Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam wiesci a wiec chyba jest dobrze, ona poprzebuje czasu na rozkręcenie i pokazanie na co ja stac, a stac ja na wiele ;), narazie szukam wtyk na tej ulicy;) bede dzwoniła wieczorem lub jutro

nie zasnełam do 4, tak sie martwie o mała to młodzi ludzie mam nadzieje ze sie zgadza na moje czeste wizyty;)

Posted

Szpiluniu! tak wiele zrobilas dla Rai :) :loveu: gdyby nie Ty ona nadal jak pisza dziewczyny-siedzialaby w schronie i czekala na niewiadomo co :loveu: a tak to...dzieki Tobie moze byc szczesliwa. Wiadomo ze tesknota jest starszna do poradzenia sobie.. ale nadejda te radosne dni keidy bedziesz ja wspominac. i na pewno ja jeszcze zobaczysz :)

a do dzieci przywyknie . buzki :*

Posted

[quote name='SZPiLKA23']A moze jest leniwa:cool1:

Raaja przed chwila poszła do nowego domku narazie na probe bo Panstwo maja dzieci, a Raaja nigdy styku z dziećmi nie miała no i trzeba byc pewnym ze nie bedzie agresywna, szkoda mi jej było tak ufnie zemna wychodziła, a przeją ja ktos inny tak patrzyła.... :(:(:( no i rycze ... mam nadzieje ze tam zostanie bo jakby wróciła to będzie dla niej trauma napewno, Państwo byli mili widac było ze rozumieją wszystko ze sie boi itp....:placz::placz::placz:[/quote]

My byliśmy w odwrotnej sytuacji, jak braliśmy trzyletnią Fialkę od właścicielki, jak ciągnęła nas z powrotem..... Aż się wrócić chciałam i oddać. A teraz - cała rodzina się jej podporządkowała i widać, że suka jest szczęśliwa :)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Czekam na tylko dobre wieści ;)..... :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tak, czekamy:)

[QUOTE]Szpilka dzięki za bannerki do tematu Maxa a fotki jego leprze ci wyśle w pw [/QUOTE]

nmzc:) ok bede czekała

Posted

Raaja wraca, tak małe dzieci i ona to nie jest dobry pomysł ;) pozatym rozmawiałam z mama tej Pani i ona powiedziała ze sie nie zgodzi na psa... znajde jej lepszy dom, tylko szkoda mi jej bo napewno to przezyła:shake:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Raaja wraca, tak małe dzieci i ona to nie jest dobry pomysł ;) pozatym rozmawiałam z mama tej Pani i ona powiedziała ze sie nie zgodzi na psa... znajde jej lepszy dom, tylko szkoda mi jej bo napewno to przezyła:shake:[/quote]

Biedna mała, rzucana tu i tam.....

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...a tak serio to dobrze że wróciła teraz aniżeli po kilku tygodniach ...a tak potraktowała to jak wycieczkę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]...a tak serio to dobrze że wróciła teraz aniżeli po kilku tygodniach ...a tak potraktowała to jak wycieczkę ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

T.5 ,
IUY5RTF67TGU28 ========= tekst autorstwa Raaji:mad:
1

Tez sie ciesze ze wróciła szybciej niz później....
[QUOTE]
Ale swietna galeria :loveu: Piekniutkie zwierzaki ;-)
Koniecznie zapraszam do mojego Tofisia (link w moim podpisie - fotka) !
Pozdrowienia serdeczne :eviltong:[/QUOTE]

Czesc czesc :) dzieki ;) juz ideee;)