goldenka245 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 No więc właśnie:cool3: Ktoś się wybiera? Wystawa tak jak w tamtym roku na terenie stadionu klubu sportowego "Kuźnia". My na 99% będziemy się wystawiać:) Quote
McDzik Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 No i jak tam było w tamtym roku? Jakie są warunki? Quote
Błyskotka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ustroń ma wprost idealne warunki :diabloti:. Ciasno, pies na psie, małe ringi, pociągi jeżdżą i zazwyczaj jest piekielny upał :evil_lol:. W zeszłym roku nawet książeczek im się nie chciało sprawdzać, wchodziły psy nie zgłoszone na wystawę :shake:. Quote
Tecia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Błyskotka']Ustroń ma wprost idealne warunki :diabloti:. Ciasno, pies na psie, małe ringi, pociągi jeżdżą i zazwyczaj jest piekielny upał :evil_lol:. W zeszłym roku nawet książeczek im się nie chciało sprawdzać, wchodziły psy nie zgłoszone na wystawę :shake:.[/quote] No i termin tak średnio w tym roku wybrany:( My w tym czasie wybieramy Światówke:evil_lol: Quote
cockermanka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Tecia']No i termin tak średnio w tym roku wybrany:( [/quote] Termin zawsze jest w pierwszy weekend lipca :eviltong: My chyba będziemy... Quote
Tecia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='cockermanka']Termin zawsze jest w pierwszy weekend lipca :eviltong: My chyba będziemy...[/quote] Ok, pierwszy wekend pierwszym wekendem ale jak jest Światowka to mozna bylo przesunac:) Quote
cockermanka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Tecia']Ok, pierwszy wekend pierwszym wekendem ale jak jest Światowka to mozna bylo przesunac:)[/quote] Oj...nie przesadzaj...:evil_lol: Quote
aleb Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Błyskotka']Ustroń ma wprost idealne warunki :diabloti:. Ciasno, pies na psie, małe ringi, pociągi jeżdżą i zazwyczaj jest piekielny upał :evil_lol:. W zeszłym roku nawet książeczek im się nie chciało sprawdzać, wchodziły psy nie zgłoszone na wystawę :shake:.[/quote] Upał tam jest chyba co roku :evil_lol: Ja będę na 99% z psem ;) Quote
Guest Reyes Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Osobiście uwielbiam Bielskie wystawy :-) Jeśli nie będę na światówce to na 100 jestem tu. Quote
basia bonnie Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ja jade jak zwykle jako widz :) :loveu: Quote
olaglowka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wystawy w Ustroniu sa bardzo fajne :) Poczekam az bedzie wiadomo kto bedzie sedziowal IX i wtedy zobaczymy czy bedziemy :) Quote
panienkabubu Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jakieś informacje na temat sędziów? Quote
Różyczka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Na stronie oddziału: [URL]http://www.foksterier.pl/bb/zaproszenie.htm[/URL] [CENTER][B][FONT=Verdana]Proponowana obsada sędziowska[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana][COLOR=red]Grupa I[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Bożena Czempas[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Justyna Jezienicka-Kulik[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Leszek Salamon – ow. niem.[/FONT][/B][/CENTER] [LEFT][LEFT][FONT=Verdana][B] [COLOR=red]Grupa II[/COLOR][/B][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Verdana][B] Hana Blatonová - berneńczyki[/B][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Verdana][B] Ewa Bukład[/B][/FONT][/LEFT] [/LEFT] [CENTER][B][FONT=Verdana]Małgorzata Jabłońska – pin., szn.[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Andrzej Kot[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Marek Lewandowski - boksery[/FONT][/B] [CENTER][B][/B][/CENTER] [B][FONT=Verdana][COLOR=red]Grupa III[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [LEFT][LEFT][FONT=Verdana][B] Jan Borzymowski – typ bull[/B][/FONT][/LEFT] [/LEFT] [CENTER][B][FONT=Verdana]František Polehna - pozostałe[/FONT][/B][/CENTER] [LEFT][LEFT][FONT=Verdana][B] [COLOR=red]Grupa IV[/COLOR][/B][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Verdana][B] Marek Lewandowski[/B][/FONT][/LEFT] [/LEFT] [CENTER][B][FONT=Verdana][COLOR=red]Grupa