Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje serce też skradł i to już dawno
Co do wieku to mnie się też zdaje że jest młodszy
Może pomyśleć dla niego o jakimś hoteliku lub domu tymczasowym
Ludzie chętniej biorą psy od kogoś niż ze schroniska

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli bylaby taka mozliwoscto moglabym pokryc czesc kosztow, wraz z mama, ktora chociaz Rabbiego nie zna, to bardzo przezywa kazde spotkanie i naprawde bardzo cieplo o nim mysli. Bo ja, biedna studencina, jeszcze na garnuszku rodzicow jestem;) wlasnie jutro mam egzamin :(, a potem przyjde do Rabbisia :) Rabbis przynies mi szczescie:)

Zeby jutro nie padalo, bo nawet nie mam czasu gumiakow kupic, to sobie pochodzimy duzo:)

Posted

Rabbis napewno już czeka od rana, bo to mądry chłopak i wie, że dzisiaj przyjdzie ktoś tylko do niego. Nie wyobrazam sobie jaki on musi byc szczesliwy, majac Karolinke tylko dla siebie. Nie to co my, latamy ze wszystkimi psami i staramy sie poswiecic kazdemu chociaz chwile. ..A Rabbis on to ma teraz dobrze, czuje się napewno taki wyróżniony... Mysle ze mozna spróbowac juz powoli puszczac go ze smyczka przypieta...

Posted

Rabbi czeka na domek. Ten pies jest bardzo kochany. Pozwala na pieszczoty i jest posłuszny, umie się zakumplować z innymi. Nawet Rudego schroniskowego prowokatora toleruje i mam wrażenie lubi.

Posted

Rabbi sie dzis urwal Karolince i zwial ale zaraz przybiegl. Wiecej ona napisze, ale powiem wam ze juz sie do niej bardzo przywiazal, tak sie cieszy jak ja widzi. Zaraz na plecki i brzuchol do smyrania wystawia :) Pieszczoch wielki, no i dzis to sobie pochodzil dluzej :)

Posted

Oj tak, balam sie Rabbiego spuszczac, to sam sobie pozwolil;)
dzis polaczylam dwie smycze, wiec mial wiecej swobody, pobrykal sobie, niestety jedna smyczka rozerwala sie:/ Pochodzilabym dluzej, ale juz sie sciemnialo i jakis nawalony facet mnie troche przestraszyl.
Rabbis dostal jedzonko- giczke i zeberka. Mama zawsze robi mi walowke, wiec inne psiaki podostawaly tez zeberka i kacze zoladki.

Rabbi najbardziej mnie rozczula jak siada i daje lape i tak patrzy w oczy i wyciaga jezor w usmiechu:loveu:

Gdybym miala dom, nawet malutki domeczek i ogrod, Rabbi dawno bylby u mnie:-(