Wola Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Oj Morganek... miałam Cię już nie zobaczyć jak przyjadę do schroniska. Miałeś już grzać doopkę w domu. Już się do tej myśli przyzwyczaiłam. eh... w górę psiaku Quote
Atkaaaa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Biedny Morganek! Co on tam jeszcze robi?! Domku gdzie jestes?! Quote
paros Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Czy Morgan znalazł dom? :roll: czy może trzeba go ogłosić???? Quote
Wola Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Morgan nadal czeka... Ogłoszenia jak najchętniej. Z góry dzięki ;) Natalia zajrzyj na forum owczarka bo napisałaś o tych kotach i teraz mam urwanie głowy z jedną forumowiczką :shake: Quote
natalia_aa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dobra juz wchodze, zupelnie zapomnialam. A tym kobitom jak zawsze trzeba wszystko łopatologicznie wyjasniac... Quote
natalia_aa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dopiero dzisiaj weszlam na to owczarkowate forum. Dorzze Soniu, ze Ty tam jestes bo normalnie ubilabym te baby ;) Quote
Wola Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 no tam ogólnie wesoło... Już nie wiedziałam chwilami co pisać. Normalnie podziwiam takich ludzi, skąd oni biorą takie pomysły Quote
Wola Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 dziś załapałam się na spacer z Morganem i Astrą. Morgan jest na prawdę cudowny :) i umie dawać łapkę :cool3: komu takiego cud psiaka? Quote
natalia_aa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wola napisał(a):dziś załapałam się na spacer z Morganem i Astrą. Morgan jest na prawdę cudowny :) i umie dawać łapkę :cool3: komu takiego cud psiaka? Dzis? To co Ty tam o 5 rano bylas zesmy sie nie widzialy. Albo moze to ja jakos wiecznie pozno przychodze i ostatnia wychodze... Quote
Wola Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 bo ja szłam z Michałem do kuzynek więc zaszliśmy tylko na moment i jeden spacerek sobie zafundowaliśmy ;) Nowa pracownica zaproponowała Morgana a że z nim już chadzaliśmy to się zgodziliśmy ;) a co do czesania które też miało miejsce to świetna sprawa, ale jak się go najpierw wykąpie (jak cieplej się zrobi)... Quote
Wola Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 tak to zawsze wysyp chętnych na rasowe, a teraz cisza... Quote
eurydyka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 fajnie gdyby ktos w koncu sie zdecydowal i zabral go ze schroniska, moge tylko kciuki trzymac Quote
*Gajowa* Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Zaglądam tu od dawna i dziwię się, że taki piekny pies nadal bez domu. Tak mi go żal ..:-( Quote
Wola Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Przydałyby się zdjęcia psa na zewnątrz bo zawsze gorzej dostrzec go zza krat. Niestety ja aparatu nie mam więc nie jestem tego w stanie załatwić. Jak się doproszę zdjęć to porobię mu ogłoszenia na różnych portalach. Quote
natalia_aa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jesoo to ja Wam jeszcze nie mowilam, ze on juz ma swojego pana. W środe pojechal do WKU, bedzie pilnowal magazynow z bronia bodajze. Ci pracownicy wzieli od nas kilka miesiecy temu takiego agresywnego psa (Hadesa) i na nasze pytania jak on sie czuje pan odpowiedzial: "zebym jak mial tak w domu jak on ma tu u nas..." Od razu powiedzial, ze trzeba go wyczesac i mowi juz my go doprowadzimy do porzadku... Temat mozna przeniesc. Quote
natalia_aa Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Hmm... szczerze Wam powiem, ze nie wiem. Chyba bezposrednio od WKU bedzie ciezko. Mamy zaproszenie by go odwiedzic, nie mniej jednak nie ma czasu... Zobaczymy, moze sie uda... Quote
Wola Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no to wieści rewelacyjne :multi::multi::multi: bardzo jestem szczęśliwa, a z kim teraz siedzi Astrunia? Quote
Recommended Posts