Rahl Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 A u mnie na odwrót :evil_lol:. Ale na szczęście jutro mam tylko 4 lekcje (jestem zwolniona z wf-ów! :multi:) a potem angielski... i weekend! :):) Quote
Martunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ale Ci fajnie :D Ja od 8-14.25 w szkole, no chyba że jakiegoś nauczyciela nie ma czy cuś :diabloti: Quote
Rahl Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Ja zazwyczaj tez do 14 siedzę :mdleje:. Masakra - a dwa razy przetrzymują mnie do 16.10!!! :( (od ósmej, of kors) Quote
Bewarka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 O jaaa, współczuje...to u mnie lajt...xD Tylko nauczyciele w 90% rąbnięci i rówieśnicy tak samo, także społecznie to masakra :shake: Quote
kinnia Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Hihihi ja też jestem w LO i chętnie bym jeszcze w gim posiedziała:D W sumie porównując Lo i gim to w gim miałam lajcik... no może trochę gorzej było w 3kl:P Quote
Pusiakowa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 heeej Asiu. :loveu: fotki bys dala a nie narzekasz na szkole ciagle.:diabloti: a mnie gosciu z histy ostatnio wkurzyl.:angryy: podchodzi do niego Klaudia (ma matke nauczycielke) i sie pyta czy może poprawić ocenę czy coś takiego to odrazu jej poprawił. ja podchodzę: - mogę poprawić ocenę? - ja teraz nie mam czasu. :angryy:. myślałam, że wezmę plecak i wyjdę z tej sali. już normalnie nie mogę na niego patrzec. jak ja go nienawidzę.:angryy: Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Hej Wam :hand: A tu widzę szkole tematy. U mnie też masakra, tyle nauki, że szok. Szkoda gadać. Pzdr. Quote
taxelina Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 ja nie wiem jak w pl al tu juz bys do szkoly po co przyjsc nie miala za takie zachowanie. ja wiem ze ciezko czasami nerwy powstrzymac :( Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [url]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/DSC_0915.jpg[/url] i znowu ta pozycja, łapka na łapkę :loveu::loveu::loveu: Quote
Rahl Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='agaciaaa'][URL]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/DSC_0915.jpg[/URL] i znowu ta pozycja, łapka na łapkę :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Widzę, że lubisz tę pozycję ;). Mogłabym narzekać na szkołę godzinami! :loveu: Jutro sprawdzian z procentów, czyli z tego, co najsłabiej mi w matmie idzie, a jak niektórzy się już naczytali matma jest moim wyjątkowo słabym punktem :cool3:. (Ciekawe, jak się wyrobiłam na 4 w szóstej klasie :-o) . Do tego jestem osobą, która podatna jest na różne bóle - szczególnie można nazwać mnie meteopatką - po prostu wystarczy mini zmiana ciśnienia, żeby przez cały dzień i/lub noc bołała mnie głowa :lol:. Do tego mam tendencje do kręczu szyi oraz wielkego bólu barku wynikającego z tego, że przwróciłam się na drugi bokw łóżku. No i oczywiście mój najukochańszy ból, najlepsiejszy ze wszystkich - przeraźliwy ból kolan. Wystarczy, że wejdę kilka schodków i już muszę przystanąć, bo nie mogę po prostu. On jest straszny... :p Tak jak pisałam, jestem podatna na różne bóle i dzisiaj wszystkie się skumulowały - jupi jej! :multi:Myślałam, że po prostu padnę :-(:-(... Niektóre moje koleżanki nawet nie wiedzą, co to jest ból głowy, a ja od czwartej klasy jestem praktykującą meteopatką... czy to się kiedyś skończy? :placz: Ja naprawdę mam te wszystkie bóle, większość odziedziczyłam po tacie - np. ten ból kolan. Ale kręcze, to po mamie... A bóle głowy to po babci :evil_lol:. Jak miło jest się wyżalić ;);). Ktoś to przeczytał? - Wow, podziwiam :diabloti::loveu:. Quote
kinnia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ja też:D i też mogłam bym sie rozpisać na ten temat:D Quote
Minerva Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Też przeczytałam, chociaż mi się nie chciało :evil_lol: Boże, procenty to tragedia, normalnie nie gadaj, bo mi słabo :placz: Ja jeszcze klasówy z tego nie miałam- i dobrze :evil_lol: Mnie zawsze rano boli głowa, bo ja prawdę mówiąć spię ok. 3/4 godzin. Jakieś problemy z zasypianiem:evil_lol:. Pzdr. Quote
