Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisalam do wybawicielki kolakow Lucynki W. z Fundacji Dr Lucy, dzieki ktorej juz kilka kolakow wyciagnelismy ze schronisk i umiescilismy w hotelikach. Mam nadzieje, ze sie odezwie i maly Alterek bedzie mogl zamieszkac w hoteliku np. u Murki.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Napisalam do wybawicielki kolakow Lucynki W. z Fundacji Dr Lucy, dzieki ktorej juz kilka kolakow wyciagnelismy ze schronisk i umiescilismy w hotelikach. Mam nadzieje, ze sie odezwie i maly Alterek bedzie mogl zamieszkac w hoteliku np. u Murki.

wielkie dzięki:loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):

Czytałam, piękne dzięki - ja dołożę się do kosztów hoteliku.

Posted

Zmysl,
a moze bys zmienil tytul watku i dodal np. Alterek szczeniak mix collie.
Gdyby ktos wpisal w wyszukiwarce "szczeniak collie", watek by mu sie pokazal. Moze to bylaby dodatkowa szansa dla Alterka.

Na razie nie mam zadnych wiadomosci od Lucynki :shake: czyli z hotelikowania nici, chyba, ze uda sie zbiorka na forum collie.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Zmysl,
a moze bys zmienil tytul watku i dodal np. Alterek szczeniak mix collie.
Gdyby ktos wpisal w wyszukiwarce "szczeniak collie", watek by mu sie pokazal. Moze to bylaby dodatkowa szansa dla Alterka.

Na razie nie mam zadnych wiadomosci od Lucynki :shake: czyli z hotelikowania nici, chyba, ze uda sie zbiorka na forum collie.

dobra, zrobione. A ja jutro będę coś wiedział, jakieś miejsce się krystalizuje.

Posted

Bardzo prosimy o pomoc w utrzymaniu Alterka w hoteliku.

Chętne osoby proszę o pw - podam numer konta.

Dziękujemy wszystkim za pomoc i bardzo prosimy o pomoc w opłaceniu hoteliku oraz szukaniu stałego domku