WinterGirl Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 masz w domku ogromnego śpiocha tak jak i bGirl Pozdrawiamy wszytkie śpiochy Quote
patrycja_joko Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 dobrze zdjęcia będą tu jutro:D Pchły i Joko Quote
Izabela124. Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Witanko Juz jest jutro i zdjec nie ma :( Quote
patrycja_joko Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 i jest d**a roztrzepana siostra nie przywiozła ładowarki a na aparacie są zdjęcia i filmiki;((jestem wściekła,bo dopiero w sobotę najwcześniej zgram zdjęcia... :/ przepraszam wszystkich Quote
Szczurosława Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 szkoda,że dogo nie banuje od razu przez ip.... może napisz też o sprzedaży królików na kroliki.net , które i tak poszły "na haczyk"dziadka....,smaczne były?:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wiesz, nie wystarczy kochać, trzeba jeszcze umieć mądrze kochać.... Quote
patrycja_joko Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 przepraszam,ale nie wiem o czym piszesz jestem zalogowana tu pierwszy raz na dogo w moim przypadku nie oceniaj po okładce a zwierzęta kocham i mądrze dbam o nie możesz nawet przyjechać zobaczyć jak się czują moje psy a królików JA nie mam... Quote
Izabela124. Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witanko A o cu tu chodzi? Bo ja nie w temacie.... Quote
Recommended Posts