BIANKA1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ulaa , jak już Ci pisałam , jutro jest transport . Wiem , że zbędny , ale nie chcę żebyś myślała ( i inni czytający wątek ), że jestem nie słowna :cool3: Quote
Ulaa Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Bianka dzięki, ale dajemy radę. Myślałam, że będzie gorzej, a zarwane noce to żaden dramat ;) W tej chwili oddałabym ją tylko do suczki na odchowanie. Bo kilkugodzinna podróż tylko po to, żeby miała to samo co tutaj, chyba nie ma sensu... Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ja dzisiaj zabieram ok 3tyg maluchy na wykarmienie . Ktoś przyniósł je do uśpienia do schronu . Do zarwanych nocy można się przyzwyczaić . Mała szybko urośnie i będzie dla Ciebie wielką radością . Jestes jej mamą . Ona ma tylko Ciebie . :lol: Quote
Ulaa Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 BIANKA1 napisał(a):Ja dzisiaj zabieram ok 3tyg maluchy na wykarmienie . Ktoś przyniósł je do uśpienia do schronu . Do zarwanych nocy można się przyzwyczaić . Mała szybko urośnie i będzie dla Ciebie wielką radością . Jestes jej mamą . Ona ma tylko Ciebie . :lol: eee... jeszcze ma mamę Sonię, ciocię Abrę (która wczoraj o mało jej 2x nioe zabiła :mad:), wujka fankifanka, ciocię Asię... Wszyscy kochają dzidziusia :loveu::multi: (czy to normalne, że tyle śpi? i sama się nie budzi, tylko trzeba budzić.. wcześniej sama się budziła...) Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Może więcej je , to więcej przesypia . A je chętnie , kupki ładne ? Ja mam 6 malców :cool3: Quote
Ulaa Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 BIANKA1 napisał(a):Może więcej je , to więcej przesypia . A je chętnie , kupki ładne ? Ja mam 6 malców :cool3: Właśnie nieładne :shake: Wczoraj się z niej "lało", a dzisiaj ciężko cokolwiek wymasować. A jak się uda to pod dużym ciśnieniem "wybucha". Może przez to, że się nałykała powietrza, strasznie się ostatnio krztusi bo niesamowicie łapczywie ciumla. Czy mam zacząć się martwić? Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Niestety , idz do weta . Z małą nie jest dobrze Quote
hanek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 No właśnie... Mam nadzieję, że nic się nie dzieje złego z bąbelkiem... Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Już dobrze, chyba jakieś przejściowe problemy. Tzn kupa nadal rzadka i wodnista, ale już robi tylko przy masowaniu i nie wystrzela (ponoć po tym mleku kupy są wodniste, zaniedługo się skończy i będzie inne, chyba RC, zobaczymy czy będzie różnica). Budzi się i sygnalizuje co chce, jak wcześniej - czy jeść, czy siku/koopę. Nie trzeba już "myśleć za nią". Jest ruchliwa i tłuściutka. Zrobiła się silna i czasem trudno z nią coś zrobić jak się uprze, że np nie da się obrócić :roll: A nawet rozpoznaje mnie :loveu: gdy trzyma ją ktoś inny a ja stoję blisko, wyrywa się i wyciąga do mnie łapki :loveu: Zaraz wstawię fotki z dzisiaj. Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 świetnie , że wszystko dobrze . Czasem z mlekami tak bywa . Co jednemy pomaga innemu szkodzi . Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Nie mogę znaleźć kabla od aparatu. Pewnie Abra jak zwykle gdzies go wyniosła i schowała :mad: W każdym razie maleństwo wypiło 3/4 butli :multi: zrobiło normalne siii i koo, więc wczoraj to była chyba tylko chwilowa niedispozycja :) Aa i chyba za kilka dni uszko nam się otworzy :loveu: bo widać już maleńką dziurkę :p Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ulaa napisał(a):Nie mogę znaleźć kabla od aparatu. Pewnie Abra jak zwykle gdzies go wyniosła i schowała :mad: W każdym razie maleństwo wypiło 3/4 butli :multi: zrobiło normalne siii i koo, więc wczoraj to była chyba tylko chwilowa niedispozycja :) Aa i chyba za kilka dni uszko nam się otworzy :loveu: bo widać już maleńką dziurkę :p Super :lol: Widziałaś moje szczylki ? Quote
emilia2280 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 dziewczyny jesli zajdzie potrzeba sfinansowania czegokolwiek przy malej - sluze pomocá (piszcie tylko na PW najlepiej) Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 BIANKA1 napisał(a):Super :lol: Widziałaś moje szczylki ? Nie, pokaż :p emilia2280 napisał(a):dziewczyny jesli zajdzie potrzeba sfinansowania czegokolwiek przy malej - sluze pomocá (piszcie tylko na PW najlepiej) Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Na razie nie trzeba, ale za jakieś 2 tyg będziemy się odrobaczać, później szczepić i wtedy poprosimy ciocię o pomoc :p Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ulaa napisał(a):Nie, pokaż :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104982 Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy na Twoją cześć mogę nazwać sunię Bianka? :lol::lol::lol: Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ulaa napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy na Twoją cześć mogę nazwać sunię Bianka? :lol::lol::lol: Ulaa , nie zawstydzaj mnie :oops::oops::oops: Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 No mogę czy nie :diabloti: Już od paru dni myślę nad imionkiem dla niej i to najbardziej pasuje. Żadne inne :roll: Quote
BIANKA1 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ulaa napisał(a):No mogę czy nie :diabloti: Już od paru dni myślę nad imionkiem dla niej i to najbardziej pasuje. Żadne inne :roll: Będzie mi bardzo miło :loveu: Quote
Ulaa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Niniejszym przedstawiam więc malutką Biankę :loveu::multi: i jej mamusię Sonię, która ją tak starsznie kocha... ...że aż chciałaby ją zjeść... ... - razem z ogonkiem :p ale przeważnie jest na odwrót... ...i to maleństwo zjada mamusię :evil_lol: ale jak na razie obydwie zdrowe i zadowolone :p Quote
saganka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ale czaderskie zdjecia z Sonia!! Przejela role mamci!! Cudne sa obie!! Quote
halbina Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No to Cioteczka jeszcze patronką zostanie... :cool3: Quote
Recommended Posts