Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo w trakcie sterylki p.doktór stwierdziła, że żołądek ma napchany do granic możliwości (możecie zgadywać czym) a jelitach pusto :shake:.
Groził Jej skręt żoładka, teraz ma podszyty i już Jej nie grozi. Ta dieta to przez ten żoładek.

Posted

Komunikat z dnia wczorajszego: rekonwalencja Bony przebiega spokojnie, sunieczka jest grzeczna, ubranka nie zjadła i nie zdjęła, nie interesuje się blizną, jest karmiona kroplówkami i czuje sie dobrze :lol:

Posted

Bona zjadła wczoraj pierwszy posiłek - puszeczkę intestinalu. Jest cudowna!
Bardzo grzeczna, spokojna, bardzo, bardzo się tuli.
Ubranko sobie zdejmuje i kombinuje, ale ma całą konstrukcje sznurkową na sobie.
To taka delikatniejsza wersja dobermana: jest mniejsza, drobniejsza, taka bardziej smukła.
Zauroczyła mnie po prostu. I myślę sobie, że dziewczyna bardzo potrzebuje częstyh odwiedzin, spacerków, głaskania....

Posted

Czeka....jak sie nie doczeka, to mnie zamordują, ale to nic, wtedy znajde inną sunie (albo i nie).
Można jej zrobić nowsze zdjęcia? Dzodzo mogłaby zrobić allegro, jak ja poproszę ;)

Posted

Zdjęcia są, podeślę wieczorkiem.
Bona może zostać w Otrębusach. To wspaniała suczka. Jest bardzo łagodna, fajnie dogaduje się z innymi psami (w tym z naszym Dudusiem).
Jest posłuszna, grzeczna, delikatna, przymilna. Ma tylko jeden problem: rzuca się na jedzenie i pochłania ją z prędkością światła. Dostaje jedzonko kilka razy dziennie, regularnie. A mimo to apetyt ma po prostu wilczy.

Posted

Do dziewczyn z Warszawy (poza tematem ;) )

szukam do pożyczenia klatki kennelowej! Jest to pilne, ponieważ pani, która adoptowała od nas dobermana jest zdesperowana, pies zniszczył całe mieszkanie, musi wypróbować klatke czy pomoże, jak nie -odda psa!
Może masz taką klatkę albo znasz kogoś kto taką ma?Pani jest z Warszawy, po klatke mogłaby pojechać.