Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']:loveu::loveu:

ty do Białegostoku na wystawę nie jedziesz, prawda? :-([/QUOTE]

chcialabym, ale jak juz to bez Tosci bo jej nie zglosilam(czytaj chwilowy brak kasy :roll: ) ale mam nadzieje ze sie uda! a przenocujesz mnie? jest taka mozliwosc?

Posted

[quote name='betty_labrador']chcialabym, ale jak juz to bez Tosci bo jej nie zglosilam(czytaj chwilowy brak kasy :roll: ) ale mam nadzieje ze sie uda! a przenocujesz mnie? jest taka mozliwosc?[/quote]
masz jeszcze tydzień żeby zgłosic : P ale rozumiem, u mnie na szczęście całego psa(poza pierdółkami : P) opłacają rodzice;)

raczej nie, pewnie będziemy w trakcie przeprowadzki:roll: ale na miejscu wystawy jest hotel:
[url]http://www.bialystokmosir.com.pl/pl/index.php?m=210[/url]

Posted

[quote name='Tinka:)']masz jeszcze tydzień żeby zgłosic : P ale rozumiem, u mnie na szczęście całego psa(poza pierdółkami : P) opłacają rodzice;)

raczej nie, pewnie będziemy w trakcie przeprowadzki:roll: ale na miejscu wystawy jest hotel:
[url]http://www.bialystokmosir.com.pl/pl/index.php?m=210[/url][/QUOTE]

aa to przedluzyli! fajnie, tylko ze ja serio nie mam teraz kasy :( chyba ze nocleg mialabym za darmo! to moze jeszcze, ale w hotelu dzieki-juz widze ceny.

No wlasnie ja sama juz place za psa-za wszystko :roll: dlatego moze bede miec od przyszlego tygodnia prace , ale cii zeby nie zapeszac ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']aa to przedluzyli! fajnie, tylko ze ja serio nie mam teraz kasy :( chyba ze nocleg mialabym za darmo! to moze jeszcze, ale w hotelu dzieki-juz widze ceny.

No wlasnie ja sama juz place za psa-za wszystko :roll: dlatego moze bede miec od przyszlego tygodnia prace , ale cii zeby nie zapeszac ;)[/quote]
jak już pisałam, rozumiem;) jakbyś miała przyjechać to bez tosi?
mam nadzieję że się uda, trzymam:happy1:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Cicho bo zapeszysz[/QUOTE]

ups :oops::oops: to w takim razie "nie dziekuje !!!!!"

[quote name='infers1995']Witaj Beciu:loveu:
Martyna to wy kiedy sie przeprowadzacie?[/QUOTE]

witaj Marcinku :loveu:

a moze TY mnie zechesz przenocowac w swym domostwie z Tosca? :roll:

Posted

[quote name='betty_labrador']ups :oops::oops: to w takim razie "nie dziekuje !!!!!"

witaj Marcinku :loveu:

a moze TY mnie zechesz przenocowac w swym domostwie z Tosca? :roll:[/quote]

Ja tak, ale moi rodzice już nie:diabloti::eviltong::roll:

Posted

[quote name='Tinka:)']jak już pisałam, rozumiem;) jakbyś miała przyjechać to bez tosi?
mam nadzieję że się uda, trzymam:happy1:[/QUOTE]

dziekuje za zrozumienie :)

no jakby bez zgloszenia to bez Tosi,, i watpie ze ja zglosze, bo na wrzesien chcialam :roll:

[quote name='Tinka:)']nie mam pojęcia, ale przypuszczam że już trochę na walizkach będziemy:roll:[/QUOTE]

to bedzie ciekawa zabawa :p

[quote name='infers1995']Ja może tak, ale moi rodzice już nie:diabloti::eviltong:[/QUOTE]

dobrze... zapamietam to sobie :obrazic:

Posted

[quote name='betty_labrador']dziekuje za zrozumienie :)

no jakby bez zgloszenia to bez Tosi,, i watpie ze ja zglosze, bo na wrzesien chcialam :roll:

to bedzie ciekawa zabawa :p[/quote]
nie ma za co:cool3:

a kiedy macie sędziego lepszego? może lepiej wtedy zgłosić, cena ta sama:razz:

taa, strasznie ciekawa:diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']tak tak! to ona, to ona winna!!!!!!! uspij ja :diabloti::cool1:[/quote]

Poskalzie siem Maltynie:placz::diabloti:

Nie uśpie jej!
Tylko Ciebie potoltuluje!:diabloti:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Jak sie Toba Bett TOZ zajmie za namawianie do usypiania zdrowego psa to bedziesz miała nocleg i nawet całodobowa obsługe za kratkami :D[/QUOTE]

[quote name='infers1995']Poskalzie siem Maltynie:placz::diabloti:

Nie uśpie jej!
Tylko Ciebie potoltuluje!:diabloti:[/QUOTE]

nie lubie juz Was :obrazic: