Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='
Justa'] Miłej wystawy ! :multi:

Przywieź mi fotki czarnych średniaków, cooo? :loveu:[QuOTE]

czesc!! jutro bedzie 2grupa wiec postaram sie :)

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]a Ty co Bett ?!! jeszcze nie w pozku?:crazyeye:[/B][/COLOR][/quote]

juz w pozku dzieki tacie :diabloti:

a w ogole mamy ocene bdb, ale z medalem pamiatkowym.

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc!! jutro bedzie 2grupa wiec postaram sie :)

a w ogole mamy ocene bdb, ale z medalem pamiatkowym.[/QUOTE]

Będe bardzo wdzięczna i Mateuszowi przekaż :loveu::evil_lol:

Co za patałachy - nie znają się - MOJA suka jest najpiękniejsza :diabloti:

Posted

[B]Mudik[/B] bo Firlik sie nie zna:eviltong::eviltong::shake:

[quote name='Justa']Będe bardzo wdzięczna i Mateuszowi przekaż :loveu::evil_lol:

Co za patałachy - nie znają się - MOJA suka jest najpiękniejsza :diabloti:[/quote]

:> mam katalog :diabloti: to napisz do Mateusza smsa-tele:eviltong:

no nie? nie znaja sie ...Tosca jest za drobnokoścista i to byl jej jedyny błąd eksterierowy dzisiejszej wystawy :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador'][B]Mudik[/B] bo Firlik sie nie zna:eviltong::eviltong::shake:

no nie? nie znaja sie ...Tosca jest za drobnokoścista i to byl jej jedyny błąd eksterierowy dzisiejszej wystawy :roll::evil_lol:[/quote]

A właśnie miałam pytać co za sędzia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: już widzę, Tosik drobnokościsty buhahaha, goopi jest :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']

no nie? nie znaja sie ...Tosca jest za drobnokoścista i to byl jej jedyny błąd eksterierowy dzisiejszej wystawy :roll::evil_lol:[/QUOTE]

Nie to nie :placz:

Ooo to i tak ten sędzia mało nazmyślał :evil_lol: Pewnie znów dostałyście superdługi opis :cool1:

Posted

[quote name='smallpati']szkoda :roll: ale bdb to i tak dobrze ;-) gratulujemy
następnym razem pójdzie lepiej :p[/QUOTE]

no i ocena db bylaby dobra :lol: jasne, w koncu chamopionat ukonczylismy :cool3:

[quote name='Mudik']A właśnie miałam pytać co za sędzia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: już widzę, Tosik drobnokościsty buhahaha, goopi jest :eviltong::eviltong:[/quote]

hehe. no ale jest troche drbniejsza w porownianu do psow z linii szwedzkiej. A ona typowa angielka. :diabloti:

[quote name='Justa']Nie to nie :placz:

Ooo to i tak ten sędzia mało nazmyślał :evil_lol: Pewnie znów dostałyście superdługi opis :cool1:[/quote]

niestety... nie robilam ZADNYCH zdjec-poza kilkoma z ringu flatow, ktore i tak wyszly beznadziejne :shake: wiec ni ma sznaucerow ;( zreszta tyle latania na tych halach ze nie byloby czasu i sil na to wszystko.

taak, sedzia napisal ze bardzo zywy temperament, drobnej kosci suka, z ladna proporcjonalna glowa, wyrazny kłąb :lol::evil_lol:

spoko. :p

Posted

[quote name='betty_labrador']niestety... nie robilam ZADNYCH zdjec-poza kilkoma z ringu flatow, ktore i tak wyszly beznadziejne :shake: wiec ni ma sznaucerow ;( zreszta tyle latania na tych halach ze nie byloby czasu i sil na to wszystko.

taak, sedzia napisal ze bardzo zywy temperament, drobnej kosci suka, z ladna proporcjonalna glowa, wyrazny kłąb :lol::evil_lol:

spoko. :p[/QUOTE]

:placz::placz::placz::placz::placz:

Tak to bardzo budujący opis :diabloti:
Ciekawe co o Galinie by napisał - skoro Tosca ma żywy temperament :evil_lol::eviltong:

Posted

[COLOR=Navy][B]hej, ja już w domu ;)

fajnie, że znów mogliśmy się widzieć, Tosiaczek jak zawsze piękniasty :loveu::loveu::loveu::loveu:

takie są mankamenty właśnie halowych wystaw, ja też mam bardzo niewiele zdjęć:diabloti: przez to latanie to się odechciewa:eviltong:

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej, ja już w domu ;)

fajnie, że znów mogliśmy się widzieć, Tosiaczek jak zawsze piękniasty :loveu::loveu::loveu::loveu:

takie są mankamenty właśnie halowych wystaw, ja też mam bardzo niewiele zdjęć:diabloti: przez to latanie to się odechciewa:eviltong:

[/B][/COLOR][/quote]

czesc :cool3: dopiero dotarles? ;> ja dzis bylam do konca, Ewelina prawie do konca.
Cala wystawe wygral lhasa apso :eviltong: , drugie miejsce dalmatynczyk, a trzecie czarny rusek. a myslalam ze na podium stanie saluki :-( piekny byl.

no tez sie ciesze ze sie moglismy spotkac :multi: Tosca sedziemu sie nie podobala ze wzgledu na drobne kosci (:eviltong: ) ale najwazniejsze ze reszcie ludzi sie podoba. :) dzieki dzieki :)

a co do zdjec :evil_lol: nie no, poprostu na tak ogromnej przestrzeni to nie bardzo ;] i na halach jakosc marna. Co innego w takiej wawie gdzie wszystko skumulowane w jednym miejscu i sie nie trzeba wysilac zeby oblatac wszystko :eviltong:

etam, dobrze bylo :] choc nie wszystkich sie spotkalo :diabloti: (ciekawe dlaczego :hmmmm: :lol: )

Posted

[quote name='Westinka']opis macie ładny. tylko pozazdrościć :) a nam niestety ta wystawa wypadła :placz:
w ogóle ciekawy zbieg okoliczności- moja Flatka ma na imię Tosia :loveu:[/quote]

czesc! hmmm.. czemu wam wypadla? szkoda... no w sumie nie bylo zle na ringu ;) przynajmniej Tosca sie dobrze sprawowala.

z jakiej hodowli masz flata i w jakim wieku?

Posted

[quote name='Justa']:placz::placz::placz::placz::placz:

Tak to bardzo budujący opis :diabloti:
Ciekawe co o Galinie by napisał - skoro Tosca ma żywy temperament :evil_lol::eviltong:[/quote]

nie placz juz. Wszyscy kłamia -jak to dzis przypomnial mi Mateusz :eviltong:

haha no nie? podniecajacy :lol: nie no, zle nie bylo Justynko. Twoja suka super sie zachowala na ringu. w koncu mialam ciasteczka watrobkowe :eviltong:
hehe -napisalby pewnie ze ma zbyt zywy temperament :lol::evil_lol:

Posted

[B]hej milo mi bylo ciebie poznac:multi::multi::multi::multi:[/B]

[B]ja dzis choruje jeszcze gorzej niz wczoraj:eviltong:mam katar taki ze hoho:roll:[/B]

[B]Tosca jest sliczna i jaka kochana jak mi przejdzie to wstawie ci te kilka foteczek ktore jej zrobilam;)[/B]

Posted

[quote name='ewelinabuck'][B]hej milo mi bylo ciebie poznac:multi::multi::multi::multi:[/B]

[B]ja dzis choruje jeszcze gorzej niz wczoraj:eviltong:mam katar taki ze hoho:roll:[/B]

[B]Tosca jest sliczna i jaka kochana jak mi przejdzie to wstawie ci te kilka foteczek ktore jej zrobilam;)[/B][/quote]

czesc :multi::multi: mi również bylo milo :cool3:

łee dobrze ze mnie nie zarazilas :eviltong: wracaj szybko do zdrówka!

dzieki dzieki :) dzis Tosia miala rano małą sensacje żołądkową, po zjedzeniu suchej karmy, (wszystko zwróciła), ale juz ok :) troche ja przeglodze i dostanie miesko z indyka :p

dobra to czekam an foty! poglaszcz swoje psiaki :loveu:

Posted

[quote name='smallpati']
ja sobie właśnie parówki gotuje bo jeszcze nie zdążyłam zjeść śniadania :evil_lol:[/QUOTE]

śniadanie?

ups..

znów zapomniałam :mdleje:

Posted

[quote name='smallpati']Justa ja mam taki problem codziennie :evil_lol: przeważnie koło 12 przypomina mi się o śniadaniu ;)[/QUOTE]

Czy ja wiem czy to taki problem, ja generalnie słucham własnego organizmu i jem kiedy on tego zapragnie :p

Posted

[quote name='smallpati']ja mam problem, bo jem nie regularnie tzn. nie jem w dzień a później jestem głodna w nocy, a po 18 staram się nie jeść[/QUOTE]

No w tym Ci niestety nie pomogę, bo po 18 nigdy nie jestem głodna. Nie wiem, może mój organizm zajmuje sie innymi wazniejszymi rzeczami niż poczuciem głodu :diabloti:

Ale moja babcia kiedyś mówiła, że powinno się jeść śniadanie króla, objad księcia i kolacje żebraka :evil_lol: