Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[QUOTE] [URL]http://img84.imageshack.us/img84/2609/dscf4261qe3.jpg[/URL]

a cio to? :hmmmm:[/QUOTE]

czarny zającek :diabloti:

[quote name='infers1995']Tosiek:eviltong::diabloti:[/quote]

:no-no-no: carny zijącek :eviltong:

dzis na spacerek idziemy, jest sliczna pogoda i aparat tez chce isc z nami :diabloti::multi:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']
ja Ci sie zaraz posmieje :cool1: :mad:

to pozdrow ode mnie tego wysokiego kolege z gwiazdka na szyi :evil_lol: a pozniej przyjedz na Puławska :cool1: Leniu :diabloti:[/quote]
:loveu:

nie wchodziłam do kakadu:diabloti: zapomniałam :mdleje: a miałam kupić karmę i piłkę na sznurku:evil_lol:
za to doda kupiła kalendarz z rodezjanem gdy ja jadłam:diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Martyna, weź Ty kiedyś posiedź w tej wawie chwilę to z Beatką weźmiemy Cię na spacer :diabloti:[/quote]
ja w wawie co tydzień siedzę :diabloti: po parę ładnych godzin:razz: tylko, w przysżłym tygodniu jadę w sobotę o 4,40, 8-10 mogę siedzieć na kursie, ale też mogę sie poszlajać : P 10-14 siedzę koneicznie na kursie, gdzie z psem mnie może i by wpuścili, ale on by tyle nie wysiedział :mdleje: więc mogłabym go wam powierzyć, tylko to wcześnie:diabloti: a później pewnie do jakiejś 16 możemy się poszlajać(bo będę z 3 ludzi) oni pewnie do jakiegoś centrum handlowego, ja mogę z wami : P no i tylko kwestia tego,czy byłybyście w stanie tyle czasu poświęcić :cool1:

Posted

[quote name='Tinka:)']ja w wawie co tydzień siedzę :diabloti: po parę ładnych godzin:razz: tylko, w przysżłym tygodniu jadę w sobotę o 4,40, 8-10 mogę siedzieć na kursie, ale też mogę sie poszlajać : P 10-14 siedzę koneicznie na kursie, gdzie z psem mnie może i by wpuścili, ale on by tyle nie wysiedział :mdleje: więc mogłabym go wam powierzyć, tylko to wcześnie:diabloti: a później pewnie do jakiejś 16 możemy się poszlajać(bo będę z 3 ludzi) oni pewnie do jakiegoś centrum handlowego, ja mogę z wami : P no i tylko kwestia tego,czy byłybyście w stanie tyle czasu poświęcić :cool1:[/quote]

hehe jakie niezle wytlumaczenie :eviltong:

ja w sobote tez pracuje :cool1: przynajmniej ta jeszcze. Koncze o 14. ale niestety jestem juz umowiona z kolezanka ze gdzies pojdziemy. Wiec dla Was moge zarezerwowac jeszcze przyszla sobote?

kurcze nie ma multicytatow i nie moge cytowac sobie odpowiedzi kazdego. :angryy:

Justa no wlasnie Martyna nie umie usiedziec w wawie dluzej niz trwaja zajecia. a ma nas wtedy taaaaak blisko :diabloti:

Posted

[quote name='Mudik']Zamiast gadać tyle uszy byś Tosiakowej wreszcie zrobiła , a nie taka zarośnięta chodzi:mad::eviltong:[/quote]

hehehe. Co nagadam to moje.

Moja mama twierdzi ze w takich uszach jest najladniejsza :eviltong: ale serio-stepily mi sie degazowki i ciezko sie nimi tnie. Chce zamowic nowe, na groomer.pl Musze jakos ja wyszykowac na poznanska wystawe :roll:

Posted

[quote name='betty_labrador']hehe jakie niezle wytlumaczenie :eviltong:

ja w sobote tez pracuje :cool1: przynajmniej ta jeszcze. Koncze o 14. ale niestety jestem juz umowiona z kolezanka ze gdzies pojdziemy. Wiec dla Was moge zarezerwowac jeszcze przyszla sobote?

Justa no wlasnie Martyna nie umie usiedziec w wawie dluzej niz trwaja zajecia. a ma nas wtedy taaaaak blisko :diabloti:[/quote]
no co :evil_lol::evil_lol:
chyba że ja sama wystarczę, wtedy noł problem:diabloti:

ja tam co tydzień jestem : P

jak nie, ja się po centrach szlajam:diabloti: chociaż do tej pory jeździłam z rodzicami więc nie mogłabym iść nigdzie ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']no co :evil_lol::evil_lol:
chyba że ja sama wystarczę, wtedy noł problem:diabloti:

ja tam co tydzień jestem : P

jak nie, ja się po centrach szlajam:diabloti: chociaż do tej pory jeździłam z rodzicami więc nie mogłabym iść nigdzie ;)[/quote]

co? na co sama wystarczysz? :hmmmm:

Ty szlajaczko jedna. Wolisz centra od nas :placz: :mad:

