Pusiakowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 jej, szkoda :-(. ale poczekamy na te obiecane fotki :loveu:. ucaluj ode mnie Barda i Tysie :loveu:. i zrób eksperymenty wodne! :D ale z kropelkami :diabloti: Quote
Rahl Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Hmmm, widzę, że zamieszczenie tytułu wpadającego w oczy jest owocne :diabloti:. Mozna powiedzieć, że zawieszam galerię pod kątem fotek, ale jednak rozmowy mogą się dalej toczyć, dogo będę odwiedzać regularnie, jak tylko nie będzie brata :diabloti:. Wczoraj po raz pierwszy w życiu Barduś dał mi się wyczesać "bez przerwy" tzn. nie uciekał na sam widok szczotki tylko dawał się czesać i czesać :loveu:. Ślicznie go wyczesałam, dawno nie miał w tak dobrym stanie sierści. Jeżeli dalej będzie tak miło reagować na czesanie to kupię mu jakąs odżywkę do sierści ;). Może to dlatego tak mi się daje, ponieważ ostatnio skupiłam się na poprawianiu kontaktu :):). Te regularne zabawy i częstsza tresura... :razz: Jak na razie jestem zadowolona z jego postępów, choć niechętnie uczy się komend :shake:... Wolno mu przychodzą ;)... Ale jak nie będzie czasu na dogo, to skupimy się na dalszym poprawianiu kontaktu :):). A jak na razie dziękuję wszystkim za troskę o galerię, jakby mnie często nie było to wpadajcie czasem odkurzyć :grins:... Quote
LadyK Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [CENTER]Szkoda, że fotek nie będzie. Ale dobrze, że przynajmniej będziesz pisać tu :diabloti:[/CENTER] Quote
Tequila1017 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Buu ! :placz: Ale dobrze, że będziesz tu zaglądać :D Moja Fiona to ucieka jak ją wołam żeby ją wyczesać .. :roll: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Czesc :multi: to oczekujemy na wielkie otwarcie z fotkami :lol: Quote
karolina1 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Szkoda że fotek nie ma.. ale czekać będę .. cierpliwie ;) Quote
bianka19 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Witanko;) Ja tutaj pierwszy raz Fotki są śliczne:loveu::loveu::loveu::loveu: Będę zaglądać i zapraszam do mnie:lol: Quote
Rahl Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Cześć wszystkim ;). Oczywiście mogłam się tego spodziewać, nie oddaliśmy lapka do naprawy... Kiedy ten horror na kompie Piotrka mi sie skończy :placz:. Quote
agaciaaa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Cześć :multi: Gratuluje nowego sprzętu :) [url]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy775.jpg[/url] śliczny Tysiaczek :loveu: [url]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy757.jpg[/url] i śpiący Barduś też :loveu: Quote
Avaloth Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 hej Wam :loveu: wracajcie szybko z fotkami :) tak apropo to ja całe życie siedzę przed zamulastym komputerem :evil_lol: przeżyjesz ;) Quote
Rahl Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Na razie żyję :diabloti:. Laptop dalej nie jest w naprawie :mdleje:... Iś, współczuję Ci siedzenia przed zamulastym kompem :shake: :diabloti: Quote
kajkoowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Hej! To dobrze, że narazie zyjesz bo my tu czekamy na fotki:evil_lol: Co tam u naszego modela?:razz: Quote
Rahl Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Psi model domaga się spaceru, a mi się nie chce z nim iść :diabloti: Quote
Martunia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Nie ma to jak się lenić w wakacje. :diabloti: Czekamy, aż w końcu laptop będzie naprawiony. ;) Quote
Cavy Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 I po co była psuć, to ja nie wiem :shake: :mad: Teraz będziemy cierpieć przez Ciebie :placz: Szybciutko odnawiaj galerie i życzymy wam z Tofiaszem miłych wakacji :loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 juz z pieskiem na spacer xD co to ma być?:mad::diabloti: Quote
Rahl Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Byłam już z nim :loveu:. Mam nawet zdjęcia ze spacerku :diabloti:. ale nie na kompie :evil_lol: Quote
Rahl Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Wrzucaj je:mad:[/quote] Ale jak, skoro nie mogę? :shake::diabloti: Quote
Recommended Posts