Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
Kanapka sama Ci sie napatoczyła przed nos i szkoda jej było zostawić :eviltong:

Twojego ciasta już nie ma :diabloti:

Bo takie pyszne, że nie da rady się powstrzymać :D jak chcesz, to jeszcze mam coś w domu :lol: przyjedź przed praca i sobie weź :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Bo takie pyszne, że nie da rady się powstrzymać :D jak chcesz, to jeszcze mam coś w domu :lol: przyjedź przed praca i sobie weź :evil_lol:

No pyszne pyszne-zatrudniam Cie na domowego ciastownika :D :D
NO wstane o 6 i wyrobie sie. Zapukam Ci do okna o 7 to sie zdziwisz :eviltong:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Zostawię Ci klucze na zewnątrz :D bo ja na pewno nie wstanę :D

Sama najpierw mnie zapraszasz i mówisz że coś dasz rano a teraz że nie wstaniesz? O idź z takimi propozycjami :eviltong:

kurde-głodnieje :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Tosia jest kochana taka :loveu:
A Tizzy... hmm... brakowało mi tego świra :D :loveu:

To prawda :loveu: Dziś w mieszkaniu do pani z którą mieszkam przyszedł wnuk(6lat)- i juz nie pierwszy raz-Tosca jest bardzo delikatna do dzieci, super sie z nimi bawi, jest delikatna, ostrożna, daje sie przytulac, nie reaguje jak sie ciagnie ja za uszy, ogon :) normalnie dogoterapia :P

Tizzy wariatka -kot ostatnio upolował mysz, rzucil martwa kolo Tizzy, ja patrze a ta zjada ja ze smakiem, i z ogonem wciąga :evil_lol: śmiejemy się, że kot płaci Tizzy za to że czasem korzysta z noclegu w budzie :lol: Nieraz mama widziała jak Tizzy wychodzi z budy a za nią kot :evil_lol: :D albo na odwrot :P

[quote name='deer_1987']jest Tizzy :loveu:

:D jest jest i ma sie dobrze :) a TY Deer czemu wątek zamknęłaś? :(

[quote name='Sonka95']Kocham te niebieskie oczy <333 https://lh4.googleusercontent.com/-qS_pVGtQ80I/Uht97o06XhI/AAAAAAAACDA/-KoE1aii97s/s512/IMG20130824_009.jpg

:D super nie ? :D

dzis na polach normalnie patrze-ogłoszenie ze zaginął pies-i pokazuje dziewczynom że wygląda jak Sońka, normalnie jak ona. A Kasia mówi-ale Sońka nie ma na killtixie adresówki :evil_lol: Ja: -faktycznie :P

Dzis spotkalysmy sie z dziewczynami na 4 godz na Pola M, z Ola i Dorą oraz Kasią i Naną :D kupę zdjęć mamy, Kasia musi sie tylko sprężyć i je obrobić :D Nie-ludzie wcale sie na nas dziwnie nie patrzyli jak 20minut ustawiałyśmy psy przy pomniku psa :evil_lol: albo na ławce przy wodzie wszystkie trzy :lol:

Posted

Ojej, Tosia mnie rozbraja tą cierpliwością do dzieci. I psów :lol: Bo zawsze haszczaki ją męczą, a ona nadal się ich trzyma ;ppp 8)

Rany... serio Tizzy je myszy? fuuuj :D

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ojej, Tosia mnie rozbraja tą cierpliwością do dzieci. I psów :lol: Bo zawsze haszczaki ją męczą, a ona nadal się ich trzyma ;ppp 8)

Rany... serio Tizzy je myszy? fuuuj :D

Tosia sama się zaczyna :siara: