Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julka_ napisał(a):
moze zarekomendowac Wiesia jakiejs sprawdzonej niemieckiej fundacji? szukam juz jakis namiarow..

Przynajmniej jakaś iskierka nadziei.....

Posted

Dzisiaj postanowiłyśmy z Panią Dyrektor i Panią weterynarz, że Wiesio będzie operowany mimo że nie ma domu. Po operacji wróci do schroniska. będzie miał do dyspozycji oddzielny boks.

Wiesio będzie musiał oprócz spacerów ćwiczyć nogę dwa razy dziennie. Rano będzie ćwiczyła z nim Pani doktor lub Dyrektor wieczorem na zamianę ktoś z wolontariuszy. Wiesio będzie miał zapewnione spacery. Mam nadzieję, że uda mu sie pomóc.

Oczywiście nadal poszukujemy domu tymczasowego dla Wiesiulka. Dom byłby najlepszym rozwiązaniem w jego sytuacji.

Posted

Oby operacja sie udała a wolontar. nie zabrakło sił i chęci do rehabilitacji...
Wiesio jest młody,ma duże szanse na odzyskanie sprawności...!

Posted

super ciesze się, to bedzie jakaś szansa dla niego :)

psu nie dzieje się krzywda, myślę, że domu można mu szukać w Polsce.
wstawcie tu jakieś linki, nie napotkałam się nigdzie na jego ogłoszenia. poza tym może potrzebny opis bardzej chwytajacy za serce? skoro nikt nie dzwoni...

Posted

jakas nadzieja sie iskrzy...prosze o pomoc w szukaniu info o niemieckich fundacjach! sama sie od wczoraj zakocilam dwoma kociakami i mam kociol..szukam im domu

Posted

Ne reszcie mogę to napisać: WIESIO MA CUDOWNY DOM!!!:multi::multi::multi:
Aktualnie niuniek przebywa w lecznicy i czeka na operację, która odbędzie się jutro. Po zabiegu Wiesio spędzi jeszcze troszkę czasu w lecznicy, gdzie dojdzie do siebie. Później pojedzie prosto do domku i kochających właścicieli. Państwo będą codziennie odwiedzali swojego nowego pupila.

Państwo poznali Wiesia jeszcze gdy był w lecznicy po wypadku. Widywali go na spacerach gdy byli u lekarze ze swoim staruszkiem Funtem. Niestety Funt opuścił swoich właścicieli i pozostawił w ich sercu pustkę. Państwo znaleźli w internecie historie Wiesia i postanowili dać mu dom i nowe życie. Wczoraj przyjechali poznać Wiesiulka osobiście i pokochali go od razu.

Dzięki takim cudownym ludziom, wraca mi wiara w człowieka.

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Ne reszcie mogę to napisać: WIESIO MA CUDOWNY DOM!!!:multi::multi::multi:
Aktualnie niuniek przebywa w lecznicy i czeka na operację, która odbędzie się jutro. Po zabiegu Wiesio spędzi jeszcze troszkę czasu w lecznicy, gdzie dojdzie do siebie. Później pojedzie prosto do domku i kochających właścicieli. Państwo będą codziennie odwiedzali swojego nowego pupila.

Państwo poznali Wiesia jeszcze gdy był w lecznicy po wypadku. Widywali go na spacerach gdy byli u lekarze ze swoim staruszkiem Funtem. Niestety Funt opuścił swoich właścicieli i pozostawił w ich sercu pustkę. Państwo znaleźli w internecie historie Wiesia i postanowili dać mu dom i nowe życie. Wczoraj przyjechali poznać Wiesiulka osobiście i pokochali go od razu.

Dzięki takim cudownym ludziom, wraca mi wiara w człowieka.

jak Boga kocham, pije dzis!:evil_lol: tak mu kibicowalam, udalo sie, hurraaaa!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

A ja ryczę...no normalnie ryczę......:placz:
Co za cudowni ludzie....!!!!!!
Trzymajmy kciuki za szczęśliwą operację.....!!!!!!!

Posted

To cudowna wiedomość,że się wszystko potoczyło pomyślnie dla Wiesia,takiego dobrego obrotu sprawy to chyba nikt się nie spodziewał.Wszystkiego co najlepsze dla Tych cudownych ludzi.!!!!!

Posted

No to wszystkiego dobrego dla Wiesiulka na nowej drodze życia ;)
oby juz wszystko układało sie należycie najlepiej i najszczęśliwiej ,bardzo ci tego Wiesiulku życze z calego serca
a teraz lepiej bądz grzeczny jak przystało na wychowanego pieska i przynieś szczęście nowym właścicielom ;)