Jump to content
Dogomania

Bernardyn znaleziony w Wielkopolsce szuka domu!!! ma dom

Recommended Posts

Posted

Benio do dzieci jest super do ludzi zresztą też u nas jak się zaczął gryźć z innym psem dał się bez problemu odciągnąć zero agresji do człowieka obojętnie w jakich sytuacjach natomiast jest to już pies co najmniej pięciu lat dlatego też nie nadaje się do mieszkania z innym psem samcem . Nidgy nie brzebywał w domu nie wie co to sztuczne powierzchnie:lol: . Dzisiaj ma przyjechać pan z hodowli bernardynów koło mnie obejrzy go i pomorze mi również szukać domku dla niego :placz:

Posted

Od dwóch dni odbieram telefony i odpisuje na sporadyczne maile . Nie ma się z czego cieszyć telefony pod tytułem : " dzień dobry czy o psa to aktualne???? mówię tak " bo ja mam taką piękną sukę bernardynkę i bym....... przerywam: dla pana nie aktualne bo pies jest wykastrowany .....cisza:" aha to przepraszam" :angryy::angryy::angryy: nawet sobie nie wyobrażacie jacy są zdziwieni że po co takiego ładenego psa takie ładne dzieci by były na początku tłumaczyłam teraz mówie że nie mam czasu dowidzenia:shake:

Posted

[quote name='alvaro']Od dwóch dni odbieram telefony i odpisuje na sporadyczne maile . Nie ma się z czego cieszyć telefony pod tytułem : " dzień dobry czy o psa to aktualne???? mówię tak " bo ja mam taką piękną sukę bernardynkę i bym....... przerywam: dla pana nie aktualne bo pies jest wykastrowany .....cisza:" aha to przepraszam" :angryy::angryy::angryy: nawet sobie nie wyobrażacie jacy są zdziwieni że po co takiego ładenego psa takie ładne dzieci by były na początku tłumaczyłam teraz mówie że nie mam czasu dowidzenia:shake:

Kilka dni temu zrobiłam troche ogłoszeń w necie i stąd tyle zamieszania:cool3:
Tylko szkoda, że odzywają się nie ci ludzie, na których czekamy :roll:

Ogłoszenia benia w necie :lol:
eoferty mojpupil alegratka psy forumgazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek
allegro

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

:loveu::loveu:Dziewczyny mam dwa fajne domki umówione na wizytę z niedaleka . Bardzo dziękuje za ogloszenia Beniu dzisiaj miał próbę samochodową niezbyt pomyślnie zakończoną:placz: za to wczłapał się do firmy i leżał na dywaniku ale potem bał się z powrotem wrócić po panelach:cool3: i stał jak na wyspie wet powiedział dzisiaj że już znacznie lepiej wyglada jest szczotkowany i tak jak mogłam to go umyłam gorzej z uszkiem bo ma drożdżaka dostał maść i antybiotyk uszka bardzo go bolą ale grzecznie pozwolil się zbadać i dać zaaplikować lekarstwo oraz nie narzekał przy zastrzyku aż pan doktor się dziwił że taki grzeczny zaczyna łąpać co to chodzenie na smyczy:crazyeye:. Już mi się chce za nim płakać a czuję że teraz naprawdę fajne domki się odezwały i pewnie w weekend będę musiała się z nim porzegnać:placz::placz::placz::placz: ale z drugiej strony będzie miał super będzie pełnoprawnym członkiem rodziny i ogródek do dyspozycji własnej:multi::multi::multi:.

Posted

Beniu czeka na przyjazd nowych państwa mam nadzieje troche się przeciągnął chyba do soboty największy problem będzie z samochodem za chiny ludowe nie chce do niego wejść :placz: coraz bardziej niestety przywiązujemy się do siebie:placz::placz::placz: jeszcze kilka dni mogę zaczekać jeżeli jednak ta pierwsza rodzinka nie dojedzie to druga czeka ...... Jest bardzo grzeczny u nas bramy już pootwierane ale on się nigdzie nie wybiera leży na tarasie i czeka...........

• 2 weeks later...
Posted

Miał już zostać u nas mimo wszelkich przeciwwskazań ja niedawno wróciłam ze szpitala z maludą i nagle znalazł się cudowny domek gdzie Benio będzie miał a w sumie już ma z ręką na sercu to pisze lepiej niż miałby u mnie :placz::placz: dlatego pojechał opóścił nas w niedzielę i już w niedzielę walał się po kanapach u cudownych ludzi przyjechali po niego mieli kupioną nową smyczkę i obróżkę niestety za małą:eviltong: zakochali się w nim od razu zadzwonili i powiedzieli że wygrali los na loterii:lol: to wspaniałe . Bardzo dziękuje dziewczyną za zainteresowanie i pomoc w szczególności E.DEREK i Paros dodam tylko że państwo znaleźli pieska na allegro :multi::multi: przy wolnej chwili wstawie zdjęcia Benia z nowego domku które koją moją tęsknąte za nim.........