Martunia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [COLOR="DarkGreen"][FONT="Arial Black"][SIZE="4"]Wszystkiego najlepszego, Bardo!!! [/SIZE][/FONT][/COLOR] :smilecol::new-bday::BIG::cunao::laola: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [SIZE=4][COLOR=darkorchid]Bardusiu kochany wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#9932cc]A jakieś gdzie zdjęcia solenizanta :evil_lol::evil_lol::mad:[/COLOR][/SIZE] Quote
Pusiakowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Heej! :loveu: fotki juz widzialam kilka dni temu, ale posta nie moglam wyslac :shake: foootki super! :loveu: [CENTER][SIZE=6][COLOR=yellowgreen]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MÓJ KOCHANY BARDUSIU! :loveu:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=sandybrown]ŻYJ TAM SWOJEJ PAŃCI STO LATÓW :cool3: :diabloti:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=seagreen]ŻEBY SIĘ SPEŁNIŁY TWE MARZENIA :p[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]DUŻO DOBREJ KARMY :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=purple]I NIECH PAŃCIA O CIEBIE DBA:cool1:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=lightblue]I ŻEBYŚMY SIĘ W KOŃCU ZOBACZYLI! A JAK SIE JUŻ ZOBACZYMY TO NIE DAM CI SPOKOJU.. :loveu: :diabloti:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=gray]ALE TO Z MIŁOŚCI :loveu:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Sweet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A Martyna po mnie papuguje:mad::angryy::mad::mad::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Sweetaśna']A Martyna po mnie papuguje:mad::angryy::mad::mad::evil_lol:[/quote] nieprawdaaaa...... :mad: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [SIZE=3][COLOR=Magenta][B]A[/B][B] ja Zdrrrrrrrrrrrrrrówka życzę przede wszystkim, i stoooo lat...:buzi: :loveu: :lol: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
LadyK Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [CENTER]Ee czyżbym nie zdążyła na urodzinki? :diabloti: Ale te dni szybko lecą :diabloti::diabloti::roll: [SIZE="6"][COLOR="Orange"]Wszystkiego najlepsiejszego Barduś :loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Izuuus Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Witamy :cool1: A czemu zdjec nie ma ? :cool3: Quote
Rahl Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [B]DZIĘKUJĘ WAM KOCHANI! A szczególnie to Barduś wam dziękuje[/B] :loveu: Zdjęć nie ma :diabloti:. EDIT: Ewka, ty głupia! Nie dość, że wygadałaś to jeszcze przed urodzinami złożyłaś życzenia :mad:. A sweet pewnie zrobiłaby tak niespodziewankę :placz: :evil_lol: Quote
taxelina Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A co Ty tak zajeta ze nas nie odwiedzasz? Quote
Rahl Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Ostatnio mi sie nie chce, bo wiem, że będziecie robić mi jatkę o fotki :diabloti:. A mi sie nie chce w ogóle aparatu wyciągać :eviltong: Quote
Izuuus Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='gordonowa']Ostatnio mi sie nie chce, bo wiem, że będziecie robić mi jatkę o fotki :diabloti:. A mi sie nie chce w ogóle aparatu wyciągać :eviltong:[/QUOTE] Nie ładnie :shake: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Shetanka']Bo się obrazimy :mad:[/quote] no wlasnie :mad: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 witamy i na zdjęcia jakieś czekamy :razz: Quote
Rahl Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Trochę pobędę na dogo ale o zdjęciach to możecie pomarzyć :diabloti:. No, chyba, że mnie jakoś uprosicie ale przez te ferie rozpuściłam się :evil_lol:. A i tak cały czaś w hałsen siedzę :diabloti: Quote
Sweet Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Asuill:D ty już ferie masz ale dobrze a ja musze w szkole siedziec...:shake: Za dobrze ci:P FOTKI dawaj i to szybko:razz::mad::mad::evil_lol::diabloti: Quote
Rahl Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 taka forma prośby mnie nie przekonuje :eviltong:. Wiecie, że od dwóch tygodni nie ruszyłam aparata? :D:D Quote
Izuuus Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='gordonowa']taka forma prośby mnie nie przekonuje :eviltong:. Wiecie, że od dwóch tygodni nie ruszyłam aparata? :D:D[/QUOTE] A więc pora najwyższa :cool3: Ładna pogoda dziś (bynajmneij u nas) więc można fotki cykać :cool3: A wiec raz, raz aparat do ręki i późneij na dogo :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Hej! :multi: ja tu przyszlam poogladac Barda.. a tu nie ma! :shake: PO APARAT - BIEGIEM! :mad::mad: :diabloti::evil_lol: Quote
Rahl Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 hu hu hu! ZaczYnacie mnie mobilizować!:diabloti: chyba naprawdę wezmę aparat xd. Może za godzinę bdą fotki :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Godzina mija powoli noo kochana fotki :mad: Quote
Recommended Posts