Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

[quote name='gordonowa']Znamy się rok i kilka miesięcy:lol: Naprawdę ;)
Prawda Martyn ?:loveu::loveu:[/quote]A no tak! :splat: Wy z jednej piaskownicy :ylsuper:Jak mogłam zapomnieć...xD

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justys95']A no tak! :splat: Wy z jednej piaskownicy :ylsuper:Jak mogłam zapomnieć...xD[/quote]
No, może beż przesady :evil_lol:

Posted

[quote name='gordonowa']Cześć toffi ;)
Wyczytałam, że (domyślam się) chcesz się wybrać na spacer z Pusiakową :cool3:?[/quote]
o mnie mowa? :cool3: .
[quote name='gordonowa']Ja z nią próbuję się od roku spotkać, ale niestety odległość nam nie pozwala :-([/quote]
och .. to prawda niestety :-(
[quote name='M&T']to przyjedź do mnie i wtedy razem spotkamy się z nią :evil_lol:[/quote]
chyba jednak mowa o mnie? ale ja nic nie wiem .. Asia gdzie wyczytalas ze ona(pisze ona bo niewiem jak masz na imie M&T) chce sie ze mna spotkac..
[quote name='gordonowa']Jak po mnie przyjedziesz, to czemu nie :evil_lol::evil_lol:[/quote]
ale byloby super! :loveu:
[quote name='gordonowa']Znamy się rok i kilka miesięcy:lol: Naprawdę ;)
Prawda Martyn ?:loveu::loveu:[/quote]
Oj Prawda , Prawda Asiolin :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Justys95']A no tak! :splat: Wy z jednej piaskownicy :ylsuper:Jak mogłam zapomnieć...xD[/quote]

[quote name='gordonowa']No, może beż przesady :evil_lol:[/quote]
mozna powiedziec ze jestesmy z "jednego gadu" :evil_lol::evil_lol: .

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']o mnie mowa? :cool3: .

och .. to prawda niestety :-(

chyba jednak mowa o mnie? ale ja nic nie wiem .. Asia gdzie wyczytalas ze ona(pisze ona bo niewiem jak masz na imie M&T) chce sie ze mna spotkac..

ale byloby super! :loveu:

Oj Prawda , Prawda Asiolin :loveu::loveu:[/quote]
M&T, pisałaś to u Kabisiowej? ;)
[quote name='Martynia&Pusio']mozna powiedziec ze jestesmy z "jednego gadu" :evil_lol::evil_lol: .[/quote]
dosłownie...
[quote name='Dinka']Wrocilam!!:diabloti:
Co tam Asiu?
Gordonowa? :diabloti:[/quote]
Hej ;)
A dobrze...

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']
[/quote]

mam tak samo na imię jak ty :evil_lol::evil_lol:
i pisałam to w galerii Sweetowej, ale o tym już chyba wiesz xD

Posted

[quote name='M&T']mam tak samo na imię jak ty :evil_lol::evil_lol:
i pisałam to w galerii Sweetowej, ale o tym już chyba wiesz xD[/quote]
teraz juz wiem :p . Fajnie ze mamy tak samo na imie :razz: .:loveu:
a spacerek bardzo realny :cool3: . odemnie do Gdyni jest okolo polgodziny :p .
[quote name='gordonowa']Co tam u was dziołchy ;)[/quote]
u mnie wszystko okej :loveu: . a u mojego Asiolinka co słychoć?:lol:

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']teraz juz wiem :p . Fajnie ze mamy tak samo na imie :razz: .:loveu:
a spacerek bardzo realny :cool3: . odemnie do Gdyni jest okolo polgodziny :p .
[/quote]

No to już, wsiadaj w saomchód, pociąg czy cokolwiek innego i idziemy na spacerek na bulwar :cool3::cool3:

no chyba, że u ciebie są lepsze tereny do spacerowania, to wtedy czekam na propozycje :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Asiu, niestety musimy czekać :placz:

