Jagoda1 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Niestety, Wiesiem nikt nie interesuje się, mimo ogłoszeń...:shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Dokładnie. Wiesio gdyby był czyimś psem pewnie już dawno stanął by na nogi. Ten mały piesek ma ogromną wolę życia. Kto pomoże my odzyskać sprawność? Quote
Jagoda1 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Jest młody, silny w domu odzyska pełna sprawność... Quote
patch75 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 jutro nowa ciocia wyprowadzi Wiesia na spacer, Wiesio bedzie mial dluuugi spacer i duzo pieszczot:loveu:wspanialy psiak, taki pogodny Quote
kate89 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Wiesio był dzisiaj na spacerku w lesie :) bardzo sie cieszył,widać wyraźnie że chore nóżki nie stanowią dla niego żadnego problemu,Tylko nie wie czemu ludzie przychodzący do schroniska wybrać psa,omijają jego klatke ...dzisiaj widziałam kilka takich sytuacji,i było mi go strasznie żal...wyciągał łapki i łepek przez kraty jednak nikt i tak nie podeszeł,a jak podeszeł i zoabczył ze cos nie tak jest z jego łapkami to odchodził...przykre to jest bardzo Życze ci Wiesiu szczęścia i spotkania jak najprędzej kochającego właściciela który doceni twą miłość do człowieka i wiare. Quote
Ania_i_Kropka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Dobrze, że Wiesio ma kochające ciocie. Dzisiaj był na spacerku dwa razy. On tak strasznie płacze w swojej klatce. Robi wszystko, żeby tylko być z ludźmi. Quote
patch75 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 wiesio na: http://www.subasta.pl/item.php?id=201194 Quote
rita60 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Wiesio czeka na ciebie i twoja miłosc........... Quote
togaa Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Klatka,to dla Wiesia pewne kalectwo!. Pewnie nie ma w okolicy psiego rehabilit?. To może przynajmniej wet. pokazałby jak przeprowadzać masaż,może jakieś wcierki? On musi sie ruszać!.Inaczej będą przykurcze.A pływanie..i owszem,ale nie przy tych temp. Cioteczki kochane,jak już nic więcej dla Wiesia nie można zrobić niż spacerek,to niech ma je podwójnie.. Taki śliczny piesio...!!! Quote
patch75 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 on potrzebuje domu tymczasowego, tylko tam moze dosjc do siebie:shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Wiesia czeka jeszcze jedna operacja łapki. Psiak przestał obciążać prawą łapę. W tym tygodniu pojedzie na konsultację z chirurgiem. Quote
togaa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 No tak,ale co z operacji jak trafi do klatki..!!!:-(:-( Bardzo mnie przejął los Wiesia,bo mam od kilku tygodni taką biedę na tymczasie/dożywotnim/. Trafił do mnie 5 dni po operacji/strzaskana miednica,usunieta główka kości udowej.../. Jeszcze,gdy był w opatrunku masowałam łapeczkę,nagrzewałam soluxsem ,maści, itp..a po 8 dniach od zabiegu jeżdzilismy pociągiem /60 km/ do p.rehabilitantki do Katowic. Wprawdzie stać mnie było tylko na 11 zabiegów ,ale i tak rekonwalescencja pieseczka na pewno nastąpiła o wiele szybciej... Quote
togaa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nikt tu nie zagląda??? Ten pies nie musi być kaleką!!! To zależy tylko od nas!!! Quote
patch75 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 szkoda psa, taki przymilny i pogodny, a szans na dom nie ma:shake: Quote
togaa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Żeby chociaż tylko na czas leczenia znalazł się u dobrych ludzi !!! Quote
Recommended Posts