dorotal Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratulacje:lol: Ja z kingami: Vidor - CAC, ukonczony ch słowacji Adonis - JCAC, BOB Bloom - CAC Ten zloty sznurek za rase jest wybitny ;):evil_lol::angryy: Quote
Bardotka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratulki ogromne dla wszystkich :) Czyli Słowacy też zaczeli dawać złote sznureczki za rasę??? Quote
Dzidtka_Gl Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 GRATULACJE DLA WYGRANYCH bardzo prosze o stawkę Lhasa Apso ( gr IX ) Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A ja o stawkę bernardynów - svatobernadsky pes - krótki i długi (grupa II) :) Quote
Śnieżynka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A ja mogła bym sie uśmiechnąć o staweczke Chińskiego Grzywacza (9 gr) Quote
Asiaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Bardotka']Gratulki ogromne dla wszystkich :) Czyli Słowacy też zaczeli dawać złote sznureczki za rasę???[/quote] Myśmy nie dostali żadnych sznureczków. Podejrzewam, że obsługa ringowa po prostu o nich zapomniała, bo na stoliku leżały... Ale z drugiej strony - po co mi te wstążeczki? Ważniejsze od nich były medale za CAC'e i za Zwyc. Słowacji!:lol: Jak wrócę do domu z pracy, to podam zainteresowanym stawki. Chyba że ktoś mnie ubiegnie... (ale jakoś tłumów do stawek nie widzę...:evil_lol:). Pzdr. Quote
pati1033 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Agappe'][SIZE=3]tak się spisały Asiaczki w Koszycach:[/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=#4169e1]KENIO[/COLOR] - CAC[/B][/SIZE] [B][SIZE=4][COLOR=#4169e1]DŻEZIK[/COLOR] - CAC, BOS[/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#4169e1]WAZIREK[/COLOR] - CAC[/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]ŻELKA[/COLOR] - CAC, BOS, BOB, [SIZE=5][COLOR=red]BOG II[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=4] [B][COLOR=magenta]FELKA[/COLOR] - CAC[/B] [B]para hodowlana DŻEZIK + ŻELKA - [COLOR=red]3 [/COLOR]miejsce[/B] [B]hodowla Asiaczek - [COLOR=#ff0000]2[/COLOR] miejsce[/B][/SIZE] [B][COLOR=#ff0000][SIZE=5]GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/COLOR][/B][/quote] ogromniaste GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
dorotal Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [IMG]http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/0/8/2/34880652_d.jpg[/IMG] Oto nagrody: sznurek zloty szerokosc 1-2 mm za rase sznurek trzykolorowy szerokosc 1-2 mm za CAC wstazka fioletowa za mł. zw słowacji To sa kpiny. :angryy: W poprzednim roku w Nitrze dawali puchary za mł. i dorosłe zw słowacji, a wystawa byla tansza niz Koszyce a na dodatek w hali. Na zdjeciu ponizej puchary z zeszlorocznej wystawy o Zw. Słowacji [IMG]http://www.spaniel.pl/images/marzec2007/20070317%20171.jpg[/IMG] Quote
bargest Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Śnieżynka']A ja mogła bym sie uśmiechnąć o staweczke Chińskiego Grzywacza (9 gr)[/quote] Prosze bardzo. Bezwlose: Pies mlodziez Ducky Plysovy Pritel Suki mlodziez Adore Moi Poarott Magic Toutch Gavanys Bohemia otwarta Kressi z Haliparku Kymberly Kalis z Treste wlochate pies otwarta Taijan Dreamer Emotion Suki posrednia Baltica z Teramonu Corrida Wiatr Pustyni otwarta Polly Pupo-Haichi Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 bargest, a mogłabyś zerknąć na bernardyny?:modla: Quote
bargest Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Moje gryfoniki rowniez spisaly sie na medal:multi: Amur Udachlivy Strelok for Imgosbull CAC Zw.Slowacji a jedo corka Tequila Bargest CAC, BOB Zw.Slowacji a jesli chodzi o nagrody to faktycznie na ringach dawali te sznureczki ale w sekretariacie mozna bylo odebrac medale za CAC i Zw.Slowacji a na grupach pucharek za rase. Quote
dorotal Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ja dodatkowe nagrody za CAC-e odebralam w kancelarii a na pucharek za rase nie chcialo mi sie czekac. Ale mogliby sie nie wyglupiac z tymi wstazkami Quote
Marzena>> Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Agappe']super!!! :) czekam na akitowe wieści :)[/quote] niestety żadnej akitki nie spotkałam :( tylko amerykańce szalały :) Quote
dorotal Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Nugatika']oo to nie wiedzialam... :| szkoda[/quote] W katalogu sa wypisane tylko te super nagrody :eviltong: A to ze w sekretariacie sie odbiera to juz nie. Quote
efra-husky Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 czy mogła bym się uśmiechnąć o staweczkę Siberian Husky? :Rose: Quote
Błyskotka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A ja poproszę o chow chowy. Nie było ich dużo:). Quote
bargest Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Prosze bernardyny: Dlugowlosy Psy szczenie ST.Fellix Kings Batul Champion Bady Spod Pajstuna Suki szczenie ST.Fellix Kings Biyu champion Bernegardens Not At The Moment krotkowlosy Psy mlodziez Bernegardens True Cnofessions Cezar II Olbrzym z Galicji Quote
dorotal Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wlasnie byl listonosz z potwierdzeniem z Koszyc:razz: Quote
bargest Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Błyskotka']A ja poproszę o chow chowy. Nie było ich dużo:).[/quote] Psy posrednia Portos Puma od Halusku otwarta Prinz Puma od Halusku Suki otwarta Chaise-rot od Halusku Quote
bargest Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='efra-husky']czy mogła bym się uśmiechnąć o staweczkę Siberian Husky? :Rose:[/quote] Prosze Psy Otwarta Oumiaks Bay Of Passion weteran Dix Ladin Dvor Suki posrednia Heavens Blue Taja Sivash Legend Hesperos Sadeckie Pieszczochy champion Fama Sadeckie Pieszczochy Quote
efra-husky Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 bargest ślicznie dziękuję za staweczkę :Rose: Quote
Recommended Posts