Sweet Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Hej:D Ja przeczytałam:D procenty to proste są jak nie wiem:) Zobaczycie co będzie później:D ja to w ogóle jestem mądra i ze spr dostałam 1:D nie ma to jak rozszerzona matma ;P Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='gordonowa']Widzę, że lubisz tę pozycję ;). Mogłabym narzekać na szkołę godzinami! :loveu: Jutro sprawdzian z procentów, czyli z tego, co najsłabiej mi w matmie idzie, a jak niektórzy się już naczytali matma jest moim wyjątkowo słabym punktem :cool3:. (Ciekawe, jak się wyrobiłam na 4 w szóstej klasie :-o) . Do tego jestem osobą, która podatna jest na różne bóle - szczególnie można nazwać mnie meteopatką - po prostu wystarczy mini zmiana ciśnienia, żeby przez cały dzień i/lub noc bołała mnie głowa :lol:. Do tego mam tendencje do kręczu szyi oraz wielkego bólu barku wynikającego z tego, że przwróciłam się na drugi bokw łóżku. No i oczywiście mój najukochańszy ból, najlepsiejszy ze wszystkich - przeraźliwy ból kolan. Wystarczy, że wejdę kilka schodków i już muszę przystanąć, bo nie mogę po prostu. On jest straszny... :p Tak jak pisałam, jestem podatna na różne bóle i dzisiaj wszystkie się skumulowały - jupi jej! :multi:Myślałam, że po prostu padnę :-(:-(... Niektóre moje koleżanki nawet nie wiedzą, co to jest ból głowy, a ja od czwartej klasy jestem praktykującą meteopatką... czy to się kiedyś skończy? :placz: Ja naprawdę mam te wszystkie bóle, większość odziedziczyłam po tacie - np. ten ból kolan. Ale kręcze, to po mamie... A bóle głowy to po babci :evil_lol:. Jak miło jest się wyżalić ;);). Ktoś to przeczytał? - Wow, podziwiam :diabloti::loveu:.[/QUOTE]Współczuję Ci, ja też od dobrych kilku lat jestem meteopatą, więc wiem co to znaczy Quote
Rahl Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Dziękuję wszystkim :). AAaaaa! Uuuuu! Woooow! Dostałam 5 ze spr. z procentów! :multi: Ale dzisiaj jest wywiadówka... Nie ukrywałam ocen przed rodzicami ale jak zobaczą je na kartce wszystkie to się pewnie wnerwią... :roll: A tak poza tym to miałam operację na stopie. Wycinali mi znamię barwnikowe, które groziło mi nowotworem :loveu:. Mam kilka szwów założonych, chodzę o kulach... I nie chodzę do szkoły! :multi: Warto było przeboleć te dwa dni kiedy jeszcze miałam bóle związane z tą operacją, bo teraz do poniedziałku co najmniej zostanę w domu... No i zwolnienie na miesiąc z wf-u :loveu: Quote
C&B Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 U nas dziś był sprawdzian z procentów :shake: Obstewiam, że na 8 zadań 2 mam dobrze :evil_lol: Quote
Rahl Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='C&B']U nas dziś był sprawdzian z procentów :shake: Obstewiam, że na 8 zadań 2 mam dobrze :evil_lol:[/QUOTE] GRatulujemy :diabloti:. A moja klasa zaczęła nowy dział z matmy beze mnie :-(. Jak mogli! :shake: Teraz nic nie będę rozumieć, jak to zawsze jest kiedy nie chodzę do szkoły a zaczynają nowy dział. Pożałują tego :mad::diabloti:. [quote name='deer_1987'] a kiedy zdjecia?][/QUOTE] Z racji tego, że moje życie o dwóch kulach wymaga ode mnie mniejszej aktywności fizycznej (np. ograniczam się do trasy łóżko - kanapa przy TV - komputer) nie jestem w stanie trzymać ciężkiego aparatu i latać po całym domu za psem, który ma jjuż dość tych zdjęć :evil_lol:. Quote
Minerva Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Sprzedaj mi tą piątkę :cool1: Ja mam z matmy tragiczne oceny :shake:. Praktycznie same tróje... Quote
Pusiakowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ja mam z matmy same 5 i jedna 4 . :multi::eviltong:. kochana, czekamy az wyzdrowieje ci twoja stopa i bedziesz chodzila o wlasnych nogach.xD i zobiszz fotki.:D:D Quote
Minerva Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Hej Wam :hand: Jak to Halloween, ktoś cie odwiedził z proźba o cukierki (bo z tą obolałą stopą chyba nie chodziłaś-chociaż...wszystko mozliwe ;)) Quote
Rahl Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Znowu multicytat się popsuł :angryy:. A więc noga dobrze, w środę ściągają mi szwy ;). Nie boli mnie nic na szczęście no i w ogóle fajnie :lol::lol:. Na halloween [niestety :-(] nie chodziłam, ale dziewczyny potem przyszły się do mnie dzielić i dały mi kilka lizaków - bo ja ze wszystkich słodyczy najbardziej kocham lizaaaaki! :loveu: A do domu mojego dwa razy zapukały potwory :crazyeye::evil_lol:. W tym raz to ja musiałam śmigać o kulach na dół po schodach, bo rodzice wyjechali do sklepu :lol:. Przyszłam w samą porę, bo tamci już chcieli się zmywać zostawiając po sobie psikusa :mad:. Ech z matmy u mnie też nie najlepiej, ale jakoś się wyciągnęłam ;). mam tylko dwie dwóje z matmy :diabloti:, chyba jedną tróję i z trzy czwórki i dwie piątki :multi:. Kiedy to ja ostatnio miałam takie fajne oceny z matmy :cool3:. [COLOR=SeaGreen][U]Kto ma konto na facebooku? z chęcią przyjmę znajomych[/U] [/COLOR]:):) Quote
Recommended Posts