pati Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 widzialam ze platny wchodzilby w gre jesli nadal tak to ja porozmawiam z mama Quote
Zmysł Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 pati napisał(a):widzialam ze platny wchodzilby w gre jesli nadal tak to ja porozmawiam z mama no to czekamy Quote
LittleMy Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a ja go umiescilam na gumtree, tam tyle osob wchodzi.... Quote
Zmysł Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 LittleMy napisał(a):a ja go umiescilam na gumtree, tam tyle osob wchodzi.... Bardzo dziękuję:loveu: Quote
tomcug Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Alterku, biegnij szybciutko do góry,może w końcu ktoś cię zauważy. Quote
Ulka18 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Napisalam do wybawicielki kolakow Lucynki W. z Fundacji Dr Lucy, dzieki ktorej juz kilka kolakow wyciagnelismy ze schronisk i umiescilismy w hotelikach. Mam nadzieje, ze sie odezwie i maly Alterek bedzie mogl zamieszkac w hoteliku np. u Murki. Quote
Zmysł Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Ulka18 napisał(a):Napisalam do wybawicielki kolakow Lucynki W. z Fundacji Dr Lucy, dzieki ktorej juz kilka kolakow wyciagnelismy ze schronisk i umiescilismy w hotelikach. Mam nadzieje, ze sie odezwie i maly Alterek bedzie mogl zamieszkac w hoteliku np. u Murki. wielkie dzięki:loveu: Quote
tomcug Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ulka18 napisał(a):Napisalam do wybawicielki kolakow Lucynki W. z Fundacji Dr Lucy, dzieki ktorej juz kilka kolakow wyciagnelismy ze schronisk i umiescilismy w hotelikach. Mam nadzieje, ze sie odezwie i maly Alterek bedzie mogl zamieszkac w hoteliku np. u Murki. Czytałam, piękne dzięki - ja dołożę się do kosztów hoteliku. Quote
Ulka18 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Podnosze Alterka... ...moze forumowicze z forum collie zbiora niezbedne srodki na oplacenie hoteliku. Quote
Zmysł Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Były dwa telefony w sprawie Alterka, ale nic nie wyszło Quote
Ulka18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Zmysl, a moze bys zmienil tytul watku i dodal np. Alterek szczeniak mix collie. Gdyby ktos wpisal w wyszukiwarce "szczeniak collie", watek by mu sie pokazal. Moze to bylaby dodatkowa szansa dla Alterka. Na razie nie mam zadnych wiadomosci od Lucynki :shake: czyli z hotelikowania nici, chyba, ze uda sie zbiorka na forum collie. Quote
Zmysł Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Ulka18 napisał(a):Zmysl, a moze bys zmienil tytul watku i dodal np. Alterek szczeniak mix collie. Gdyby ktos wpisal w wyszukiwarce "szczeniak collie", watek by mu sie pokazal. Moze to bylaby dodatkowa szansa dla Alterka. Na razie nie mam zadnych wiadomosci od Lucynki :shake: czyli z hotelikowania nici, chyba, ze uda sie zbiorka na forum collie. dobra, zrobione. A ja jutro będę coś wiedział, jakieś miejsce się krystalizuje. Quote
tomcug Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Zmysł napisał(a):dobra, zrobione. A ja jutro będę coś wiedział, jakieś miejsce się krystalizuje. A ja to do jutro jajko zniosę. Quote
tomcug Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jako już zniosłam. Zmysł - wiesz coś chociaż tyci tyci.......... Quote
Zmysł Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Alterek pewnie będzie w hoteliku. Wieczorem napiszę więcej. Quote
tomcug Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jak na razie byłoby to bardzo dobre rozwiązanie - ja deklarowałam, że wesprę finansowo utrzymanie Alterka i tak będzie. Quote
Ss Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 w góre mały, cos sie na pewno znajdzie... nie tracmy nadzieji! Quote
Wiwi Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ja tez postaram sie cos przeslac, choc z kasa krucho... a tymczasem do góry, może hotelik nie będzie potrzebny ;) Quote
Zmysł Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 Alterek ma hotelik. Będziemy zbierać na jego utrzymanie. Quote
Ulka18 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Trzeba dac ta informacje na forum collie. Forumowicze na pewno doloża sie do utrzymania psiaka w hoteliku. Quote
anouk92 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Bardzo prosimy o pomoc w utrzymaniu Alterka w hoteliku. Chętne osoby proszę o pw - podam numer konta. Dziękujemy wszystkim za pomoc i bardzo prosimy o pomoc w opłaceniu hoteliku oraz szukaniu stałego domku Quote
Recommended Posts