Martunia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Bo napisałaś, że ma czas na więcej niż mi się wydaje. :evil_lol: Quote
Rahl Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Martunia']Bo napisałaś, że ma czas na więcej niż mi się wydaje. :evil_lol:[/quote] Nie tobie tylko mi :eviltong::eviltong::eviltong:. Ale i tak nie ma tam żadnych aluzji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [QUOTE] witamy sie :smile:[/QUOTE] Hej :). Quote
Bewarka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ja to już na dogo pisałam, ale napiszę jeszcze raz :diabloti: Mój brat [4 kl tech, będzie pisał maturę] uczy się niewiele więcej ode mnie [1 kl gim]. Mało tego, miał w tamtym roku jedno z najlepszych świadectw xD A wcale taki mądry nie jest...:eviltong: PS:Witam w ten ciemny dzie[B]ń :)[/B] Quote
Rahl Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Hej, hej! Nie byłam dzisiaj w schronie, bo babcia przyjechała :(... Ale jeśli nic nie przeszkodzi to będę tam za tydzień :). Zrobiłam dla was filma jak Tyśtaś sie bawi, ale tak naprawdę to ona była zaspana troche i nie chciało jej sie tak bardzo bawić ;) [url=http://www.wrzuta.pl/film/smrFXGfIad/tysiadlo_vel_kiten]Wrzuta.pl - tysiadlo`vel_kiten[/url] Zapraszam :D:D. Quote
Pusiakowa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Hejo Asiula ! :multi::loveu: ale fajny filmos ;D . [SIZE=1][COLOR=cyan]17 dni z Tb! jeju ! :loveu: [/COLOR][/SIZE] Quote
Pimpek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Czeeeeśc Asiu! ^^ Jak my tu dawno byliśmy :shake: Co u was? :lol: Quote
baffi2 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 hejo:lol: super filmik. ukryta kamera:evil_lol: a jak Tysia tak drapie tą kanape to ona sie nie niszczy?:diabloti: Quote
Rahl Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Przypoinam że dałam filma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='gordonowa']Hej, hej! Nie byłam dzisiaj w schronie, bo babcia przyjechała :(... Ale jeśli nic nie przeszkodzi to będę tam za tydzień :). Zrobiłam dla was filma jak Tyśtaś sie bawi, ale tak naprawdę to ona była zaspana troche i nie chciało jej sie tak bardzo bawić ;) [url=http://www.wrzuta.pl/film/smrFXGfIad/tysiadlo_vel_kiten]Wrzuta.pl - tysiadlo`vel_kiten[/url] Zapraszam :D:D.[/QUOTE] [QUOTE] Hejo Asiula ! ale fajny filmos ;D . 17 dni z Tb! jeju ! [/QUOTE] Hejo Marytś He he :loveu: [QUOTE]Czeeeeśc Asiu! ^^ Jak my tu dawno byliśmy Co u was? [/QUOTE] Hej Pimpalesowa :D:D. No właśnie :roll::evil_lol::mad: A wszystko okś :) Quote
Sweet Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 hej asiu:loveu: co powiesz??:D:D Fajowskie filmik:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Rahl Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='baffi2']hejo:lol: super filmik. ukryta kamera:evil_lol: a jak Tysia tak drapie tą kanape to ona sie nie niszczy?:diabloti:[/QUOTE] Hejo :grins:. :evil_lol::evil_lol: A no sie niszczy :grins: :diabloti: [QUOTE][/QUOTE] hej asiu co powiesz?? Fajowskie filmik Hej Situś :). A wszystko ok :). He he dzieki Quote
agaciaaa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Fajny filmik z Tyśką :) ale Bardo przy niej ogromny :lol: Quote
C&B Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Hejoo ! :multi: A wy już na zimę się przestwiacie ? :evil_lol: Quote
Rahl Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Fajny filmik z Tyśką :) ale Bardo przy niej ogromny :lol:[/QUOTE] He he racja :) [quote name='Mit']Hej Asiu!! :loveu:[/QUOTE] Hej kochana ! :loveu::loveu: [QUOTE]Hejoo ! :multi: A wy już na zimę się przestwiacie ? :evil_lol:[/QUOTE] Cześć :). No bo już zapowiadają początek zimy :evil_lol::evil_lol:. [CENTER]Hej, haj heloł! Właśnie 10 minut temu wstałąm :loveu::loveu: Może dzisiaj jakieś fotencje...:lol::lol:[/CENTER] Quote
Akadna Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [COLOR=royalblue][I]Hej hej :multi:[/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I]Witamy z SzuSzu po raz pierwszy :)[/I][/COLOR] Quote
Rahl Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]Hej hej :multi:[/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I]Witamy z SzuSzu po raz pierwszy :)[/I][/COLOR][/QUOTE] Cześć! :) Co za zbieg okoliczności :evil_lol:. Właśnie przeglądałam twoją galerię kiedy ty tutaj napisałaś posta :cool3::cool3:. Zapraszam częściej ;) Quote
Akadna Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [COLOR=royalblue][I]Będę wpadać napewno ;)[/I][/COLOR] Quote
Rahl Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Kurczę, martwię się o Barda... Wczoraj czymś bardzo zwymiotował, dzisiaj tak samo, tylko, że żółcią jakąś :roll:. Gdybym ja decydowała to czym prędzej bym szła dla włąsnego poczucia bezpieczeństwa do weta, ale moi rodzice uważają, że trzeba go przegłodzić jeden dzień a dopiero potem jeśli nic nie pomoże to do weta... :( Quote
Bewarka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ojej :( Ale chyba nie pozostaje ci nic innego, jak poczekać ten jeden dzień... Quote
Izabela124. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Hej Asiu Super zdjęcia A bardowi zdrówka zyczę Quote
Efciq Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Hej :multi: fajny filmik :lol: ale czemu byłaś w mundurku :shake: mam pytanie: czy wy ci tez wyslala a.blunt na nk o wynalazkach? Quote
Rahl Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Justys95']Ojej :( Ale chyba nie pozostaje ci nic innego, jak poczekać ten jeden dzień...[/QUOTE] No... [QUOTE]Hej Asiu Super zdjęcia A bardowi zdrówka zyczę[/QUOTE] Hejo Dzieki :) [QUOTE]Hej fajny filmik ale czemu byłaś w mundurku mam pytanie: czy wy ci tez wyslala a.blunt na nk o wynalazkach?[/QUOTE] Hej nie chcialo mi sie przebierac :P Nie, nie mam jej w znajomych ale może ją zaprose ;) Quote
Rahl Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 FIlmik z Tysiadlem [url=http://www.wrzuta.pl/film/4khV5FOIKG/tytencja]Wrzuta.pl - tytencja[/url] A zaraz pojawią sie zdjecia :). Quote
Sweet Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 hej asiull:loveu: Co tam u was??:D:D fajny filmik czekamy na zdjecia:D:D :p:p Quote
Recommended Posts