Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa CACIB Sopot 9-10.08.2008

Recommended Posts

Posted

[quote name='Viz']
Dzika plaża w Sopocie? Ojjj może być ciężko. Może gdzieś na krańcach Gdyni i końcówce Gdańska. Ale jak będzie padać to w sumie ludzi na plaży być nie powinno... ;) No ale nie wiem.[/quote]

[CENTER]Znaczy się nie musi byc taka typowo "dzika" tylko byle mnie zp sem wpuścili :razz: Bo teraz tam siostra jest , i mówi że od storny miasta idzie się kilka kilometrów , kończy się Sopot , zaczyna Gdynia i wszędzie "Zakaz wprowadzanie psów" :angryy: A jak już tak blisko do morza mieć będę , to nie odpuszczę ![/CENTER]

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mucha__']Dzikie plaże w Gdyni są na Babich Dołach i na Mechelinkach. Jeśli pogoda będzie taka sobie mozna sie wybrać na Rewe.[/quote]

A to dalleko od tego cholernego Sopotu jest ?:eviltong:Bo ja się nie znam ...

Posted

Od Sopotu ? no kawałek.
Jesli ktos chce jechac autobusem to bezposrednio z Gdyni jedzie do Rewy, po drodze mozna wysiasc na Mechelinki.
Pooolecam Rewe, tam pusto na dzikiej plazy ! zero ludu, psów tez mało.

Z Wrocławia do Gdyni jedzie pociag - wiem bo moj Bracik jeździ czesto do dziewczyny. Ponad 8 h jedzie chyba. Z tego co wiem bez przesiadki, ale mozna przez wawe jechac z przesiadką.

Pogoda taka byle jaka. Padało troszke, niby to nie jest zle, bo psy sie nie mecza jak w upale, ale tak po mokrej trawie łazic .. blee.
Oby było pochmurnie i bez deszczu i dosc chłodno !
Modle sie o to.

Posted

[quote name='maga18']z Głogowa masz z jedna przesiadką ;) Głogów Huta -> Rzepin -> Sopot, wyjezdza w sobote o 19:46 a na miejscu jest 8:44 (w sumie jedzie 12 godzin 58 min)[/quote]

Nawet nie wiedziałam, nie patrzyłam nigdy na Głogów Huta :)

A to taki nuemr ;)

Posted

[quote name='massima']

[COLOR=red]Pociągiem jedziesz ?? Jezusiku, a ja zastanawiałam się nad tym ale chyba bym nie dała rady ??!! Z Wrocławia są bezpośrednie pociągi? czy jakaś przesiadka - gdzie? Pytam na przyszłość :)[/COLOR][/quote]

w zeszlym roku juz tak jechalam choc TZ mnie przechwycil w Gnieznie bo u swojego ojca byl w odiwedzinach :)
i tam i powrot mam bezposrednie polaczenia w normalnych godzinach - i dlatego sie w sumie zdecydowalam

Posted

Do zobaczenia jutro !
Pamietajcie jakby co to wołac ! chetnie pogadam i wymiziam psiaki wasze:cool3:
No mozna mnie tez 'zatrudniac' jako fotografa juz na samej wystawie.
Znak rozpoznawczy ? Sunia ON z czerwoną apaszką.

Posted

No pogoda zapowiada się na 18-20 stopni bez deszczu ale z chmurami! Tak jak wczoraj ;-) super, tylko teraz tak pada.
Ja już wyjeżdżam, życzę zerwania ringówek :razz:

Posted

Ja bym miała foty, ale aparat - baterie - padł.. :roll: Myślałam że roztrzaskam na miejscu :mad: .
Ale z niedzieli postaram się coś dać.
Wystawa była fajna - a frisbee chyba naj :cool3: .
Pan Wiesław z Lexusem np ,

Posted

W Sopocie dzisiaj bardzo słonecznie!!! Trochę wietrznie ale co najwazniejsze nie spadła z nieba ani jedna kropla deszczu!! :D

Ja mam bardzo duzo zdjęc z konkurencji finałowych do gr I, pozniej juz sobie poszlam :P

Posted

[quote name='gassira']a ja czekam na wyniki sznaucera średniego czarnego?????!!!!!
Choć chyba je znam,a może jakieś niespodzianki?????[/quote]

yyy ale one sa wystawiane jutro :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Jakie fajne były przygotowane karty :)
Niestety nie wszyscy je wypełniali, a pomysł bardzo mi sie podoba, bo to tak głupio podchodzić do ludzi i pytać sie co pies dostał

[IMG]http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/RSCN1344.jpg[/IMG]

BIS weteranów wygrała suczka basenji [B]Movie Star Out of Africa[/B]
[IMG]http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/13-22.jpg[/IMG]

Posted

[URL]http://picasaweb.google.pl/Feainewedd/MWPRSOPOT0908[/URL]
zdjątka.
Jestem na maksa wkurzona bo tuż przed tollerami mi wysiadł aparat :angryy: !
I na akity nie miałam aparatu.. przepraszam wszystkich
Jak ktoś chce jakieś fotencje proszę napisać - wyśle na e-maila pełny rozmiar ;-)