Frytela Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 taki piękny pies... Diuk biegaj szczęśliwy po zielonych łąkach za tęczowym mostem... to dla Ciebie piesku: Quote
irysek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a byl taki sliczny, szkoda go ogromnie. teraz biega sobie juz najedzony i grubiutki z naszymi pupilami za TM... Quote
Ela_and_Krzys Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ale skur... za przeproszeniem, nie mogę nie pisaliśmy nic ze względu na dawno zaplanowany wyjazdowy weekend (obecny) ale też mocno rozważaliśmy wzięcie Diuka na DT, przebadanie, leczenie, karmienie\ gdyby nic się w jego sprawie nie wydarzyło, przyjechaliśbyśmy po niego w przyszły weekend, jego zdjęcia nie dawały mi spać... a i Krzysiek wyjątkowo się zgodził też nie zdążyliśmy... Quote
luka1 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 to co czytam teraz po smierci Diuka to jeszcze jeden dowód na to, że szybka decyzja to połowa sukcesu. Quote
Ela_and_Krzys Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 niestety tak... my mielismy od miesiaca zaplanowany weekend w Turynie mielismy tymczasowa opieke dla naszego psa i kota ale nie chcielismy obarczac nikogo jeszcze Diukiem - stad zwloka troche tez stad ze w ubieglym miesiacu pozegnalismy mojego 16-letniego spanielka stad potencjalne miejsce na DT ale tez obawa czy gotowa jestem na kolejnego psa, nawet tymczasowego (') Quote
*Gajowa* Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Żegnaj Diuk... tak mi przykro że nie mogłam cię poznać. Quote
Recommended Posts