Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada-jeje']A kto suni zrobil fotki? czy ktos pomoze w oglaszaniu suni i szukaniu jej DS? Zadzwonie do p. Danusi.[/QUOTE]

Fotki zrobiła siostra p. Danusi i przesłała mi na komórke. Juz zrobiłam ogłoszenia,oby skuteczne.

• 2 weeks later...
Posted

Pani Bożena z Lublina, nie zapomina o stadku Panstwa z Metkowa i po raz kolejny dolozyla do skarpety [B]150 zl. [/B]Laczna kwota dla zwierzynca to 280 zl. do zaokragkenia do [B]300 zl[/B]. Fundacja dolozy 20 zl.
Gorace podziekowania, za pamiec dla P. Bożeny w imieniu Panstwa K.

Posted (edited)

[quote name='Ada-jeje']Pani Bożena z Lublina, nie zapomina o stadku Panstwa z Metkowa i po raz kolejny dolozyla do skarpety [B]150 zl. [/B]Laczna kwota dla zwierzynca to 280 zl. do zaokragkenia do [B]300 zl[/B]. Fundacja dolozy 20 zl.
Gorace podziekowania, za pamiec dla P. Bożeny w imieniu Panstwa K.[/QUOTE]

[B]Stokrotne dzięki naszemu ANIOŁOWI ,który opiekuje sie Państwem i ich stadkiem .

[/B]

Edited by Javena
  • 4 weeks later...
Posted

Za miesiac czerwiec dotarly do siedziby Fundacji 2 faktury na laczna kwote[B] 163,14 zl.[/B]
Pieniązki przesylam przelewem na Panstwa konto, a w skarpecie pozostalo dla stadka [B]137 zl.[/B] do wykorzystania na lipiec.

• 3 weeks later...
Posted

Informuje ze wplynela kwota [B]200 zl.[/B] od sponsora Pani Bozeny z Lublina, dla stadka z Metkowa.
Tak wiec na sierpien mozna zaokraglic kwote do [B]250 zl.[/B] na karme.
Pozwole sobie tez podziekowac :lol: w imieniu Panstwa K. naszej sponsorce.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Informuje ze wplynela kwota [B]200 zl.[/B] od sponsora Pani Bozeny z Lublina, dla stadka z Metkowa.
Tak wiec na sierpien mozna zaokraglic kwote do [B]250 zl.[/B] na karme.
Pozwole sobie tez podziekowac :lol: w imieniu Panstwa K. naszej sponsorce.[/QUOTE]

Bardzo dziekujemy Pani Bozenie za tak ogromne serce i pomoc. Pozdrawiamy serdecznie w imieniu Państwa K.i dogomaniaczek,choc jak widac została nas tu garstka.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Do P. Danusi przybyła kolejna bieda. Wyrzucona ,przy drodze. Kilka tygodni błąkała sie po wsi . Któregos dnia ,gdy pojechali do sklepu ,sunia wróciła z nimi do domu ,jakby tylko na nich czekała. No cóż mieli zrobić.

Zgłosili do TOP " INNI". Pani przyjechała zrobiła zdjecia i wysłała mnie na e maila. Będę ogłaszać.

[IMG]http://img839.imageshack.us/img839/9991/dsc00057now.jpg[/IMG]

Edited by Javena
Posted (edited)

[quote name='iwoniam']ładna ta sunia,
Javena, czy Ty jesteś z "innymi" w stałym kontakcie?[/QUOTE]

Nie.Zupełnie nie wiem ,kto to jest. Pani Danusia ma do nich telefon. Ja tylko dzwoniłam ,żeby podać swojego meila.

[url]http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=stream[/url] Fb.

Edited by Javena
Posted

[quote name='Javena']Nie.Zupełnie nie wiem ,kto to jest. Pani Danusia ma do nich telefon. Ja tylko dzwoniłam ,żeby podać swojego meila.

[URL]http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=stream[/URL] Fb.[/QUOTE]

ach, bo my sie już znamy :)

Posted

Witamy ! To wies Mętków gmina Babice /Chrzanowa, małopolskie.

Sami bardzo schorowani ,ale nie mają serca odwrócić sie od takich skrzywdzonych stworzeń. A tu jak na złosc ,ciągle ktos wyrzuca ,albo przy drodze ,albo w lesie. Mieszkaja właśnie blisko lasu.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Przelewam [B]142 zl[/B] na konto P. Danusi, za dwie faktury ktore do nas dotarly.
Pozostanie [B]110 zl.[/B] do wykorzystania.[/QUOTE]

Dziekuje za info . Przekażę.

Posted

[quote name='Javena']Witamy ! To wies Mętków gmina Babice /Chrzanowa, małopolskie.

Sami bardzo schorowani ,ale nie mają serca odwrócić sie od takich skrzywdzonych stworzeń. A tu jak na złosc ,ciągle ktos wyrzuca ,albo przy drodze ,albo w lesie. Mieszkaja właśnie blisko lasu.[/QUOTE]

Dziękuje za informację ;) Kochani ludzie :oops: chciałabym im jakoś pomóc,ale nie mam pojęcia jak.:-(