Aleksa. Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 betty_labrador napisał(a):oj tam oj tam :lol: masz to zdjecie Tizzy żeby zadowolić Tyskę? :eviltong: Jutro :diabloti: bo zjem kanapkę i idę spać :grins: Quote
betty_labrador Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Jutro :diabloti: bo zjem kanapkę i idę spać :grins: o zgłodniałaś? :diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 betty_labrador napisał(a):o zgłodniałaś? :diabloti: Nieee, ale tak jakoś wyszło :diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Nieee, ale tak jakoś wyszło :diabloti: Kanapka sama Ci sie napatoczyła przed nos i szkoda jej było zostawić :eviltong: Twojego ciasta już nie ma :diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 betty_labrador napisał(a):Kanapka sama Ci sie napatoczyła przed nos i szkoda jej było zostawić :eviltong: Twojego ciasta już nie ma :diabloti: Bo takie pyszne, że nie da rady się powstrzymać :D jak chcesz, to jeszcze mam coś w domu :lol: przyjedź przed praca i sobie weź :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Bo takie pyszne, że nie da rady się powstrzymać :D jak chcesz, to jeszcze mam coś w domu :lol: przyjedź przed praca i sobie weź :evil_lol: No pyszne pyszne-zatrudniam Cie na domowego ciastownika :D :D NO wstane o 6 i wyrobie sie. Zapukam Ci do okna o 7 to sie zdziwisz :eviltong: Quote
Aleksa. Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Zostawię Ci klucze na zewnątrz :D bo ja na pewno nie wstanę :D Quote
betty_labrador Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Zostawię Ci klucze na zewnątrz :D bo ja na pewno nie wstanę :D Sama najpierw mnie zapraszasz i mówisz że coś dasz rano a teraz że nie wstaniesz? O idź z takimi propozycjami :eviltong: kurde-głodnieje :D Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Halo, halo... czekam na fotki Tizzy :siara: Quote
betty_labrador Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Ty$ka napisał(a):Halo, halo... czekam na fotki Tizzy :siara: no nie krzycz juz nie krzycz :D A oto dowód dla Ciebie że Tizzy żyje i ma sie całkiem nieźle :) Quote
Sonka95 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Tizzy :multi: http://imageshack.us/a/img854/350/tmd7.jpg Quote
betty_labrador Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Ty$ka napisał(a):Kamień z serca :D to najwazniejsze ze lepiej sie poczułaś :eviltong: Sonka95 napisał(a):Tizzy :multi: http://imageshack.us/a/img854/350/tmd7.jpg :multi: a teraz ogladajcie :diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 ja też, ja tez mam dowód :) patrzymy na zarcie zaciesz i bonus :D Quote
betty_labrador Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 hehehe podoba mi sie skupiony wzrok Tizzy-dokładnie widać jej źrenice :evil_lol: dzieki :D tu jeszcze taka Tizzy i Dorka :P Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Tosia jest kochana taka :loveu: A Tizzy... hmm... brakowało mi tego świra :D :loveu: Quote
Sonka95 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Kocham te niebieskie oczy <333 https://lh4.googleusercontent.com/-qS_pVGtQ80I/Uht97o06XhI/AAAAAAAACDA/-KoE1aii97s/s512/IMG20130824_009.jpg Quote
betty_labrador Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='Ty$ka']Tosia jest kochana taka :loveu: A Tizzy... hmm... brakowało mi tego świra :D :loveu: To prawda :loveu: Dziś w mieszkaniu do pani z którą mieszkam przyszedł wnuk(6lat)- i juz nie pierwszy raz-Tosca jest bardzo delikatna do dzieci, super sie z nimi bawi, jest delikatna, ostrożna, daje sie przytulac, nie reaguje jak sie ciagnie ja za uszy, ogon :) normalnie dogoterapia :P Tizzy wariatka -kot ostatnio upolował mysz, rzucil martwa kolo Tizzy, ja patrze a ta zjada ja ze smakiem, i z ogonem wciąga :evil_lol: śmiejemy się, że kot płaci Tizzy za to że czasem korzysta z noclegu w budzie :lol: Nieraz mama widziała jak Tizzy wychodzi z budy a za nią kot :evil_lol: :D albo na odwrot :P [quote name='deer_1987']jest Tizzy :loveu: :D jest jest i ma sie dobrze :) a TY Deer czemu wątek zamknęłaś? :( [quote name='Sonka95']Kocham te niebieskie oczy <333 https://lh4.googleusercontent.com/-qS_pVGtQ80I/Uht97o06XhI/AAAAAAAACDA/-KoE1aii97s/s512/IMG20130824_009.jpg :D super nie ? :D dzis na polach normalnie patrze-ogłoszenie ze zaginął pies-i pokazuje dziewczynom że wygląda jak Sońka, normalnie jak ona. A Kasia mówi-ale Sońka nie ma na killtixie adresówki :evil_lol: Ja: -faktycznie :P Dzis spotkalysmy sie z dziewczynami na 4 godz na Pola M, z Ola i Dorą oraz Kasią i Naną :D kupę zdjęć mamy, Kasia musi sie tylko sprężyć i je obrobić :D Nie-ludzie wcale sie na nas dziwnie nie patrzyli jak 20minut ustawiałyśmy psy przy pomniku psa :evil_lol: albo na ławce przy wodzie wszystkie trzy :lol: Quote
rashelek Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Tizzolek :loveu: Czekamy na zdjęcia ze spaceru :D Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ojej, Tosia mnie rozbraja tą cierpliwością do dzieci. I psów :lol: Bo zawsze haszczaki ją męczą, a ona nadal się ich trzyma ;ppp 8) Rany... serio Tizzy je myszy? fuuuj :D Quote
Aleksa. Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ty$ka napisał(a):Ojej, Tosia mnie rozbraja tą cierpliwością do dzieci. I psów :lol: Bo zawsze haszczaki ją męczą, a ona nadal się ich trzyma ;ppp 8) Rany... serio Tizzy je myszy? fuuuj :D Tosia sama się zaczyna :siara: Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Tosia sama się zaczyna :siara: Sratataa... broń swojego psa :D Przecież Tosia taka grzeczna jest :loveu: 8) Quote
Recommended Posts