Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Ale rozprawiła się z tą koscią:D[/COLOR][/quote]
a co sie bedzie potyczkowac :eviltong:

[quote name='Izabela124.']Witanko
No to pozycz od kogos aparat i natrzaskaj bardzo duzo fotvk, pozdrawiam[/quote]
jak bede miala od kogo pozyczyc to na`pewno porobie fotki
[quote name='Anka_ZG']To w takim razie czekamy na zdjecia:)[/quote]postaram sie abyscie dlugo nie musieli czekac ;)

Posted

Co u was slychac? kupilas juz nowa kom?[/quote]

Tak kupiła...w snach...:angryy: jestem wściekła mam dosyć tych rodziców kłamią jak z nut nie dotrzymuja słowa...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='magdyska25']rodzice to rodzice nie ma się co wściekać:p[/quote]
masz racje;)

[quote name='agaciaaa']Witamy :multi: czekamy na jakieś fotki :razz:[/quote]
Witamy...:multi:
[quote name='Anka_ZG']hej:) a gdzie jakies zdjecia??;)[/quote]
juto obiecuje cvos dać bo dziś nie dam rady mam duzo wkucia:placz:

Oj nie przejmuj sie, w koncu kupisz[/quote]
kiedyś napewno tak... :eviltong::eviltong:

[quote name='Izabela124.']Hejka
No i nadal naszej Karolinki nie ma :([/quote]
Jestem jestem:multi: nie malam neta przez pare dni:mad: jutro pozaglądam do wszystkich i zobacze co się u was dzieje...:cool3::cool3:

Posted

[CENTER][B][I][U][SIZE=3][COLOR=red]Hejoo...![/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B][/CENTER]
OoO Iza, ale ci fajnie... :loveu: mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy...:cool3:

Musze wam z przykrością powiedzieć, że narazie nie dam fotek suniek... Mam dużo kucia... jeszcze przygotowania do bierzmowania...:angryy: dziś byłam w domu z 30min... Mam dużo ocen do porawiania bo w nastepym tygodniu jest zebranie...:razz:
Melduje, że u Suniek jest wszystko ok...:cool3: są zdrowe i prawie szczęśliwe gdyby wychodziły częściej na spacer... jak będę miała tylko chwilke wolnego czasu ok obiecuje, że dam fotki... ;)
[CENTER][B][I][SIZE=3][COLOR=red][U]Pozdrawiamy wszytkich i ślemy mase causków...[/U][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:[/CENTER]

Posted

Dozia narazie nie ma Internetu, ale jak juz bedzie miala to do nas zajrzy

Karolinko mam Ci komplecik od tej kobiety co maila ci zrobic swtaeczny zvstawik, alv wtedy nie zdazyla i zrobila ci teraz taki:

[IMG]http://www.fothost.pl/upload/08/15/b2f22567_e2ba3cdb4633faa6.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.fothost.pl/upload/08/15/9b227599_e7d15292f084dd94.jpg[/IMG]

Posted

Hej jestem jestem... :*
Mam internet, ale nie wiem jak dlugo... bedziemy zmieniac chyba na jakis inny bo ten jest okropny...
Iza dziękujemy za komplecik jest śliczny... zaraz go wstawie:loveu:

Aniu już do was zaglądam :)

A u nasjest coraz lepiej można powiedzieć... Mama kupiła mi kome... tzn ja dokładałam jej kase hihi bierzmowanie mam w niedziele wszystko pozaliczalam tylko teraz szkola mi zostala...:evil_lol:

Iza ja też się nie moge doczekać spotkania... Mam nedzieję, że zdążymy pujść na spacerek no i, że Bobiego wezniesz ze sobą... ja z nim chętnie posiedze jak ty bedziesz w szkole mam nadzieje, że ona z nami tez hihi

Życzymy wam milej nocki...;)