Ada-jeje Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Saphira ja juz tez z tego wszystkiego namieszalam, to Ty chcialas dla kogos te tabletki na cisnienie i one sa u mnie jako ze panstwo faktycznie maja zapas do wiosny wiec mozna je przekazac komus innemu, kto w chwili obecnej jest w wiekszej potrzebie. Quote
gagata Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jak jeszcze sobie poczytam trochę dogo, to mnie się przydadzą...:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Gagata poczekaj jeszcze troche :evil_lol: na to nigdy nie jest za pozno:shake: Quote
Olena84 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Miałam problemy z komputerem i nie mogłam wejść na dogo, więc mam nadzieje, że wszystko już się wyjaśniło. Quote
Saphira Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Leki na nadciśnienie są potrzebne dla Pani Romy z Przemyśla i dla Pani Ewy z warszawy. Link do obu wątków znajdziesz w moim podpisie. Panią Romą w Przemyślu opiekuje się Weronika1. Na pewno zna nazwy leków jakie są jej potrzebne bo sama wszystko wykupuje.Ostatnio w aptece zostawila chyba 600 zl:shake: Dla Pani Ewy leki zna Margo05. Jeżeli coś macie to pewnie chętnie wezmą. :lol: Quote
Ada-jeje Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A i jeszcze dzieki Kubie P dotarly do mnie wczoraj dwie ogromne paki zywnosciowe :loveu: Mozecie byc dumne ze pomogliscie panstwu i do konca tego roku maja wszystkiego pod dostatkiem, psy, koty i panstwo. :multi: Pani Danusia powiezdzala mi tez wczoraj ze dzieki waszej pomocy moze sobie pozwolic na kupowanie dla Kajtka drozszych tabletek, chyba mniej szkodliwych. :loveu: Quote
Ulaa Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Saphira'][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4315/aabbwk4.jpg[/IMG] Podnosimy śliczne pyszczusie :loveu:[/quote] :lying::lying::lying: PUNIA??????? Czy ona wróciła do państwa???????? :eek2::eek2::eek2: Przecież była wyadoptowana, dlaczego ją oddali? :crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Mysle ze Saphira skopiowala fotke z wczesniejszego postu tak dla przypomnienia. :loveu: Quote
gagata Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A ja jestem tego pewna....ona do mętkowa ma ciut za daleko, więc i o nowych fotach może tylko pomarzyć...;) Quote
Ulaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 ufff bo nie pamiętam tej fotki ;) Quote
Saphira Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Czy możecie pomóc : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/index13.html#post11326744[/URL] Quote
Ulaa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 o jak ładnie państwo podnosicie :loveu: Quote
gagata Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Ulaa']o jak ładnie państwo podnosicie :loveu:[/quote]No dobra, to ja podbijam wątek, faktycznie państwo mogą być troszkę ciężkawi....:evil_lol: Quote
Ulaa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='gagata']No dobra, to ja podbijam wątek, faktycznie państwo mogą być troszkę ciężkawi....:evil_lol:[/quote] zwłaszcza z całą swoją brygadą ;) Quote
Margo05 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Chciałam przebrnąć przez wątek, ale nie dałam rady :evil_lol: Musiałyście tyle pisać? :diabloti: Quote
Margo05 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Ulaa']zwłaszcza z całą swoją brygadą ;)[/quote] Gagatce to sam Fredzio szczeniaczek wystarczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jezeli zdarza panstwo jutro do 12 to sie zobaczymy i odbiora sobie paczki zywnosciowe, :loveu: a jesli nie to dopiero w przyszlym tygodniu. Quote
Ada-jeje Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jakos pan dzisiaj sobie poradzil wlozyc te ciezkie paki do swojego maluszka. Teraz w godzinach wieczornych zadzwonila pani Danusia i prosila zeby w ich imeniu bardzo ale to bardzo podziekowac jeszcze raz, za kolejne dary ktore otrzymali dzisiaj, osobiscie zas wysla kartke z podziekowaniami na adres firmy. Kazdy kto pomaga panstwu ma powod do radosci z dzielenia sie swoimi dobrami. Quote
Kuba P Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Najważniejsze ,ze ludzie są zadowoleni:lol: Quote
Saphira Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 I że na święta niczego nie zabraknie :loveu: Quote
Recommended Posts