Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Morganek... miałam Cię już nie zobaczyć jak przyjadę do schroniska. Miałeś już grzać doopkę w domu. Już się do tej myśli przyzwyczaiłam. eh... w górę psiaku

Posted

Morgan nadal czeka...
Ogłoszenia jak najchętniej. Z góry dzięki ;)
Natalia zajrzyj na forum owczarka bo napisałaś o tych kotach i teraz mam urwanie głowy z jedną forumowiczką :shake:

Posted

dziś załapałam się na spacer z Morganem i Astrą.
Morgan jest na prawdę cudowny :) i umie dawać łapkę :cool3: komu takiego cud psiaka?

Posted

Wola napisał(a):
dziś załapałam się na spacer z Morganem i Astrą.
Morgan jest na prawdę cudowny :) i umie dawać łapkę :cool3: komu takiego cud psiaka?

Dzis? To co Ty tam o 5 rano bylas zesmy sie nie widzialy.
Albo moze to ja jakos wiecznie pozno przychodze i ostatnia wychodze...

Posted

bo ja szłam z Michałem do kuzynek więc zaszliśmy tylko na moment i jeden spacerek sobie zafundowaliśmy ;) Nowa pracownica zaproponowała Morgana a że z nim już chadzaliśmy to się zgodziliśmy ;)
a co do czesania które też miało miejsce to świetna sprawa, ale jak się go najpierw wykąpie (jak cieplej się zrobi)...

Posted

Przydałyby się zdjęcia psa na zewnątrz bo zawsze gorzej dostrzec go zza krat. Niestety ja aparatu nie mam więc nie jestem tego w stanie załatwić.
Jak się doproszę zdjęć to porobię mu ogłoszenia na różnych portalach.

Posted

Jesoo to ja Wam jeszcze nie mowilam, ze on juz ma swojego pana.
W środe pojechal do WKU, bedzie pilnowal magazynow z bronia bodajze.

Ci pracownicy wzieli od nas kilka miesiecy temu takiego agresywnego psa (Hadesa) i na nasze pytania jak on sie czuje pan odpowiedzial: "zebym jak mial tak w domu jak on ma tu u nas..."

Od razu powiedzial, ze trzeba go wyczesac i mowi juz my go doprowadzimy do porzadku...

Temat mozna przeniesc.