Izabela124. Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Ciekawe czemu u was tak szybko te bierzmowanie:razz: A ja mam we wtorek i w nastepna srode egzaminy, juz sie ich boje:shake: Juz wiem, ze wo(u)jek zawiezie mnie i tate do ciebie Ok to powiem tacie, ze jakby co to ty popilnujesz Bobka:evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 No nie wiem u mnie w sql juz niektorzy mieli bierzmowanie... Ok to powiec tacie, że ja z niam na 100 zostane... :) Quote
Izabela124. Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Witanko kochanie Daj no tu jakies foteczki :) Quote
Dozia_13 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko kochanie Daj no tu jakies foteczki :) Witamy...!:multi: Już daje fotki SONI...:loveu: Quote
Dozia_13 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Izabela124. napisał(a):No nareszcie zonke Bobika widac hehe Ty mi tu nie marudz nie powinniście z Bobim widzieć tych fot... bo zobaczysz moje lalki w sobote wtedy sie napatrzysz na cale zycie hehe... :eviltong: a i mozesz wziac cos na przebranie hihi:evil_lol::evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Piekne zdjęcia w koncu:multi::multi::multi::multi: nie moge sie napatrzeć na Elzę, tak dawno tego slicznego pycholka nie widzialam:shake::shake: Mówiłam ci juz ze bardzo łądna z ciebie dziewczyna??;) Zeby tylko przypadkiem nikt mnie nie posadzil o nie wiadomo co;) stwierdzam tylko fakt;) Quote
Tepes Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No nareszcie fotki:loveu: Śliczna Soniuszka:) O i Elza z panią super:loveu: Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witanko Mam wziasc cos na przebranie?:crazyeye: Jeju co ty chcesz ze mna jutro zrobic?:razz::evil_lol: Juz sie boje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Anka_ZG']Piekne zdjęcia w koncu:multi::multi::multi::multi: nie moge sie napatrzeć na Elzę, tak dawno tego slicznego pycholka nie widzialam:shake::shake: Mówiłam ci juz ze bardzo łądna z ciebie dziewczyna??;) Zeby tylko przypadkiem nikt mnie nie posadzil o nie wiadomo co;) stwierdzam tylko fakt;) Już tam zaraz ładna...:eviltong: niom i zaraz doam następne foteczki...;) [quote name='Acctiually']No nareszcie fotki:loveu: Śliczna Soniuszka:) O i Elza z panią super:loveu: Niom wkońcu coś dałam...:evil_lol: ale zaraz wstawie następną skromną porcje...:cool3: [quote name='Izabela124.']Witanko Mam wziasc cos na przebranie?:crazyeye: Jeju co ty chcesz ze mna jutro zrobic?:razz::evil_lol: Juz sie boje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hejka...:loveu: hehe ja z toba to raczej nic... gorzej z Elzą...:diabloti::evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 NO to daje foteczki Elza... :loveu: Sonia... :loveu: Skoczek... :loveu: NO to raczej na tyle... Quote
agaciaaa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Cześć :multi: http://images22.fotosik.pl/129/66a649fc7183cc68.jpg uwielbiam takie minki :lol: :loveu: http://images31.fotosik.pl/222/7b24aca82fc020a7.jpg ślicznie tu wyszła :loveu: Quote
Dozia_13 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: http://images22.fotosik.pl/129/66a649fc7183cc68.jpg uwielbiam takie minki :lol: :loveu: http://images31.fotosik.pl/222/7b24aca82fc020a7.jpg ślicznie tu wyszła :loveu: hejj...:loveu: Ciesze się, że foteczki Ci się podobają... postaram się teraz częściej dawać..:eviltong: Quote
Tepes Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 O fotki:) Śliczne:loveu: O i jaki chomiczek:) Quote
Dozia_13 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Hejka...! Iza niedawno pojechała byłyśmy na spacerku z Izą i Bobim było świetnie... :loveu: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A wiec juz jestem. Nareszcie poznalam Dozie (Karoline) :multi::multi::multi: Jej psy sa wspaniale, a Elza taka jaka sobie wyobralalam, dostojny, szlaony dog, Sonia to taka mala wariatka hihi Super bylo na spacerku:loveu::loveu: Na pozcatku Bobis bal sie Elzy, bo pierwszy raz widzila tak duzego psa:evil_lol::evil_lol: Z Sonia od razu sie polubili. Potem Bobis juz zakochal sie w sunkach, a w Elzie szczegolnie, bo cieczka jej sie zbilza:evil_lol::evil_lol: Wiec bylo duzo milosci. Zrobilam filmik, ale niestety go niechcacy wykasowalam:shake::shake: Zaraz dam fotki, juz sie one laduja. A i zdiekuje Karolinko za karme dla Bobka:loveu::loveu: Juz nie moge sie doczekac kolejnego spacerku:multi::multi: Quote
Dozia_13 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Izabela124.']A wiec juz jestem. Nareszcie poznalam Dozie (Karoline) :multi::multi::multi: Jej psy sa wspaniale, a Elza taka jaka sobie wyobralalam, dostojny, szlaony dog, Sonia to taka mala wariatka hihi Super bylo na spacerku:loveu::loveu: Na pozcatku Bobis bal sie Elzy, bo pierwszy raz widzila tak duzego psa:evil_lol::evil_lol: Z Sonia od razu sie polubili. Potem Bobis juz zakochal sie w sunkach, a w Elzie szczegolnie, bo cieczka jej sie zbilza:evil_lol::evil_lol: Wiec bylo duzo milosci. Zrobilam filmik, ale niestety go niechcacy wykasowalam:shake::shake: Zaraz dam fotki, juz sie one laduja. A i zdiekuje Karolinko za karme dla Bobka:loveu::loveu: Juz nie moge sie doczekac kolejnego spacerku:multi::multi: Hej Kochana...:loveu: Niom spacerek była udany... tylko ta Sonia musiała uciec...:evil_lol: następnym razem nam nie ucieknie... szkoda, że nie ma tego fimiku, ale jeszcze nie jeden nakręcimy...;) Ucałuj Bobiego odemnie...:loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dozia_13 napisał(a):Hej Kochana...:loveu: Niom spacerek była udany... tylko ta Sonia musiała uciec...:evil_lol: następnym razem nam nie ucieknie... szkoda, że nie ma tego fimiku, ale jeszcze nie jeden nakręcimy...;) Ucałuj Bobiego odemnie...:loveu::loveu:A Sonia to wogle agentka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ucaluje, a ty Sonie i Elze:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts