Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdyska25 napisał(a):
Widać że dla Bobika nie ma żadnej przeszkody nawet Panienka większa od Niego o jakieś 5 razy:cool3::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: On tam nawet woli kilka razy wieksze od niego:evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dagusiek']Witam;)
Oglądnęłam galerie i bardzo mi się podoba:loveu:
Będę tu wpadać częściej

pozdrawiam
Hejka...!
Witamy u nas...:multi: Ciesze się, że podoba Ci się u nas... :)
Ślemy causki...:loveu:

[quote name='magdyska25']Widać że dla Bobika nie ma żadnej przeszkody nawet Panienka większa od Niego o jakieś 5 razy:cool3::evil_lol:
A co tam jak by trzeba było by podrabine skoczył i po sprawie...:evil_lol:

[quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: On tam nawet woli kilka razy wieksze od niego:evil_lol::evil_lol:
a co tam... Bobi nie ma konkretnego ideału... ;) :evil_lol:

posluchajcie ten nuty ... http://aro7777.wrzuta.pl/audio/hIST6PsfGs/my_z_lomzy-hanka_bielicka

Posted

Ale ze mnie przygłupek...:shock: w pośmiechu goliłam nogi i na sucho... teraz tak mnie okropnie pieką tone kremu nawalilam... mam takie czerwone krechy...:angryy::angryy:

No to teraz fotki... Elzy, a Soni będa puźniej...:eviltong:

Posted

[quote name='Acctiually']Śliczna panienka:loveu:
;);)
[quote name='Izabela124.']Widze, ze zabaweczka jeszcze nie pogryziona hehe ciekawe jak dlugo wytrzyma
Niom jeszcze nie...:eviltong: mam nadzieję, że jeszcze troszkę jej posłuzy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hejka
Ale twoja komorka robi bombowe fotki :)

Hej...;)
Dzieki, ale to nie to co aparat normalny...:-( Może kiedyś sobie kupie... narazie musze zadowolić się tym co mam...:p

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Hej...;)
Dzieki, ale to nie to co aparat normalny...:-( Może kiedyś sobie kupie... narazie musze zadowolić się tym co mam...:p
Zbieraj kaske, moze jakis nawet dobry aparat kupisz, narzie mozesz i tel robic, bo naprawde swietne zdjecia robi;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Zbieraj kaske, moze jakis nawet dobry aparat kupisz, narzie mozesz i tel robic, bo naprawde swietne zdjecia robi;)

Niom będę zbierać...;) dzieki:loveu:
zaraz może dam kilka fotek Elzy bo jej porobiłam w ogrodzie..u nas jest tak cieplutko dzis...:multi:

Posted

Izabela124. napisał(a):
U nas tez dzis cieplutko :) A jak zdrowko sunieczek?

A sunieczki zdrowe...:p

Jestem wściekła i załamana... Elza jest okropna... nie wiem czemu, ale jest strasznie agresywna do psów... postanowiłam kupić jej kaganiec... i obroże ucikową... nie chce kupywać kolczetki bo to takie doelikatne stworzenie, że jej krzywde zrobie tym... ale już nie mam siły na nią...

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hej
Oj jak to agresywna? Przciez na Bobika wclae sie nie zucala tylko bawic sie chciala, oj to wredota jedna

Na Bobika nie, ale na wiele innych psow a czesem i ludzi sie zyci...:angryy:

Anka_ZG napisał(a):
Hej:) co słychać u was gwiazdeczki???:)

A u nas wszystko dobrze...;) dopero wrocilam z bardzo fajnego spacerku hehe nasmialam sie z kol jak nigdy...:lol: