Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm, widzę, że zamieszczenie tytułu wpadającego w oczy jest owocne :diabloti:.
Mozna powiedzieć, że zawieszam galerię pod kątem fotek, ale jednak rozmowy mogą się dalej toczyć, dogo będę odwiedzać regularnie, jak tylko nie będzie brata :diabloti:.
Wczoraj po raz pierwszy w życiu Barduś dał mi się wyczesać "bez przerwy" tzn. nie uciekał na sam widok szczotki tylko dawał się czesać i czesać :loveu:. Ślicznie go wyczesałam, dawno nie miał w tak dobrym stanie sierści. Jeżeli dalej będzie tak miło reagować na czesanie to kupię mu jakąs odżywkę do sierści ;). Może to dlatego tak mi się daje, ponieważ ostatnio skupiłam się na poprawianiu kontaktu :):). Te regularne zabawy i częstsza tresura... :razz: Jak na razie jestem zadowolona z jego postępów, choć niechętnie uczy się komend :shake:... Wolno mu przychodzą ;)... Ale jak nie będzie czasu na dogo, to skupimy się na dalszym poprawianiu kontaktu :):).
A jak na razie dziękuję wszystkim za troskę o galerię, jakby mnie często nie było to wpadajcie czasem odkurzyć :grins:...

Posted

Cześć wszystkim ;).
Oczywiście mogłam się tego spodziewać, nie oddaliśmy lapka do naprawy... Kiedy ten horror na kompie Piotrka mi sie skończy :placz:.

Posted

Cześć :multi: Gratuluje nowego sprzętu :)

[url]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy775.jpg[/url] śliczny Tysiaczek :loveu:

[url]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy757.jpg[/url] i śpiący Barduś też :loveu:

Posted

Na razie żyję :diabloti:.
Laptop dalej nie jest w naprawie :mdleje:...

Iś, współczuję Ci siedzenia przed zamulastym kompem :shake: :diabloti:

Posted

I po co była psuć, to ja nie wiem :shake: :mad: Teraz będziemy cierpieć przez Ciebie :placz:
Szybciutko odnawiaj galerie i życzymy wam z Tofiaszem miłych wakacji :loveu: