Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='betty_labrador']heloł Tin :loveu: [/quote] :loveu::loveu: ty do Białegostoku na wystawę nie jedziesz, prawda? :-( Quote
betty_labrador Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Tinka:)']:loveu::loveu: ty do Białegostoku na wystawę nie jedziesz, prawda? :-([/QUOTE] chcialabym, ale jak juz to bez Tosci bo jej nie zglosilam(czytaj chwilowy brak kasy :roll: ) ale mam nadzieje ze sie uda! a przenocujesz mnie? jest taka mozliwosc? Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='betty_labrador']chcialabym, ale jak juz to bez Tosci bo jej nie zglosilam(czytaj chwilowy brak kasy :roll: ) ale mam nadzieje ze sie uda! a przenocujesz mnie? jest taka mozliwosc?[/quote] masz jeszcze tydzień żeby zgłosic : P ale rozumiem, u mnie na szczęście całego psa(poza pierdółkami : P) opłacają rodzice;) raczej nie, pewnie będziemy w trakcie przeprowadzki:roll: ale na miejscu wystawy jest hotel: [url]http://www.bialystokmosir.com.pl/pl/index.php?m=210[/url] Quote
betty_labrador Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Tinka:)']masz jeszcze tydzień żeby zgłosic : P ale rozumiem, u mnie na szczęście całego psa(poza pierdółkami : P) opłacają rodzice;) raczej nie, pewnie będziemy w trakcie przeprowadzki:roll: ale na miejscu wystawy jest hotel: [url]http://www.bialystokmosir.com.pl/pl/index.php?m=210[/url][/QUOTE] aa to przedluzyli! fajnie, tylko ze ja serio nie mam teraz kasy :( chyba ze nocleg mialabym za darmo! to moze jeszcze, ale w hotelu dzieki-juz widze ceny. No wlasnie ja sama juz place za psa-za wszystko :roll: dlatego moze bede miec od przyszlego tygodnia prace , ale cii zeby nie zapeszac ;) Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No to ciiiiiiiiiiiiiicho trzymam kciuki :) Quote
infers Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witaj Beciu:loveu: Martyna to wy kiedy sie przeprowadzacie? Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='betty_labrador']aa to przedluzyli! fajnie, tylko ze ja serio nie mam teraz kasy :( chyba ze nocleg mialabym za darmo! to moze jeszcze, ale w hotelu dzieki-juz widze ceny. No wlasnie ja sama juz place za psa-za wszystko :roll: dlatego moze bede miec od przyszlego tygodnia prace , ale cii zeby nie zapeszac ;)[/quote] jak już pisałam, rozumiem;) jakbyś miała przyjechać to bez tosi? mam nadzieję że się uda, trzymam:happy1: Quote
Unbelievable Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='infers1995']Witaj Beciu:loveu: Martyna to wy kiedy sie przeprowadzacie?[/quote] nie mam pojęcia, ale przypuszczam że już trochę na walizkach będziemy:roll: Quote
betty_labrador Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Cicho bo zapeszysz[/QUOTE] ups :oops::oops: to w takim razie "nie dziekuje !!!!!" [quote name='infers1995']Witaj Beciu:loveu: Martyna to wy kiedy sie przeprowadzacie?[/QUOTE] witaj Marcinku :loveu: a moze TY mnie zechesz przenocowac w swym domostwie z Tosca? :roll: Quote
infers Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='betty_labrador']ups :oops::oops: to w takim razie "nie dziekuje !!!!!" witaj Marcinku :loveu: a moze TY mnie zechesz przenocowac w swym domostwie z Tosca? :roll:[/quote] Ja tak, ale moi rodzice już nie:diabloti::eviltong::roll: Quote
betty_labrador Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='Tinka:)']jak już pisałam, rozumiem;) jakbyś miała przyjechać to bez tosi? mam nadzieję że się uda, trzymam:happy1:[/QUOTE] dziekuje za zrozumienie :) no jakby bez zgloszenia to bez Tosi,, i watpie ze ja zglosze, bo na wrzesien chcialam :roll: [quote name='Tinka:)']nie mam pojęcia, ale przypuszczam że już trochę na walizkach będziemy:roll:[/QUOTE] to bedzie ciekawa zabawa :p [quote name='infers1995']Ja może tak, ale moi rodzice już nie:diabloti::eviltong:[/QUOTE] dobrze... zapamietam to sobie :obrazic: Quote
Unbelievable Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='betty_labrador']dziekuje za zrozumienie :) no jakby bez zgloszenia to bez Tosi,, i watpie ze ja zglosze, bo na wrzesien chcialam :roll: to bedzie ciekawa zabawa :p[/quote] nie ma za co:cool3: a kiedy macie sędziego lepszego? może lepiej wtedy zgłosić, cena ta sama:razz: taa, strasznie ciekawa:diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 bo TY jestes kochana :loveu: Szpilciu :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Haaaaaaaaaa a Wy jestescie beeeeeeeeeeeee Quote
infers Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='betty_labrador'] dobrze... zapamietam to sobie :obrazic:[/quote] Moja wina, że z rodzicami mieszkam?:eviltong: Quote
betty_labrador Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='infers1995']Moja wina, że z rodzicami mieszkam?:eviltong:[/QUOTE] no chyba nie moja :D Quote
infers Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='betty_labrador']no chyba nie moja :D[/quote] Twoja też nie, ciekawe kogo:hmmmm: Wiem Leny! Quote
betty_labrador Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='infers1995']Twoja też nie, ciekawe kogo:hmmmm: Wiem Leny![/QUOTE] tak tak! to ona, to ona winna!!!!!!! uspij ja :diabloti::cool1: Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jak sie Toba Bett TOZ zajmie za namawianie do usypiania zdrowego psa to bedziesz miała nocleg i nawet całodobowa obsługe za kratkami :D Quote
infers Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='betty_labrador']tak tak! to ona, to ona winna!!!!!!! uspij ja :diabloti::cool1:[/quote] Poskalzie siem Maltynie:placz::diabloti: Nie uśpie jej! Tylko Ciebie potoltuluje!:diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Jak sie Toba Bett TOZ zajmie za namawianie do usypiania zdrowego psa to bedziesz miała nocleg i nawet całodobowa obsługe za kratkami :D[/QUOTE] [quote name='infers1995']Poskalzie siem Maltynie:placz::diabloti: Nie uśpie jej! Tylko Ciebie potoltuluje!:diabloti:[/QUOTE] nie lubie juz Was :obrazic: Quote
Recommended Posts