klaudia&Manta Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Viz'] Dzika plaża w Sopocie? Ojjj może być ciężko. Może gdzieś na krańcach Gdyni i końcówce Gdańska. Ale jak będzie padać to w sumie ludzi na plaży być nie powinno... ;) No ale nie wiem.[/quote] [CENTER]Znaczy się nie musi byc taka typowo "dzika" tylko byle mnie zp sem wpuścili :razz: Bo teraz tam siostra jest , i mówi że od storny miasta idzie się kilka kilometrów , kończy się Sopot , zaczyna Gdynia i wszędzie "Zakaz wprowadzanie psów" :angryy: A jak już tak blisko do morza mieć będę , to nie odpuszczę ![/CENTER] Quote
mucha__ Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dzikie plaże w Gdyni są na Babich Dołach i na Mechelinkach. Jeśli pogoda będzie taka sobie mozna sie wybrać na Rewe. Quote
klaudia&Manta Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='mucha__']Dzikie plaże w Gdyni są na Babich Dołach i na Mechelinkach. Jeśli pogoda będzie taka sobie mozna sie wybrać na Rewe.[/quote] A to dalleko od tego cholernego Sopotu jest ?:eviltong:Bo ja się nie znam ... Quote
Axusia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Od Sopotu ? no kawałek. Jesli ktos chce jechac autobusem to bezposrednio z Gdyni jedzie do Rewy, po drodze mozna wysiasc na Mechelinki. Pooolecam Rewe, tam pusto na dzikiej plazy ! zero ludu, psów tez mało. Z Wrocławia do Gdyni jedzie pociag - wiem bo moj Bracik jeździ czesto do dziewczyny. Ponad 8 h jedzie chyba. Z tego co wiem bez przesiadki, ale mozna przez wawe jechac z przesiadką. Pogoda taka byle jaka. Padało troszke, niby to nie jest zle, bo psy sie nie mecza jak w upale, ale tak po mokrej trawie łazic .. blee. Oby było pochmurnie i bez deszczu i dosc chłodno ! Modle sie o to. Quote
klaudia&Manta Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [QUOTE] Od Sopotu ? no kawałek. [/QUOTE] To dobrze ;-) My samochodem , więc mysle że damy radę ... Quote
massima Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='maga18']z Głogowa masz z jedna przesiadką ;) Głogów Huta -> Rzepin -> Sopot, wyjezdza w sobote o 19:46 a na miejscu jest 8:44 (w sumie jedzie 12 godzin 58 min)[/quote] Nawet nie wiedziałam, nie patrzyłam nigdy na Głogów Huta :) A to taki nuemr ;) Quote
Elitesse Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='massima'] [COLOR=red]Pociągiem jedziesz ?? Jezusiku, a ja zastanawiałam się nad tym ale chyba bym nie dała rady ??!! Z Wrocławia są bezpośrednie pociągi? czy jakaś przesiadka - gdzie? Pytam na przyszłość :)[/COLOR][/quote] w zeszlym roku juz tak jechalam choc TZ mnie przechwycil w Gnieznie bo u swojego ojca byl w odiwedzinach :) i tam i powrot mam bezposrednie polaczenia w normalnych godzinach - i dlatego sie w sumie zdecydowalam Quote
Axusia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Do zobaczenia jutro ! Pamietajcie jakby co to wołac ! chetnie pogadam i wymiziam psiaki wasze:cool3: No mozna mnie tez 'zatrudniac' jako fotografa juz na samej wystawie. Znak rozpoznawczy ? Sunia ON z czerwoną apaszką. Quote
Waxy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No pogoda zapowiada się na 18-20 stopni bez deszczu ale z chmurami! Tak jak wczoraj ;-) super, tylko teraz tak pada. Ja już wyjeżdżam, życzę zerwania ringówek :razz: Quote
massima Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ja wyjeżdżam o 22.30 do Zielonej góry i stamtąd do Sopotu autkiem jedziemy - tak więc jakieś 10 godzinek w podróży mnie czeka :) Quote
Tecia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Nikt sie jeszcze nie chwali ? Nie ma zadnych wynikow ? Pleas chwalcie sie bo mnie ciekawosc zzera, moze ktos zna wyniki VII i rudych. Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 a ja czekam na wyniki sznaucera średniego czarnego?????!!!!! Choć chyba je znam,a może jakieś niespodzianki????? Quote
aleb Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Waxy']ja już wrzucam foteczki[/quote] Posiadasz jakieś Labradory? :) Quote
Paula&Goofi Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Eh jak ja żałuje, że nie mogła być :( No nic czekam na foteczki. Quote
Joy106 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ja bym miała foty, ale aparat - baterie - padł.. :roll: Myślałam że roztrzaskam na miejscu :mad: . Ale z niedzieli postaram się coś dać. Wystawa była fajna - a frisbee chyba naj :cool3: . Pan Wiesław z Lexusem np , Quote
mucha__ Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 W Sopocie dzisiaj bardzo słonecznie!!! Trochę wietrznie ale co najwazniejsze nie spadła z nieba ani jedna kropla deszczu!! :D Ja mam bardzo duzo zdjęc z konkurencji finałowych do gr I, pozniej juz sobie poszlam :P Quote
Elitesse Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='gassira']a ja czekam na wyniki sznaucera średniego czarnego?????!!!!! Choć chyba je znam,a może jakieś niespodzianki?????[/quote] yyy ale one sa wystawiane jutro :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
pierozek_monika Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='aleb']A ja chętnie poznam wyniki gr. VIII :)[/quote] wiem tylko, że BOG dla cocker spaniel angielski Bleper's Stracciatella :multi::multi::multi: Quote
haker11 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 A my dzisiaj dostaliśmy potwierdzenia i numerek!Ufff juz straciłam nadzieję!:razz: Quote
jamnicze Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jakie fajne były przygotowane karty :) Niestety nie wszyscy je wypełniali, a pomysł bardzo mi sie podoba, bo to tak głupio podchodzić do ludzi i pytać sie co pies dostał [IMG]http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/RSCN1344.jpg[/IMG] BIS weteranów wygrała suczka basenji [B]Movie Star Out of Africa[/B] [IMG]http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/13-22.jpg[/IMG] Quote
Waxy Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [URL]http://picasaweb.google.pl/Feainewedd/MWPRSOPOT0908[/URL] zdjątka. Jestem na maksa wkurzona bo tuż przed tollerami mi wysiadł aparat :angryy: ! I na akity nie miałam aparatu.. przepraszam wszystkich Jak ktoś chce jakieś fotencje proszę napisać - wyśle na e-maila pełny rozmiar ;-) Quote
Recommended Posts