Ada-jeje Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 A kto suni zrobil fotki? czy ktos pomoze w oglaszaniu suni i szukaniu jej DS? Zadzwonie do p. Danusi. Quote
Javena Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 [quote name='Ada-jeje']A kto suni zrobil fotki? czy ktos pomoze w oglaszaniu suni i szukaniu jej DS? Zadzwonie do p. Danusi.[/QUOTE] Fotki zrobiła siostra p. Danusi i przesłała mi na komórke. Juz zrobiłam ogłoszenia,oby skuteczne. Quote
Ada-jeje Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Pani Bożena z Lublina, nie zapomina o stadku Panstwa z Metkowa i po raz kolejny dolozyla do skarpety [B]150 zl. [/B]Laczna kwota dla zwierzynca to 280 zl. do zaokragkenia do [B]300 zl[/B]. Fundacja dolozy 20 zl. Gorace podziekowania, za pamiec dla P. Bożeny w imieniu Panstwa K. Quote
Javena Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 (edited) [quote name='Ada-jeje']Pani Bożena z Lublina, nie zapomina o stadku Panstwa z Metkowa i po raz kolejny dolozyla do skarpety [B]150 zl. [/B]Laczna kwota dla zwierzynca to 280 zl. do zaokragkenia do [B]300 zl[/B]. Fundacja dolozy 20 zl. Gorace podziekowania, za pamiec dla P. Bożeny w imieniu Panstwa K.[/QUOTE] [B]Stokrotne dzięki naszemu ANIOŁOWI ,który opiekuje sie Państwem i ich stadkiem . [/B] Edited July 2, 2012 by Javena Quote
Ada-jeje Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Za miesiac czerwiec dotarly do siedziby Fundacji 2 faktury na laczna kwote[B] 163,14 zl.[/B] Pieniązki przesylam przelewem na Panstwa konto, a w skarpecie pozostalo dla stadka [B]137 zl.[/B] do wykorzystania na lipiec. Quote
Ada-jeje Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Ostatnia faktura opiewala na kwote [B]125 zl. [/B]i te pieniazki tez juz sa przelane na konto Panstwa K. Quote
Ada-jeje Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Informuje ze wplynela kwota [B]200 zl.[/B] od sponsora Pani Bozeny z Lublina, dla stadka z Metkowa. Tak wiec na sierpien mozna zaokraglic kwote do [B]250 zl.[/B] na karme. Pozwole sobie tez podziekowac :lol: w imieniu Panstwa K. naszej sponsorce. Quote
__Lara Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 :) fajnie, że są jacyś ludzie, którzy o Państwie pamietają :) Quote
Javena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 [quote name='Ada-jeje']Informuje ze wplynela kwota [B]200 zl.[/B] od sponsora Pani Bozeny z Lublina, dla stadka z Metkowa. Tak wiec na sierpien mozna zaokraglic kwote do [B]250 zl.[/B] na karme. Pozwole sobie tez podziekowac :lol: w imieniu Panstwa K. naszej sponsorce.[/QUOTE] Bardzo dziekujemy Pani Bozenie za tak ogromne serce i pomoc. Pozdrawiamy serdecznie w imieniu Państwa K.i dogomaniaczek,choc jak widac została nas tu garstka. Quote
iwoniam Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Może i garstka, ale dzielnie walczy o psiaki ;) Quote
Javena Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 (edited) Do P. Danusi przybyła kolejna bieda. Wyrzucona ,przy drodze. Kilka tygodni błąkała sie po wsi . Któregos dnia ,gdy pojechali do sklepu ,sunia wróciła z nimi do domu ,jakby tylko na nich czekała. No cóż mieli zrobić. Zgłosili do TOP " INNI". Pani przyjechała zrobiła zdjecia i wysłała mnie na e maila. Będę ogłaszać. [IMG]http://img839.imageshack.us/img839/9991/dsc00057now.jpg[/IMG] Edited August 11, 2012 by Javena Quote
Ada-jeje Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Przelewam [B]142 zl[/B] na konto P. Danusi, za dwie faktury ktore do nas dotarly. Pozostanie [B]110 zl.[/B] do wykorzystania. Quote
iwoniam Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 ładna ta sunia, Javena, czy Ty jesteś z "innymi" w stałym kontakcie? Quote
Javena Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) [quote name='iwoniam']ładna ta sunia, Javena, czy Ty jesteś z "innymi" w stałym kontakcie?[/QUOTE] Nie.Zupełnie nie wiem ,kto to jest. Pani Danusia ma do nich telefon. Ja tylko dzwoniłam ,żeby podać swojego meila. [url]http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=stream[/url] Fb. Edited August 12, 2012 by Javena Quote
iwoniam Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Javena']Nie.Zupełnie nie wiem ,kto to jest. Pani Danusia ma do nich telefon. Ja tylko dzwoniłam ,żeby podać swojego meila. [URL]http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=stream[/URL] Fb.[/QUOTE] ach, bo my sie już znamy :) Quote
anka :) Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Witam jestem tu pierwszy raz biedni Państwo, gdzie ta wioska się znajduje? Quote
Javena Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Witamy ! To wies Mętków gmina Babice /Chrzanowa, małopolskie. Sami bardzo schorowani ,ale nie mają serca odwrócić sie od takich skrzywdzonych stworzeń. A tu jak na złosc ,ciągle ktos wyrzuca ,albo przy drodze ,albo w lesie. Mieszkaja właśnie blisko lasu. Quote
Javena Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Ada-jeje']Przelewam [B]142 zl[/B] na konto P. Danusi, za dwie faktury ktore do nas dotarly. Pozostanie [B]110 zl.[/B] do wykorzystania.[/QUOTE] Dziekuje za info . Przekażę. Quote
Figanna Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 widzę ze u Państwa kolejny brzuszek do wykarmienia :( Quote
anka :) Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Javena']Witamy ! To wies Mętków gmina Babice /Chrzanowa, małopolskie. Sami bardzo schorowani ,ale nie mają serca odwrócić sie od takich skrzywdzonych stworzeń. A tu jak na złosc ,ciągle ktos wyrzuca ,albo przy drodze ,albo w lesie. Mieszkaja właśnie blisko lasu.[/QUOTE] Dziękuje za informację ;) Kochani ludzie :oops: chciałabym im jakoś pomóc,ale nie mam pojęcia jak.:-( Quote
anka :) Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 po wklejałam do innych cioteczek na bazarek jeszcze raz Quote
Recommended Posts