V[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [LEFT][LEFT][FONT=Verdana][B] Hana Blatonová – siberian husky[/B][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=Verdana][B] Petr Řehanek - pozostałe[/B][/FONT] [CENTER][B][FONT=Verdana][COLOR=red]Grupa VI[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [B][FONT=Verdana] Wojciech Burski[/FONT][/B] [CENTER][B][FONT=Verdana][COLOR=red]Grupa VII[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Wojciech Burski – wyżły angielskie[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Bogusława Szydłowicz-Polańczyk – wyżły kontynentalne [/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Verdana][COLOR=red]Grupa VIII[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Alena Čečrdlová – labrador, flat,[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]chesapeake bay retriever[/FONT][/B][B][FONT=Verdana]Bogusława Szydłowicz-Polańczyk - pozostałe[/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Verdana][COLOR=red]Grupa IX[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Wiesław Boryczko[/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Zofia Konderla[/FONT][/B][/CENTER] [/LEFT] [/LEFT] [CENTER][B][FONT=Verdana][COLOR=red]Grupa X[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Verdana]Petr Řehanek[/FONT][/B][/CENTER] Quote
Collieland Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='panienkabubu']Jakieś informacje na temat sędziów?[/quote] są już na oddziałowej stronie !! ;) Quote
panienkabubu Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Collieland']są już na oddziałowej stronie !! ;)[/QUOTE] Dzięki :) Na razie nie ma rozpiski na Bernardyny, to poczekamy i przemyślimy :cool3: Quote
moth Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A ja na 99% będę. Tydzień wcześniej jest Kraków, to sobie dłużej na południu Polski zostanę. :multi: Quote
matrix..... Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='Błyskotka']Ustroń ma wprost idealne warunki :diabloti:. Ciasno, pies na psie, małe ringi, pociągi jeżdżą i zazwyczaj jest piekielny upał :evil_lol:. W zeszłym roku nawet książeczek im się nie chciało sprawdzać, wchodziły psy nie zgłoszone na wystawę :shake:.[/QUOTE] oj Błyskotka, czy Ty zawsze musisz być na nie ?? Quote
BoJa2 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ale przecież to co napisała Błyskotka to prawda:roll:tak było w 2007r,ja moge tylko dodać ,że do toalety były kilometrowe kolejki:p:p Quote
Błyskotka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='matrix.....']oj Błyskotka, czy Ty zawsze musisz być na nie ??[/quote] Nie zawsze ale przecież BoJa potwierdza :evil_lol:. Jak się płaci za wystawę to chyba się oczekuje jakiś warunków. Ja lubię Ustroń, mam tam blisko ale ringi mają jak klitki, nie ma miejsca aby się rozłożyć bo pies na psie, nie sprawdzali książeczek to co mam być zachwycona :roll:. Co do pogody to nie mają na nią wpływu ;). W tym roku raczej rezygnuję ale nie na warunki tylko z różnych innych prywatnych względów ;). Quote
marymek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dla mnie Ustroń wcale nie jest taki tragiczny. Przynajmniej atmosfera fajna, no i piękne widoki na Beskidy ;-) Ja będę na 100%, m.in. na MP :) Quote
Błyskotka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 No owszem są i gorsze wystawy :evil_lol:. Quote
katik Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wiele razy byłam w Ustroniu i nigdy nie narzekałam. Ciasno nigdy nie było, chociaż same ringi mogłyby być troszke wieksze. Pociagi też nie sa takim problemem (przynajmniej dla mnie, bo mam to samo na codzień za oknem :lol: ). Jedynie do pogody można się doczepić :evil_lol: Jak nie upał to ulewny deszcz. :lol: W tym roku też sie wybieram z Magią (jak tylko nie będzie miała cieczki). Quote
Madzia_K Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A ja mam pytanie...czy ktos już miał do czynienia z Panem sędzią Burskim? Bo widzę, ze będzie oceniał VI grupę:razz:? Quote
justyna zgg Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 hmmmm... miałam przyjemność poznania P. Wojtka Burskiego na ringu podczas sekretarzowania. Bardzo sympatyczny, kulturalny z ogromna wiedzą. Sędzia bardzo sprawiedliwy, wiec nie ma sie czego bać :diabloti: Quote
Recommended Posts