Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe czemu u was tak szybko te bierzmowanie:razz:
A ja mam we wtorek i w nastepna srode egzaminy, juz sie ich boje:shake:
Juz wiem, ze wo(u)jek zawiezie mnie i tate do ciebie
Ok to powiem tacie, ze jakby co to ty popilnujesz Bobka:evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
No nareszcie zonke Bobika widac hehe

Ty mi tu nie marudz nie powinniście z Bobim widzieć tych fot... bo zobaczysz moje lalki w sobote wtedy sie napatrzysz na cale zycie hehe... :eviltong: a i mozesz wziac cos na przebranie hihi:evil_lol::evil_lol:

Posted

Piekne zdjęcia w koncu:multi::multi::multi::multi: nie moge sie napatrzeć na Elzę, tak dawno tego slicznego pycholka nie widzialam:shake::shake:
Mówiłam ci juz ze bardzo łądna z ciebie dziewczyna??;) Zeby tylko przypadkiem nikt mnie nie posadzil o nie wiadomo co;) stwierdzam tylko fakt;)

Posted

[quote name='Anka_ZG']Piekne zdjęcia w koncu:multi::multi::multi::multi: nie moge sie napatrzeć na Elzę, tak dawno tego slicznego pycholka nie widzialam:shake::shake:
Mówiłam ci juz ze bardzo łądna z ciebie dziewczyna??;) Zeby tylko przypadkiem nikt mnie nie posadzil o nie wiadomo co;) stwierdzam tylko fakt;)
Już tam zaraz ładna...:eviltong: niom i zaraz doam następne foteczki...;)

[quote name='Acctiually']No nareszcie fotki:loveu:
Śliczna Soniuszka:)
O i Elza z panią super:loveu:

Niom wkońcu coś dałam...:evil_lol: ale zaraz wstawie następną skromną porcje...:cool3:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Mam wziasc cos na przebranie?:crazyeye: Jeju co ty chcesz ze mna jutro zrobic?:razz::evil_lol: Juz sie boje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hejka...:loveu:
hehe ja z toba to raczej nic... gorzej z Elzą...:diabloti::evil_lol:

Posted

A wiec juz jestem. Nareszcie poznalam Dozie (Karoline) :multi::multi::multi: Jej psy sa wspaniale, a Elza taka jaka sobie wyobralalam, dostojny, szlaony dog, Sonia to taka mala wariatka hihi Super bylo na spacerku:loveu::loveu: Na pozcatku Bobis bal sie Elzy, bo pierwszy raz widzila tak duzego psa:evil_lol::evil_lol: Z Sonia od razu sie polubili. Potem Bobis juz zakochal sie w sunkach, a w Elzie szczegolnie, bo cieczka jej sie zbilza:evil_lol::evil_lol: Wiec bylo duzo milosci. Zrobilam filmik, ale niestety go niechcacy wykasowalam:shake::shake: Zaraz dam fotki, juz sie one laduja. A i zdiekuje Karolinko za karme dla Bobka:loveu::loveu: Juz nie moge sie doczekac kolejnego spacerku:multi::multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']

A wiec juz jestem. Nareszcie poznalam Dozie (Karoline) :multi::multi::multi: Jej psy sa wspaniale, a Elza taka jaka sobie wyobralalam, dostojny, szlaony dog, Sonia to taka mala wariatka hihi Super bylo na spacerku:loveu::loveu: Na pozcatku Bobis bal sie Elzy, bo pierwszy raz widzila tak duzego psa:evil_lol::evil_lol: Z Sonia od razu sie polubili. Potem Bobis juz zakochal sie w sunkach, a w Elzie szczegolnie, bo cieczka jej sie zbilza:evil_lol::evil_lol: Wiec bylo duzo milosci. Zrobilam filmik, ale niestety go niechcacy wykasowalam:shake::shake: Zaraz dam fotki, juz sie one laduja. A i zdiekuje Karolinko za karme dla Bobka:loveu::loveu: Juz nie moge sie doczekac kolejnego spacerku:multi::multi:

Hej Kochana...:loveu:
Niom spacerek była udany... tylko ta Sonia musiała uciec...:evil_lol: następnym razem nam nie ucieknie... szkoda, że nie ma tego fimiku, ale jeszcze nie jeden nakręcimy...;) Ucałuj Bobiego odemnie...:loveu::loveu:

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Hej Kochana...:loveu:
Niom spacerek była udany... tylko ta Sonia musiała uciec...:evil_lol: następnym razem nam nie ucieknie... szkoda, że nie ma tego fimiku, ale jeszcze nie jeden nakręcimy...;) Ucałuj Bobiego odemnie...:loveu::loveu:
A Sonia to wogle agentka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ucaluje, a ty Sonie i Elze:loveu::loveu: