bargest Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']GRATULACJE DLA WYGRANYCH bardzo prosze o stawkę Lhasa Apso ( gr IX )[/quote] Psy mlodziez Jack Daniels Ivepet otwarta Calif Hestiin Chram champion Merlin Dar Tibetu Suki mlodziez Kai-la-sha Sliver Bele posrednia Federica Agatalux otwarta Cassandra Hestiin Chram champion Winter Flower Dar Tibetu Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ech się mogło jechać, miałoby się Zw. Słowacji ech człowiek durny jest ;) Dzięki za stawkę:loveu: Tylko mnie dobila:evil_lol: Wie ktoś jak II grupa na BOGu wypadła? Quote
Różyczka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Na początek podziękowanie dla wspaniałych towarzyszek podróży :loveu: oraz wielkie gratki dla polskiej ekipy :multi::multi::multi:, a szczególnie dla Asiaczka za pudło, czyli tak jak miało być ;). Miło mi było Was poznać [B]Asiaczku[/B] i [B]bargest.[/B] [COLOR=black][FONT=Verdana][B]sylrwia[/B] przepraszam, ale nie udało mi się zrobić zdjęć, bo mi baterie padły:oops:[/FONT][/COLOR] Quote
McDzik Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 hey ;) nam sie jednak czechów najechalo i byli w tzw. katalogowym dodatku, bo im na czas zgloszenia nie doszły a im zalezalo na wystawie, kilka innych ras tez tak mialo, w sumie w tybetanach bylo nas 8 :) Tatuś Arniego V2, res.CAC = CAC bo za Championem Słowacji, Arni V1, CACJ, rozp.Mł.Ch.Sk, BOB JUNIOR, Młodzieżowy Zwycięzca Słowacji, pani się bardzo spodobał, znanemu czeskiemu hodowcy też, po skonczonej pracy na ringu przyszła do nas tybeciarzy pogadać i wspolnie z czechem stwierdzili, ze Arni jest lepszy od ojca, Agnieszce hodowczyni powiedzieli, ze zrobiła wielki postęp w rasie a takie slowa są chyba wazniejsze niz tyuły jak dla mnie..:) Co do naszej ekipy samochodowej ktora z nami jechała to Welsh Corgi Cardigan , ktorego zabralismy bo sama wlascicelka nie miala transportu zajął V1, NDPwR, BOB , Zw.Sk, Chiński grzywacz V2, res. CAC i nie wiemy czy CAC bo nie gadalysmy z tamtą babka z V1 czy jej sunia ma Championat Słowacji? Podrzucono nam na miejscu Shar Pei'a do wystawienia i też V1, NDPwR, BOB, Zw.Sk, a Collie Rough koleżanki natalii zajął najlepiej a najwiecej narzekała - V1, CAJC, BOB JUNIOR, BOB , na finałach juniorow przeszedl ścisłą selekcje ale na podium sie nie dostal, a na wyborach zw.grupy I zajął 2 miejsce na podium takze ekipa wracala z sukcesami :) Ja osobiście dziękuje mojej samochodowej EKIPIE za wspolną podroz i super spędzony czas, mam nadzieje, ze da się powtorzyc kiedyś :) [COLOR=slategray]PS Mam zakwasy na rękach od noszenia transportówki mojego grubaska xD[/COLOR] [quote name='panienkabubu']Ech się mogło jechać, miałoby się Zw. Słowacji ech człowiek durny jest ;) Dzięki za stawkę:loveu: Tylko mnie dobila:evil_lol: Wie ktoś jak II grupa na BOGu wypadła?[/quote] II grupe wziął (super w ruchu !!!) Berneńczyk a potem wziął BIS !!! Sędziowie docenili taki ruch u tak ciężkiego psa :) Super :) Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 McDzik dzięki za info :cool3: Bernardyny na grupie poszalały? Quote
Bura Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Moje futro vyborne choć oceniane poza konkurencją bo się spóźniliśmy. Za to mam setki fot pudli i mnóstwo nowych znajomych za południową granicą!! Quote
Śnieżynka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Bura wstawiaj Foty pudli :D najlepiej utwórz temat na pudlach w wystawach :D i wstaw staweczke i fotki :D Quote
Agappe Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [QUOTE=Marzena>>;10491896]niestety żadnej akitki nie spotkałam :( tylko amerykańce szalały :)[/QUOTE] oj ale żadna nie była zgłoszona??:crazyeye: Quote
Elitesse Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [B]czy moge prosic o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol ( po ichtejszemu bradac)[/B] :modla: Quote
Różyczka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 W wykazie ras są 4 akity amerykańskie. Nie widzę nic innego. Quote
Różyczka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Była Gadu-Gadu w otwartej. W champ. Hera Imprese i Finezja Quote
Elitesse Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Różyczka']Była Gadu-Gadu w otwartej. W champ. Hera Imprese i Finezja[/quote] dziekuje !! Quote
Marzena>> Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Agappe']oj ale żadna nie była zgłoszona??:crazyeye:[/quote] no właśnie żadna :( nie była zgłoszona Quote
McDzik Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Elitesse']dziekuje !![/quote] I jeszcze w młodzieży w sukach - GOLDIE BEKY z barokamu - normalnie oceniani tylko są w katalogowym dodatku bo pewnie za poźno zgłoszenie doszło albo coś. Quote
Różyczka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=3969"][COLOR=#00bb00][B]Elitesse[/B][/COLOR][/URL] chodziło o średniaki, a to jest mini :). W dodatku ja średniaka nie widzę. Poza tym od razu po czarnych weszła Gadu-Gadu :). Quote
jolka11 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='bargest']a jesli chodzi o nagrody to faktycznie na ringach dawali te sznureczki ale w sekretariacie mozna bylo odebrac medale za CAC i Zw.Slowacji a na grupach pucharek za rase.[/quote] No u nas też żadnych sznureczków nie wręczali ,a medale w sekretariacie dostaliśmy tylko za CAC , ale nie to najważniejsze :lol: .... Moje psiulki wywalczyły : [B][COLOR=SeaGreen]FAMA [/COLOR][/B] -[B] [COLOR=Red]CAC[/COLOR][/B] [B][COLOR=SeaGreen]HESPEROS[/COLOR][/B] - [B][COLOR=Red]CAC , NDSwR[/COLOR][/B] , [B][COLOR=Red]ZWYCIESTWO SŁOWACJI[/COLOR][/B] SZEJKIN czyli [B][COLOR=SeaGreen]Oumiak's BAY OF PASSION[/COLOR][/B] -[B][COLOR=Red]CAC,NDPwR ,Zwycięstwo Słowacji ,BOB[/COLOR][/B] i w ten sposób został nowym [COLOR=Red][B]CHAMPIONEM SŁOWACJI[/B] [/COLOR]:multi: Quote
Asiaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No, proszę, jak Polacy powalczyli!!! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Błyskotka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='McDzik']Tatuś Arniego V2, res.CAC = CAC bo za Championem Słowacji[/quote] Ale na Słowacji nie jest tak samo z resami jak w Czechach :roll:. Gratulacje :loveu:. Quote
sylrwia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Czy moge poprosic o skan lub fotke strony z katalogu wyżłów węgierskich? Gr 7 magyar vizsla czy cos w tym stylu. Moj pies mial nr 52 Foryś z Tałachejów. Porsze o przesyłke na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Różyczka nic nie szkodzi. Quote
McDzik Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Błyskotka']Ale na Słowacji nie jest tak samo z resami jak w Czechach :roll:. Gratulacje :loveu:.[/quote] Nie?:( To jak tam jest? jednorazowa wymiana dwóch res.CAC na jeden CAC? Quote
McDzik Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 dziekuje [B]dorotal :)[/B] z mlodziezowym cajcem to samo? EDIT: Ok mam juz z waszej stronki :) a przy okazji macie błąd-nasza wczorajsza sędzina byla z Czech :) Quote
dorotal Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nie ma res CAJC-a w Czechach i Słowacji i nie mozna brac res CAC-a do Mł. Championatu, nawet jesli po championie Quote
Różyczka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='sylrwia']Czy moge poprosic o skan lub fotke strony z katalogu wyżłów węgierskich? Gr 7 magyar vizsla czy cos w tym stylu. Moj pies mial nr 52 Foryś z Tałachejów. Porsze o przesyłke na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/quote] Czy coś jeszcze jest Ci potrzebne? Skanu ani fotki teraz nie mogę. [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Psy[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]kl.mł.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]51 PONGO Dvorianky, SPKP 2349, 27.06.07[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]o: Bosco Jantar Devil-m: Caren z Pavlovskych jelsin[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]ch.Cigas Juraj m: Kuzmova Marina[/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]kl.champ.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]52.Forys z Talchejów[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Suki[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Kl.mł.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]53 BABSI ZOBORSKE LUKY, SPKP 2389, 07.07.07[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]o: Bator Szeckoreti-m: Filla Selle[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]ch.Szoke Miroslav m: Kolesarova Kristina[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]54 KOCA Selle, SPKP 2333, 18.05.07[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]o: Bosco Jantar Devil, m:Vadaszfai Ceda[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]ch.Hrncar Stefan m:Orinak Robert[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]kl.poś.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]55 NELA Dvorianky, SPKP 2246, 28.12.06[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]o: Brit Modra vlna- m: Caren z Pavlovskych jelsin[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]ch.Cigas Juraj m: Pelak Peter, Ing[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]Kl.otwarta [/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]56 DARA Jantar Devi, SPKP 2138, 26.04.06[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]o:Jumbo z Pufiho Dvora- m:Cora Dodvaparti[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman]ch.Elisova Henrieta m:Cintalanova Dana[/FONT][/SIZE] [quote name='sylrwia']Różyczka nic nie szkodzi.[/quote] Szkodzi, szkodzi zrobiłam jedną setną zdjęć, które chciałam zrobić :-(. Kim trzeba być, żeby o bateriach zapomnieć :shake: :oops: Quote
sylrwia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dzieki Różyczko :loveu:a jednak nie było w młodzieży Krisa na którego liczyłam. Dzięki za pełne dane ide ich szukać w sieci i pooglądać :) Quote
Recommended Posts