Posted

Wy tu mi chcecie moją siotre uwieść, najpierw zaufa, a potem zostanie porwana...:diabloti:
Żeby jeszcze ze swym biglem była, to by ją obronił:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='infers1995']Wy tu mi chcecie moją siotre uwieść, najpierw zaufa, a potem zostanie porwana...:diabloti:
Żeby jeszcze ze swym biglem była, to by ją obronił:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

haha, no ona taka jest juz jakas dziwnie ufajaca-Ty ja tego nauczyles :evil_lol: a jej labladol w łatki nie obroniłby jej :diabloti: taka ciapa? :eviltong:

[quote name='SZPiLKA23']Moze ludziom zaczniesz kłaczki obcinac:diabloti:[/quote]

po co :cool1: zeby pozniej wstydzili sie na ulice wyjsc? :razz: :cool1:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Moze ludziom zaczniesz kłaczki obcinac:diabloti:[/quote]

To do mnie było? Hę:mad::mad:

Betty wyskub to palcami, to juz będzie lepiej niż jest, a Mamie powiedz,że to martwy włos i powinno się go usunąć.

Posted

[quote name='Mudik']To do mnie było? Hę:mad::mad:

Betty wyskub to palcami, to juz będzie lepiej niż jest, a Mamie powiedz,że to martwy włos i powinno się go usunąć.[/quote]

podejrzewam ze do mnie. ale moge sie mylic :diabloti:

Tosca nie lubi jak jej sie cos przy uszach robi. Degazowkami zwlaszcza bo kiedys ja zacielam niechcacy :cool1: :placz: ale zaraz sprobuje skubniecia.

Etam do mamy nie przemawiaja takie argumenty :eviltong: ale ja i tak zawsze Tosce obcinam przed wystawa, a mama narzeka ze po co ja oszpecam :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']hehe jakie niezle wytlumaczenie :eviltong:

kurcze nie ma multicytatow i nie moge cytowac sobie odpowiedzi kazdego. :angryy:

Justa no wlasnie Martyna nie umie usiedziec w wawie dluzej niz trwaja zajecia. a ma nas wtedy taaaaak blisko :diabloti:[/QUOTE]

O matko, tak daleko w planach to ja nie wybiegam :lol:

Martyna się nas boi po prostu :diabloti:

Posted

[quote name='Mudik']To do mnie było? Hę:mad::mad:

Betty wyskub to palcami, to juz będzie lepiej niż jest, a Mamie powiedz,że to martwy włos i powinno się go usunąć.[/quote]

Nie:eviltong: do Betki

Posted

[quote name='Justa']O matko, tak daleko w planach to ja nie wybiegam :lol:

Martyna się nas boi po prostu :diabloti:[/quote]

a wybiegalas chcac przyjechac do nas do lasu :razz: :cool1:

[quote name='SZPiLKA23']Nie:eviltong: do Betki[/quote]

wiedzialam Szpilkus :loveu:

glupie wgrywanie zdjec.. zacielo sie :cool1: :placz:

Posted

[quote name='betty_labrador']co? na co sama wystarczysz? :hmmmm:

Ty szlajaczko jedna. Wolisz centra od nas :placz: :mad:[/quote]
:mdleje:

a ja nie wiem gdzie jest puławska :evil_lol::evil_lol: poza tym muszę w czymś chodzić, nie? :cool1:

Justa- jesteście straszne, Beata szczególnie...:shake:

Posted

[quote name='Tinka:)']:mdleje:

a ja nie wiem gdzie jest puławska :evil_lol::evil_lol: poza tym muszę w czymś chodzić, nie? :cool1:[/quote]

jaa to sie dowiedz. Spod Arkadii 19 dojezdza prosto na pulawska. przystanek Morskie Oko :diabloti:

nie musisz :cool1:

wiedzialam -boisz sie nas :cool3:

Posted

[quote name='Tinka:)']:mdleje:

a ja nie wiem gdzie jest puławska :evil_lol::evil_lol: poza tym muszę w czymś chodzić, nie? :cool1:

Justa- jesteście straszne, Beata szczególnie...:shake:[/QUOTE]

nie wystarczysz, bo my wolimy grupowe.. spotkania :diabloti:

nie, nie musisz :evil_lol:

no własnie.. Beata - jak możesz?! :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']nie wystarczysz, bo my wolimy grupowe.. spotkania :diabloti:

no własnie.. Beata - jak możesz?! :evil_lol:[/quote]

czemu mowisz za mnie? :diabloti:

a moge moge bom po SGGW :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']jaa to sie dowiedz. Spod Arkadii 19 dojezdza prosto na pulawska. przystanek Morskie Oko :diabloti:

wiedzialam -boisz sie nas :cool3:[/quote]
po co mi spod arkadii jak ja wyruszam z narbutta? :evil_lol:

i to jak!

[quote name='Justa']nie wystarczysz, bo my wolimy grupowe.. spotkania :diabloti:

no własnie.. Beata - jak możesz?! :evil_lol:[/quote]
ojaaa:evil_lol: ciekawe czy by mnie mama tak z psem puściła:cool1:

wiem wiem- ty byś wolała gdybym nie miała:diabloti:

ona jest zua i niedobra :placz::placz: