Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo, bardzo dziękuję. Włacicielka Dzekieg niedługo wraca zza granicy i obawiam się, że nie pozwoli psu chodzić na teren zakładu, gdzie jest dokarmiany. Chciała się goi pozbyć, ale ponoć zabrania mu chdozic do zakładu. Tak więc sytuacja dla psiaka będzie jeszcze cięższa.

Posted

Czy jest jakiś odzew z allegro?

Może warto troszkę zmienić szate tekstu w jego obecnej aukcji...tak aby tekst był bardziej wiodczny i rzucający się w oczy.
Nie chcę nikogo urazić ale to takie skromne doświadczenie z wcześniej wystawianych aukcji... :oops:

Posted

Kasia napisał(a):
Czy jest jakiś odzew z allegro?

Może warto troszkę zmienić szate tekstu w jego obecnej aukcji...tak aby tekst był bardziej wiodczny i rzucający się w oczy.
Nie chcę nikogo urazić ale to takie skromne doświadczenie z wcześniej wystawianych aukcji... :oops:

Kasiu na allegro jest 2 obserwatorów ale czy był odzew musi się wypowiedzieć sama Eruane. Jestem trąba jeśli chodzi o czynienie tekstu bardziej przejrzystym, ale zakombinowałam, pożal się pewno Boże, z HTML
i już poprawiłam. Mea culpa :oops:...

Posted

Nikt się póki co nie zgłosił. NIkt o psiak nie pytał. Ale to początek dopiero, tak sobie myślę. :roll: Oby w ogóle ktoś się psiakiem zainteresował. :-(

Posted

Spędzasz mi sen z powiek piesinku...gdybym tylko mogła rozepchnąć ściany i podwórko, a tak - bezsilność. Mocno wierzę, że ktoś Cię dojrzy i nie będzie za późno...:-(

Posted

[quote name='Kasia']Majga, pozwoliłam sobie skorzystać z Twojego tekstu i wystawiłam Dżekiemu ponownie allegro...:oops:
Zrobiłam mu aukcję wyróżnioną i mam nadzieję że tym razem uda mu sie znaleźć nowy domek!!!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=309976736
Kasiu rób co w Twojej mocy, tnij tekst wszerz i wzdłuż byle tylko...:-(
Jeśli z kolei masz jakiś pomysł, co ja mam w nim poprawić, pisz śmiało.
Ten pies nie ma czasu na czekanie...tańczy na zbyt cienkiej linie!!!:placz:

Posted

Majga tekst jest dobry, ja tylko wyróżniłam tą aukcje aby więcej ludzi zajrzało.
jest tak, że przy normalnej/zwykłej aukcji jest wejść około 500 a przy wyróżnionej ponad 4000.

Posted

Dziękuję, Kasiu. To zwiększy szanse Dżekusia. Narazie są marne... Jak długo będzie mu się udawać przetrwać na ulicy i z agresywnym po alkoholu właścicielem...

Posted

Wieści takie, że pani Dzekiego wróciła i juz są libacje alkoholowe. Pies się stara ukrywać, prosi przechodniów o zabranie go. Pilnie potrzebny dom!!!!