Coffee&Nera Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 margo001 napisał(a):Z tego co kojarzę to był Wybór Najpiękniejszego Juniora,ale nie jestem pewna na 100% ;) A rowniez mozliwe ale tak patrze głownie II grupka to pewnie BOGI :cool3: a moze BOG Junior :D Oj niewiem ale piekne zdjecia dziekujemy za taka fotorelacje :multi: Quote
margo001 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Nera- napisał(a):A rowniez mozliwe ale tak patrze głownie II grupka to pewnie BOGI :cool3: a moze BOG Junior :D Oj niewiem ale piekne zdjecia dziekujemy za taka fotorelacje :multi: Bo najpierw wchodzily juniory gr I i P.sędzia wybierała kilka,potem gr II itd Quote
margo001 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 I moje sharpuchy na koniec :loveu: I to byloby na tyle :loveu: Quote
goldenniva Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 panienkabubu napisał(a):Krótka czy długa? :cool3: dluga;) ( 10 znakow) Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 goldenniva napisał(a):dluga;) ( 10 znakow) A to chyba wiem jaka :cool3: (a masz może katalog?) Quote
Viris Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ja chyba będę miała katalog dzisiaj. Jeśli siostrzyca nie zapomniała zabrać. Już mam - był jeden Bernardyn 143. AISZA Pieniński Olbrzym - długowłosa tricolor. Quote
Rottie Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Znajdą się jakieś zdjęcia z Rottkami albo Border Collie? Widzę, że tu głównie miłośnicy II FCI pokazali fotki psiaków :D Quote
Coffee&Nera Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Rottie napisał(a):Znajdą się jakieś zdjęcia z Rottkami albo Border Collie? Widzę, że tu głównie miłośnicy II FCI pokazali fotki psiaków :D No głownie głownie... Niby to byla tez klubowa V grupy ale wszyscy pojechali do Czestochowy jezeli chodzi o północniaki z V :cool3: No to zakrulowala I i II grupka na tym wątku:multi::loveu: Quote
McDzik Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Sorry jeśli juz bylo takie pytanie - ale jak z konkurencjami finałowymi? Jakie rasy zaszalały ? Wie ktoś moze jak poszło leonbergerowi ze zwyciestwem rasy na wyborach BOG gr II ? Pojaiwł się w ogole? Quote
Recommended Posts