Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

A u mnie na odwrót :evil_lol:.
Ale na szczęście jutro mam tylko 4 lekcje (jestem zwolniona z wf-ów! :multi:) a potem angielski... i weekend! :):)

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihihi ja też jestem w LO i chętnie bym jeszcze w gim posiedziała:D W sumie porównując Lo i gim to w gim miałam lajcik... no może trochę gorzej było w 3kl:P

Posted

heeej Asiu. :loveu:
fotki bys dala a nie narzekasz na szkole ciagle.:diabloti:
a mnie gosciu z histy ostatnio wkurzyl.:angryy:
podchodzi do niego Klaudia (ma matke nauczycielke)
i sie pyta czy może poprawić ocenę czy coś takiego to odrazu jej
poprawił.
ja podchodzę:
- mogę poprawić ocenę?
- ja teraz nie mam czasu.
:angryy:. myślałam, że wezmę plecak i wyjdę z tej sali. już normalnie nie mogę na niego patrzec. jak ja go nienawidzę.:angryy:

Posted

[quote name='agaciaaa'][URL]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/DSC_0915.jpg[/URL] i znowu ta pozycja, łapka na łapkę :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Widzę, że lubisz tę pozycję ;).

Mogłabym narzekać na szkołę godzinami! :loveu:
Jutro sprawdzian z procentów, czyli z tego, co najsłabiej mi w matmie idzie, a jak niektórzy się już naczytali matma jest moim wyjątkowo słabym punktem :cool3:. (Ciekawe, jak się wyrobiłam na 4 w szóstej klasie :-o) .
Do tego jestem osobą, która podatna jest na różne bóle - szczególnie można nazwać mnie meteopatką - po prostu wystarczy mini zmiana ciśnienia, żeby przez cały dzień i/lub noc bołała mnie głowa :lol:. Do tego mam tendencje do kręczu szyi oraz wielkego bólu barku wynikającego z tego, że przwróciłam się na drugi bokw łóżku. No i oczywiście mój najukochańszy ból, najlepsiejszy ze wszystkich - przeraźliwy ból kolan. Wystarczy, że wejdę kilka schodków i już muszę przystanąć, bo nie mogę po prostu. On jest straszny... :p
Tak jak pisałam, jestem podatna na różne bóle i dzisiaj wszystkie się skumulowały - jupi jej! :multi:Myślałam, że po prostu padnę :-(:-(... Niektóre moje koleżanki nawet nie wiedzą, co to jest ból głowy, a ja od czwartej klasy jestem praktykującą meteopatką... czy to się kiedyś skończy? :placz:

Ja naprawdę mam te wszystkie bóle, większość odziedziczyłam po tacie - np. ten ból kolan. Ale kręcze, to po mamie...
A bóle głowy to po babci :evil_lol:.

Jak miło jest się wyżalić ;);).
Ktoś to przeczytał? - Wow, podziwiam :diabloti::loveu:.

Posted

Też przeczytałam, chociaż mi się nie chciało :evil_lol:
Boże, procenty to tragedia, normalnie nie gadaj, bo mi słabo :placz: Ja jeszcze klasówy z tego nie miałam- i dobrze :evil_lol:

Mnie zawsze rano boli głowa, bo ja prawdę mówiąć spię ok. 3/4 godzin. Jakieś problemy z zasypianiem:evil_lol:.
Pzdr.

Posted

Hej:D
Ja przeczytałam:D
procenty to proste są jak nie wiem:)
Zobaczycie co będzie później:D
ja to w ogóle jestem mądra i ze spr dostałam 1:D nie ma to jak rozszerzona matma ;P

Posted

[quote name='gordonowa']Widzę, że lubisz tę pozycję ;).

Mogłabym narzekać na szkołę godzinami! :loveu:
Jutro sprawdzian z procentów, czyli z tego, co najsłabiej mi w matmie idzie, a jak niektórzy się już naczytali matma jest moim wyjątkowo słabym punktem :cool3:. (Ciekawe, jak się wyrobiłam na 4 w szóstej klasie :-o) .
Do tego jestem osobą, która podatna jest na różne bóle - szczególnie można nazwać mnie meteopatką - po prostu wystarczy mini zmiana ciśnienia, żeby przez cały dzień i/lub noc bołała mnie głowa :lol:. Do tego mam tendencje do kręczu szyi oraz wielkego bólu barku wynikającego z tego, że przwróciłam się na drugi bokw łóżku. No i oczywiście mój najukochańszy ból, najlepsiejszy ze wszystkich - przeraźliwy ból kolan. Wystarczy, że wejdę kilka schodków i już muszę przystanąć, bo nie mogę po prostu. On jest straszny... :p
Tak jak pisałam, jestem podatna na różne bóle i dzisiaj wszystkie się skumulowały - jupi jej! :multi:Myślałam, że po prostu padnę :-(:-(... Niektóre moje koleżanki nawet nie wiedzą, co to jest ból głowy, a ja od czwartej klasy jestem praktykującą meteopatką... czy to się kiedyś skończy? :placz:

Ja naprawdę mam te wszystkie bóle, większość odziedziczyłam po tacie - np. ten ból kolan. Ale kręcze, to po mamie...
A bóle głowy to po babci :evil_lol:.

Jak miło jest się wyżalić ;);).
Ktoś to przeczytał? - Wow, podziwiam :diabloti::loveu:.[/QUOTE]Współczuję Ci, ja też od dobrych kilku lat jestem meteopatą, więc wiem co to znaczy

Posted

Dziękuję wszystkim :).

AAaaaa!
Uuuuu!
Woooow!
Dostałam

5 ze spr. z procentów! :multi:
Ale dzisiaj jest wywiadówka...
Nie ukrywałam ocen przed rodzicami ale jak zobaczą je na kartce wszystkie to się pewnie wnerwią... :roll:

A tak poza tym to miałam operację na stopie. Wycinali mi znamię barwnikowe, które groziło mi nowotworem :loveu:. Mam kilka szwów założonych, chodzę o kulach... I nie chodzę do szkoły! :multi:
Warto było przeboleć te dwa dni kiedy jeszcze miałam bóle związane z tą operacją, bo teraz do poniedziałku co najmniej zostanę w domu...
No i zwolnienie na miesiąc z wf-u :loveu:

Posted

[quote name='C&B']U nas dziś był sprawdzian z procentów :shake:
Obstewiam, że na 8 zadań 2 mam dobrze :evil_lol:[/QUOTE]
GRatulujemy :diabloti:.
A moja klasa zaczęła nowy dział z matmy beze mnie :-(. Jak mogli! :shake: Teraz nic nie będę rozumieć, jak to zawsze jest kiedy nie chodzę do szkoły a zaczynają nowy dział.
Pożałują tego :mad::diabloti:.
[quote name='deer_1987'] a kiedy zdjecia?][/QUOTE]
Z racji tego, że moje życie o dwóch kulach wymaga ode mnie mniejszej aktywności fizycznej (np. ograniczam się do trasy łóżko - kanapa przy TV - komputer) nie jestem w stanie trzymać ciężkiego aparatu i latać po całym domu za psem, który ma jjuż dość tych zdjęć :evil_lol:.

Posted

Znowu multicytat się popsuł :angryy:.

A więc noga dobrze, w środę ściągają mi szwy ;). Nie boli mnie nic na szczęście no i w ogóle fajnie :lol::lol:.
Na halloween [niestety :-(] nie chodziłam, ale dziewczyny potem przyszły się do mnie dzielić i dały mi kilka lizaków - bo ja ze wszystkich słodyczy najbardziej kocham lizaaaaki! :loveu:
A do domu mojego dwa razy zapukały potwory :crazyeye::evil_lol:.
W tym raz to ja musiałam śmigać o kulach na dół po schodach, bo rodzice wyjechali do sklepu :lol:. Przyszłam w samą porę, bo tamci już chcieli się zmywać zostawiając po sobie psikusa :mad:.

Ech z matmy u mnie też nie najlepiej, ale jakoś się wyciągnęłam ;).
mam tylko dwie dwóje z matmy :diabloti:, chyba jedną tróję i z trzy czwórki i dwie piątki :multi:. Kiedy to ja ostatnio miałam takie fajne oceny z matmy :cool3:.

[COLOR=SeaGreen][U]Kto ma konto na facebooku? z chęcią przyjmę znajomych[/U] [/COLOR]:):)