Posted

[quote name='gordonowa']A u mnie spoko ;)
Ej, ja też chce się z Wami spotkać :placz: Wymyślże ktoś jakiś realny sposób:diabloti:[/quote]
to dobrze ;) .
to jutro jedziemy do Martynki :diabloti::diabloti: .:cool3:
no zartuje ja bym jutro nie mogla ..
[quote name='M&T']No to już, wsiadaj w saomchód, pociąg czy cokolwiek innego i idziemy na spacerek na bulwar :cool3::cool3:

no chyba, że u ciebie są lepsze tereny do spacerowania, to wtedy czekam na propozycje :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Asiu, niestety musimy czekać :placz:[/quote]
hehe .. chetnie :cool3::cool3: . ale niestety narazie samochodu nie posiadam ;/ . tzn popsuty jest! . ale moze tak 30? albo jakis weekend we wrzesniu? ;)
chyba ze cos misie uda pociagiem wykombinowac .. ale niewiem Puszek nigdy nie jechal pociagiem .. :shake:.

u mnie tereny sa koszmarne .. :shake:! w dodatku pelno psów lata .. az boje sie z Pusiulkiem wyjsc na spacer .. jakis podbiegnie dziabnie i co ja zrobie .. jak to jakis bezpanski :shake:! . Masakra! :shake: ;/ . slucham teraz twoic propozycji . :razz:

Posted

[quote name='gordonowa']A może byście się czegoś o sobie prócz tego dowiedziały? Czy wolicie jechać w ciemno:diabloti:[/quote]
juz sie dowiadujemy ... :razz:
[quote name='M&T']no to dowiedzmy się czegoś o sobie :evil_lol:[/quote]
no to ja zaczynam .. Mam na imie Martyna :cool3: . [IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG]
[quote name='gordonowa']Szczerze mówiąc, to wiem sporo info o oby dwóch :lol::evil_lol:[/quote]
my sobie poradzimy .. :diabloti:
[quote name='M&T']sporządź nasze listy gończe :roflt:[/quote]
:evil_lol:
[quote name='gordonowa']Myślisz, że mi się przydadzą :eviltong:?:cool3:[/quote]
no jasne!. w kazdej sytuacji :evil_lol:

Posted

[quote name='gordonowa']Myślisz, że mi się przydadzą :eviltong:?:cool3:[/quote]

nie dla ciebie, tylko dla nas :eviltong::eviltong:

hehe .. chetnie :cool3::cool3: . ale niestety narazie samochodu nie posiadam ;/ . tzn popsuty jest! . ale moze tak 30? albo jakis weekend we wrzesniu? ;)
chyba ze cos misie uda pociagiem wykombinowac .. ale niewiem Puszek nigdy nie jechal pociagiem .. :shake:.

u mnie tereny sa koszmarne .. :shake:! w dodatku pelno psów lata .. az boje sie z Pusiulkiem wyjsc na spacer .. jakis podbiegnie dziabnie i co ja zrobie .. jak to jakis bezpanski :shake:! . Masakra! :shake: ;/ . slucham teraz twoic propozycji . :razz:[/quote]

Termin ustal, jaki ci odpowiada, byleby albo przed rokiem szkolnym albo na samym początku września ;) bo później to już będzie coraz trudniej z czasem :placz:

A Pusiek jest agresywny do innych psów?

Moja propozycja to bulwar :evil_lol::evil_lol: uwielbiam tam chodzić, bo zawsze mam okazję troszkę z Mickim na hopkach poćwiczyć xP

Posted

no to ja zaczynam .. Mam na imie Martyna :cool3: . [IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/roflmao.gif[/IMG]
[/quote]

ja też :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[/quote]
Ależ sie wysiliłaś :shake: Normalnie aż głowa boli :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']ja też :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
:diabloti::diabloti: .
Mam 12 latek . :cool3:
[quote name='gordonowa']Ależ sie wysiliłaś :shake: Normalnie aż głowa boli :evil_lol::evil_lol:[/quote]
no trza sie przedstawic a skad bedzie wiedziala jak mam na imie .. :razz: :diabloti: .
Oj nie myslisz czasem :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: .!