Tepes Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [COLOR=Blue]Ale rozprawiła się z tą koscią:D[/COLOR] Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witanko No to pozycz od kogos aparat i natrzaskaj bardzo duzo fotvk, pozdrawiam Quote
Dozia_13 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Ale rozprawiła się z tą koscią:D[/COLOR][/quote] a co sie bedzie potyczkowac :eviltong: [quote name='Izabela124.']Witanko No to pozycz od kogos aparat i natrzaskaj bardzo duzo fotvk, pozdrawiam[/quote] jak bede miala od kogo pozyczyc to na`pewno porobie fotki [quote name='Anka_ZG']To w takim razie czekamy na zdjecia:)[/quote]postaram sie abyscie dlugo nie musieli czekac ;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witanko Co u was slychac? kupilas juz nowa kom? Quote
Dozia_13 Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Co u was slychac? kupilas juz nowa kom?[/quote] Tak kupiła...w snach...:angryy: jestem wściekła mam dosyć tych rodziców kłamią jak z nut nie dotrzymuja słowa...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
magdyska25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 rodzice to rodzice nie ma się co wściekać:p Quote
agaciaaa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witamy :multi: czekamy na jakieś fotki :razz: Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witanko Oj nie przejmuj sie, w koncu kupisz Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Hejka No i nadal naszej Karolinki nie ma :( Quote
Dozia_13 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='magdyska25']rodzice to rodzice nie ma się co wściekać:p[/quote] masz racje;) [quote name='agaciaaa']Witamy :multi: czekamy na jakieś fotki :razz:[/quote] Witamy...:multi: [quote name='Anka_ZG']hej:) a gdzie jakies zdjecia??;)[/quote] juto obiecuje cvos dać bo dziś nie dam rady mam duzo wkucia:placz: [quote name='Izabela124.']Witanko Oj nie przejmuj sie, w koncu kupisz[/quote] kiedyś napewno tak... :eviltong::eviltong: [quote name='Izabela124.']Hejka No i nadal naszej Karolinki nie ma :([/quote] Jestem jestem:multi: nie malam neta przez pare dni:mad: jutro pozaglądam do wszystkich i zobacze co się u was dzieje...:cool3::cool3: Quote
Anka_ZG Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 To ucz sie w takim razie pilnie, pamietaj nauka to potegi klucz:eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Hej A nawet nie pochwalilm ci sie, ze bylam na spacerku w Sokolce z Agacia i Iza z dogo hihi Quote
Dozia_13 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [CENTER][B][I][U][SIZE=3][COLOR=red]Hejoo...![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B][/CENTER] OoO Iza, ale ci fajnie... :loveu: mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy...:cool3: Musze wam z przykrością powiedzieć, że narazie nie dam fotek suniek... Mam dużo kucia... jeszcze przygotowania do bierzmowania...:angryy: dziś byłam w domu z 30min... Mam dużo ocen do porawiania bo w nastepym tygodniu jest zebranie...:razz: Melduje, że u Suniek jest wszystko ok...:cool3: są zdrowe i prawie szczęśliwe gdyby wychodziły częściej na spacer... jak będę miała tylko chwilke wolnego czasu ok obiecuje, że dam fotki... ;) [CENTER][B][I][SIZE=3][COLOR=red][U]Pozdrawiamy wszytkich i ślemy mase causków...[/U][/COLOR][/SIZE][/I][/B] :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:[/CENTER] Quote
magdyska25 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 W takim razie trzymam mocno kciuki za poprawienie ocen oraz czekam cierpliwie na fotki. Quote
Izabela124. Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Hejka No ja tvz teraz wzielam sie do nauki, bo to przeciez juz 3klasa i egzamin za 2tygosdnie Pozdrawiam Quote
agaciaaa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Pozdrawiamy! I czekamy na fotki jak będziesz miała więcej czasu :) Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dozia narazie nie ma Internetu, ale jak juz bedzie miala to do nas zajrzy Karolinko mam Ci komplecik od tej kobiety co maila ci zrobic swtaeczny zvstawik, alv wtedy nie zdazyla i zrobila ci teraz taki: [IMG]http://www.fothost.pl/upload/08/15/b2f22567_e2ba3cdb4633faa6.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fothost.pl/upload/08/15/9b227599_e7d15292f084dd94.jpg[/IMG] Quote
Anka_ZG Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No ja mysle ze jak juz bedzie miala neta to ze zajrzy do nas.... Quote
Izabela124. Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Tak, Karolinka nie ma internetu Kochana juz nie moge doczekac sie spotkanka:multi::multi::multi: Juz niedlugo sobota:razz: Quote
Dozia_13 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Hej jestem jestem... :* Mam internet, ale nie wiem jak dlugo... bedziemy zmieniac chyba na jakis inny bo ten jest okropny... Iza dziękujemy za komplecik jest śliczny... zaraz go wstawie:loveu: Aniu już do was zaglądam :) A u nasjest coraz lepiej można powiedzieć... Mama kupiła mi kome... tzn ja dokładałam jej kase hihi bierzmowanie mam w niedziele wszystko pozaliczalam tylko teraz szkola mi zostala...:evil_lol: Iza ja też się nie moge doczekać spotkania... Mam nedzieję, że zdążymy pujść na spacerek no i, że Bobiego wezniesz ze sobą... ja z nim chętnie posiedze jak ty bedziesz w szkole mam nadzieje, że ona z nami tez hihi Życzymy wam milej nocki...;) Quote
Recommended Posts