Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesio był dzisiaj na spacerku w lesie :) bardzo sie cieszył,widać wyraźnie że chore nóżki nie stanowią dla niego żadnego problemu,Tylko nie wie czemu ludzie przychodzący do schroniska wybrać psa,omijają jego klatke ...dzisiaj widziałam kilka takich sytuacji,i było mi go strasznie żal...wyciągał łapki i łepek przez kraty jednak nikt i tak nie podeszeł,a jak podeszeł i zoabczył ze cos nie tak jest z jego łapkami to odchodził...przykre to jest bardzo
Życze ci Wiesiu szczęścia i spotkania jak najprędzej kochającego właściciela który doceni twą miłość do człowieka i wiare.

Posted

Klatka,to dla Wiesia pewne kalectwo!.
Pewnie nie ma w okolicy psiego rehabilit?.
To może przynajmniej wet. pokazałby jak przeprowadzać masaż,może jakieś wcierki?
On musi sie ruszać!.Inaczej będą przykurcze.A pływanie..i owszem,ale nie przy tych temp.
Cioteczki kochane,jak już nic więcej dla Wiesia nie można zrobić niż spacerek,to niech ma je podwójnie..
Taki śliczny piesio...!!!

Posted

No tak,ale co z operacji jak trafi do klatki..!!!:-(:-(
Bardzo mnie przejął los Wiesia,bo mam od kilku tygodni taką biedę na tymczasie/dożywotnim/.
Trafił do mnie 5 dni po operacji/strzaskana miednica,usunieta główka kości udowej.../.
Jeszcze,gdy był w opatrunku masowałam łapeczkę,nagrzewałam soluxsem ,maści, itp..a po 8 dniach od zabiegu jeżdzilismy pociągiem /60 km/ do p.rehabilitantki do Katowic.
Wprawdzie stać mnie było tylko na 11 zabiegów ,ale i tak rekonwalescencja pieseczka na pewno nastąpiła o wiele szybciej...