Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saphira ja juz tez z tego wszystkiego namieszalam, to Ty chcialas dla kogos te tabletki na cisnienie i one sa u mnie jako ze panstwo faktycznie maja zapas do wiosny wiec mozna je przekazac komus innemu, kto w chwili obecnej jest w wiekszej potrzebie.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leki na nadciśnienie są potrzebne dla Pani Romy z Przemyśla i dla Pani Ewy z warszawy. Link do obu wątków znajdziesz w moim podpisie. Panią Romą w Przemyślu opiekuje się Weronika1. Na pewno zna nazwy leków jakie są jej potrzebne bo sama wszystko wykupuje.Ostatnio w aptece zostawila chyba 600 zl:shake: Dla Pani Ewy leki zna Margo05. Jeżeli coś macie to pewnie chętnie wezmą. :lol:

Posted

A i jeszcze dzieki Kubie P dotarly do mnie wczoraj dwie ogromne paki zywnosciowe :loveu: Mozecie byc dumne ze pomogliscie panstwu i do konca tego roku maja wszystkiego pod dostatkiem, psy, koty i panstwo. :multi: Pani Danusia powiezdzala mi tez wczoraj ze dzieki waszej pomocy moze sobie pozwolic na kupowanie dla Kajtka drozszych tabletek, chyba mniej szkodliwych. :loveu:

Posted

[quote name='Saphira'][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4315/aabbwk4.jpg[/IMG]

Podnosimy śliczne pyszczusie :loveu:[/quote]

:lying::lying::lying:

PUNIA???????
Czy ona wróciła do państwa???????? :eek2::eek2::eek2:
Przecież była wyadoptowana, dlaczego ją oddali? :crazyeye:

Posted

[quote name='Ulaa']o jak ładnie państwo podnosicie :loveu:[/quote]No dobra, to ja podbijam wątek, faktycznie państwo mogą być troszkę ciężkawi....:evil_lol:

Posted

[quote name='gagata']No dobra, to ja podbijam wątek, faktycznie państwo mogą być troszkę ciężkawi....:evil_lol:[/quote]

zwłaszcza z całą swoją brygadą ;)

Posted

Jakos pan dzisiaj sobie poradzil wlozyc te ciezkie paki do swojego maluszka. Teraz w godzinach wieczornych zadzwonila pani Danusia i prosila zeby w ich imeniu bardzo ale to bardzo podziekowac jeszcze raz, za kolejne dary ktore otrzymali dzisiaj, osobiscie zas wysla kartke z podziekowaniami na adres firmy. Kazdy kto pomaga panstwu ma powod do radosci z dzielenia sie swoimi dobrami.