ewatr Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Mam pierwsze pytania o Bariego oby sie cos ruszyło .....Panstwo niedawno stracili swojego psa i chcieliby wziazc jakiegos wiekszego psa do domu dokładnie do kojca ale pies mogłby gonic tez swobodnie - kojec tylko w razie potrzeby ..no zobaczymy jak bedzie wygladac sprawa po rozmowie ze schroniskiem .. Quote
Doda_ Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ewatr i jak ?? Bari nadal w sschronie?? Jest ktos nim zainteresowany? Quote
ewatr Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Bari nadal w schronie ....... są pytania o niego ale wciaz niezobowiazujace :shake: Pies jest wyciszony i grzeczny tylko po wybiegu gania ile wlezie bo juz wie ze za chwile trafi do boksu ......... Quote
ewatr Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Mam dobre wiesci :lol: BARI MA DOM !!!!! Wczoraj pomaszerował ze swoim nowym panem do domu w ogrodem , bedzie miał własny wybieg i wiele miejsca do biegania :laola::laola: Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Suuuuuuuuuuuuuuperrrr!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A czy będzie wizyta poadopcyjna ?? Quote
Aga & Amber Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 super bardzo sie ciesze :loveu: mam jeszcze jedno pytanie , czy Bari został wykastrowany? Quote
ewatr Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Aga & Amber napisał(a):super bardzo sie ciesze :loveu: mam jeszcze jedno pytanie , czy Bari został wykastrowany? Nic mi na ten temat nie wiadomo , kolejka do sterylek i kastracji w schonisku jest dosc spora ............ Quote
agamika Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :multi: :multi::multi: ja juz czytałam wiesci, ale zapo mnaiałam napisac jak bardzo sie cieszę :loveu: :loveu: :loveu: dobrze ze choćon nieposiedział długo w schronisku Quote
Aga & Amber Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Zmieniłam tytuł bardzo sie ciesze ze tak szybko poszło i ze Bari nie dozyje swoich dni w schronisku czy mozemy liczyc na jakies zdiecia z nowego domku :lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='ewatr']Mam dobre wiesci :lol: BARI MA DOM !!!!! Wczoraj pomaszerował ze swoim nowym panem do domu w ogrodem , bedzie miał własny wybieg i wiele miejsca do biegania :laola::laola: Rewelacja :multi: Quote
ewatr Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Doda_ napisał(a):co u psiaka? Nie mamy nowych wiesci .... najczęsciej jednak brak wiadomosci to dobra wiadomośc ;) Quote
Recommended Posts