SZPiLKA23 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Rycze jak bober :(:(:( chociaz to nic pewnego, nigdy wiecej szczeniaka na DT Quote
Bullila.nl Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 oj oj:calus: bidulka z Ciebie.... i jak masz wiesci o malutkiej??? Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Nie mam wiesci a wiec chyba jest dobrze, ona poprzebuje czasu na rozkręcenie i pokazanie na co ja stac, a stac ja na wiele ;), narazie szukam wtyk na tej ulicy;) bede dzwoniła wieczorem lub jutro nie zasnełam do 4, tak sie martwie o mała to młodzi ludzie mam nadzieje ze sie zgadza na moje czeste wizyty;) Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Szpiluniu! tak wiele zrobilas dla Rai :) :loveu: gdyby nie Ty ona nadal jak pisza dziewczyny-siedzialaby w schronie i czekala na niewiadomo co :loveu: a tak to...dzieki Tobie moze byc szczesliwa. Wiadomo ze tesknota jest starszna do poradzenia sobie.. ale nadejda te radosne dni keidy bedziesz ja wspominac. i na pewno ja jeszcze zobaczysz :) a do dzieci przywyknie . buzki :* Quote
Bullila.nl Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 no to jest nadzieja ze bedzie dobrze:multi:....a teskonota wiadomo;) najwazniejsze ze nie jest w schronie zaniedbana i dostala szanse od Ciebie:loveu: Quote
jbk Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='SZPiLKA23']A moze jest leniwa:cool1: Raaja przed chwila poszła do nowego domku narazie na probe bo Panstwo maja dzieci, a Raaja nigdy styku z dziećmi nie miała no i trzeba byc pewnym ze nie bedzie agresywna, szkoda mi jej było tak ufnie zemna wychodziła, a przeją ja ktos inny tak patrzyła.... :(:(:( no i rycze ... mam nadzieje ze tam zostanie bo jakby wróciła to będzie dla niej trauma napewno, Państwo byli mili widac było ze rozumieją wszystko ze sie boi itp....:placz::placz::placz:[/quote] My byliśmy w odwrotnej sytuacji, jak braliśmy trzyletnią Fialkę od właścicielki, jak ciągnęła nas z powrotem..... Aż się wrócić chciałam i oddać. A teraz - cała rodzina się jej podporządkowała i widać, że suka jest szczęśliwa :) Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Tez mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze postanowiłam ze jutro zadzwonię tak jak mowiłam Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 ostatnie zdjecie u nas [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/78/306b1b83ff8ce352.jpg[/IMG][/URL] Quote
Tengusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ja wierze w to ze mala ma sie u nowych ludziof tak dobrze jak u ciebie na niebieskiej kanapie :loveu: Quote
betty_labrador Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 cudowna :loveu: napewno nowi wlasciciele ja pokochaja :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Czekam na tylko dobre wieści ;)..... :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rafali910 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Szpilka dzięki za bannerki do tematu Maxa a fotki jego leprze ci wyśle w pw Quote
SZPiLKA23 Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Czekam na tylko dobre wieści ;)..... :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tak, czekamy:) [QUOTE]Szpilka dzięki za bannerki do tematu Maxa a fotki jego leprze ci wyśle w pw [/QUOTE] nmzc:) ok bede czekała Quote
SZPiLKA23 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Raaja wraca, tak małe dzieci i ona to nie jest dobry pomysł ;) pozatym rozmawiałam z mama tej Pani i ona powiedziała ze sie nie zgodzi na psa... znajde jej lepszy dom, tylko szkoda mi jej bo napewno to przezyła:shake: Quote
jbk Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Raaja wraca, tak małe dzieci i ona to nie jest dobry pomysł ;) pozatym rozmawiałam z mama tej Pani i ona powiedziała ze sie nie zgodzi na psa... znajde jej lepszy dom, tylko szkoda mi jej bo napewno to przezyła:shake:[/quote] Biedna mała, rzucana tu i tam..... Quote
Marta_Ares Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ojej biedactwo:-( przykro mi bardzo, ze sie nie udało Quote
SZPiLKA23 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Mam wariata juz u soebie nie widac jakiejs patologi mózgowej tylko tyle ze oddaje sobie na nas za ten dzien co jej nie było- szaleje na całego:D Quote
halcia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dlatego napisałam,ze pewnie sie nie zmartwiłas.....:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Tylko tyle ze to nic nie da :( domu musze szukac.... bardzo bym chciała zeby był to ktos znajomy Quote
Alicja Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...a tak serio to dobrze że wróciła teraz aniżeli po kilku tygodniach ...a tak potraktowała to jak wycieczkę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Weronikaa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ale swietna galeria :loveu: Piekniutka sunia ;) Koniecznie zapraszam do mojego Tofisia (link w moim podpisie - fotka) ! Pozdrowienia serdeczne :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...a tak serio to dobrze że wróciła teraz aniżeli po kilku tygodniach ...a tak potraktowała to jak wycieczkę ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] T.5 , IUY5RTF67TGU28 ========= tekst autorstwa Raaji:mad: 1 Tez sie ciesze ze wróciła szybciej niz później.... [QUOTE] Ale swietna galeria :loveu: Piekniutkie zwierzaki ;-) Koniecznie zapraszam do mojego Tofisia (link w moim podpisie - fotka) ! Pozdrowienia serdeczne :eviltong:[/QUOTE] Czesc czesc :) dzieki ;) juz ideee;) Quote
Recommended Posts