tufi Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Pieeeknyy! I widac typowo-zabawawo-bullowaty spioch ;) No i plazowac chyba lubil? :D Quote
Leni Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 Tufi Max był bardzo rozrywkowym bulasem, można było z nim zrobić dosłownie wszystko :wink: :wink: Quote
blaira Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 no wlasnie po zdjeciach widac ze mozna bylo z nim robic wszystko fantastyczny i rewelacyjny :D Quote
staff-ka Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 NIESAMOWITY :angel: SUPERRRRRRRRRRRRR :D Podziwiam Waszą fantazje !!!! :D :D Quote
Gotrek Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Niesamowity! Jestem pod wrazeniem szczególnie tych ujęć na plaży, zakopanego pod piachem :D, że też dał się na to namówić ;). Quote
Leni Posted May 4, 2004 Author Posted May 4, 2004 Żeby nie wyszło, że jesteśmy sadystami :wink: Maxik lubił takie zabawy :D a kiedy ktoś z nas brał kamerę do ręki albo aparat, "gwiazdor" ustawiał się na pierwszym planie :lol: Ufał nam bezgranicznie :fadein: Quote
Matisse Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Fantastyczny bullas ! Moj w ogole nie pozuje do zdjec, wstydnis, a co dopiero w takich wymyslnych pozach... Mgd_a ale te Twoje zdjecia ze stronki tez sa calkiem niezle, usmialam sie wczoraj jak je ogladalam :wink: Quote
ganjunia Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 heheh fajnie by miec psa o takim charakterze....pozdrowinia... Quote
Gotrek Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Matisse, dziękuję za miłe słowa. Coś niesłusznie swojego Athamaska posądzasz, ja mam dowody, że nie masz racji :cool1: : Quote
Matisse Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Magda, to byl przypadek, on nie zauwazyl, ze robisz zdjecie :) A przynajmniej za kazdym razem jak ja podnosze aparat to idzie sie schowac albo glupio wyglada :lol: Quote
Recommended Posts