Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

idzie czyli nie poszedł a więc dziś go uprowadzę :evil_lol: spacer po lesie, aż się nie zmęczą (musiałabym chyba płuca w lesie zostawić bo jak z Morganem na smyczy aż do zmęczenia to trzeba by biegać z nim :evil_lol:)

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o kotach w rodzinie kolezanki nic nie wiem, wiem o innym psie mieszkajacym w rodzinie, Wola ma nazwisko, wiec latwo sprawdzic

udanego spacerku, u nas w Wawie pogoda fatalna a ja kilka godzin spedzilam na kroplowkach z moim psiakiem

Posted

Sadze, zeto i tak w tej chwili nieistotne, gdyz psiak jutro smiga do nowego wlasciciela. Jak juz bede pewna ze dotarl to trzeba bedzie poprosic moderatora o przeniesienie watku i zajac sie pomoca innym bidom.

Posted

myślę że to już tylko kwestia kilku dni i wątek będzie w dziale "w nowym domu"

A do Astruni do boksu proszę dostawić jakiegoś fajnego towarzysza długich spacerów :cool3: bo na pewno Astrunię zabiorę do lasu w przyszły weekend i współlokatora też :)

Posted

Oczywiscie jutro bedzie wszystko wiadomo. Przepraszam, ale zawsze zapomne spytac jak rozmawiam z Asia czy pies poszedl, gadamy srednio o kilku psach w ciagu minuty i duuuzo mi umyka...

W tyg nie moglam jechac do schronu, wiec jade jutro i przyniose mam nadzieje dobre wiesci ;)

Posted

udalo mi sie ustalic ze rodzina mojej kolezanki to wlasnie ta od kotow i tam niestety Morgan nie moze pojsc bo probuje lowic koty, dom z kotami zdecydowanie odpada

czyli szuka nadal domu

Posted

eurydyka napisał(a):
udalo mi sie ustalic ze rodzina mojej kolezanki to wlasnie ta od kotow i tam niestety Morgan nie moze pojsc bo probuje lowic koty, dom z kotami zdecydowanie odpada

czyli szuka nadal domu

No dzisiaj jeden pan tez zastanawial sie nad jego adopcja, ale zona rowniez ma kota w domu no i raczej to nie przejdzie...