy sie tam wyprawia :evil_lol: fotki super :multi:
wsyztko nadrobione
:evil_lol::evil_lol: Nieraz i nie dwa można się uśmiać z tych wszystkich psów :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Sweet']http://images8.fotosik.pl/23/41d00f2dac4c8448.jpg
:loveu::loveu: TO JEST BOSKIE:D:loveu::loveu:

http://images8.fotosik.pl/23/42a7e04929d5190f.jpg
haha:diabloti:

Uwielbiam twoje zdjęcia bo są takie radosne:D i tyle psów na nich:loveu::lol:
Dziękowawszy ... :loveu::evil_lol::loveu:

[quote name='Izabela124.']Żegnam się przed wyjazdem ;)
Oooo ... :mad::placz::roll: Czekamy na powrót ... :multi: