Wola Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 idzie czyli nie poszedł a więc dziś go uprowadzę :evil_lol: spacer po lesie, aż się nie zmęczą (musiałabym chyba płuca w lesie zostawić bo jak z Morganem na smyczy aż do zmęczenia to trzeba by biegać z nim :evil_lol:) Quote
eurydyka Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 o kotach w rodzinie kolezanki nic nie wiem, wiem o innym psie mieszkajacym w rodzinie, Wola ma nazwisko, wiec latwo sprawdzic udanego spacerku, u nas w Wawie pogoda fatalna a ja kilka godzin spedzilam na kroplowkach z moim psiakiem Quote
Wola Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 sprawdziłam i... klops. Numer jest ale nazwiska brak tak więc nie wiem czy to ten człowiek czy może nie. Quote
natalia_aa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Sadze, zeto i tak w tej chwili nieistotne, gdyz psiak jutro smiga do nowego wlasciciela. Jak juz bede pewna ze dotarl to trzeba bedzie poprosic moderatora o przeniesienie watku i zajac sie pomoca innym bidom. Quote
Wola Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 myślę że to już tylko kwestia kilku dni i wątek będzie w dziale "w nowym domu" A do Astruni do boksu proszę dostawić jakiegoś fajnego towarzysza długich spacerów :cool3: bo na pewno Astrunię zabiorę do lasu w przyszły weekend i współlokatora też :) Quote
Atkaaaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A czemu to Morgan jeszcze nie w nowym domku?:mad::lol: Quote
Wola Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Atkaaa spokojnie trzeba najpierw przygotować miejsce dla psiaka itd. Odbiorą go na pewno ;) Quote
eurydyka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 ja bardzo chetnie zmienie tytul jak tylko dostane info, ze pojechal do domku Quote
eurydyka Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 ja czekam na info od dziewczyn z Gdyni Quote
Wola Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 tak tak. Domek 100%. Nie wiem tylko czy już w nim jest, czy jeszcze chwilkę (dzień, dwa) a będzie. Quote
eurydyka Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 cierpliwie czekam az sie potwierdzi ze w tym nowym domu juz jest Quote
eurydyka Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 moze w weekend sie te dobre wiesci objawia? Quote
natalia_aa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Oczywiscie jutro bedzie wszystko wiadomo. Przepraszam, ale zawsze zapomne spytac jak rozmawiam z Asia czy pies poszedl, gadamy srednio o kilku psach w ciagu minuty i duuuzo mi umyka... W tyg nie moglam jechac do schronu, wiec jade jutro i przyniose mam nadzieje dobre wiesci ;) Quote
natalia_aa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 I doopa, dobrych wiesci ni ma. Pies nadal w schronisu, pan, ktory mial go wziac w poniedzialek wogole sie nie odezwal. Pies caly czas szuka nowego domu. Quote
eurydyka Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 udalo mi sie ustalic ze rodzina mojej kolezanki to wlasnie ta od kotow i tam niestety Morgan nie moze pojsc bo probuje lowic koty, dom z kotami zdecydowanie odpada czyli szuka nadal domu Quote
natalia_aa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 eurydyka napisał(a):udalo mi sie ustalic ze rodzina mojej kolezanki to wlasnie ta od kotow i tam niestety Morgan nie moze pojsc bo probuje lowic koty, dom z kotami zdecydowanie odpada czyli szuka nadal domu No dzisiaj jeden pan tez zastanawial sie nad jego adopcja, ale zona rowniez ma kota w domu no i raczej to nie przejdzie... Quote
Wola Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 na zdjęcia wszystkich psiaków ciągle czekamy... teraz jest robiony wykaz i fotki ma każdy ale czekamy aż je przyślą. Quote
natalia_aa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Eurydyka mam prosbe, zmin tytuł najakis bardziej przyciagający uwage. Cos w stylu "Piekny owczarek niemiecki z tatuażem szuka kochającego domu..." Quote
Recommended Posts