oktawia6 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='_beatka_'] wrzuciłam nowe jacusiowe fotki na allegro:cool3: okta czy ktoś dzwonił o niego?:razz: [/quote] dzięki Beata!:calus: prócz tego studenta ostatnio o którym pisałam nie było telefonu odnośnie Jacusia. jeszcze mój Dyzio też z Krzyczek-jutro jego wielki dzień: [IMG]http://img390.imageshack.us/img390/3185/tnp3310184uu6.jpg[/IMG] Quote
_beatka_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 kurcze dziwne, normalnie o szczeniaki na wyróżnionym allegro to zawsze są bitwy:mad: ale to nic, dzięki kochanej cioteczce emilii mamy na dwa allegra:cool3::loveu: Quote
GameBoy Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Okta sa foty malucha, looknij prosze czy to pekinczyk czy mix prosze Quote
oktawia6 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Beato-masz rację-szczeniak a szczeniak-on też jest szczeniakiem ale nie szczeniaczkiem już-jego waga dochodzi do 10 kg-ostatecznie osiągnie nawet 25-nauczyłam go dawac pięknie buzi, jest całuśny, umie nawet podryzac uszko! to kanapowiec-pies pod kołderkę-nie wiem ślepi ludzie są.....włazi mi na kolanka i zasypia, przytula się. GameBoy-Ten Twój Pekinek......jestem zdruzgotana:placz:pamiętaj-ostra naprawdę ostra selecja, bez dzieci domy wybieraj i ludzie którzy znają się na rasie i odpowiednio zajmą się jego pielęgnacją-bo to rasa naprawdę wymagająca jeśli chodzi o włos i oczy-to jak pies wygląda jest efektem ciężkiej pracy włąściciela-samo nie przychodzi, wybieraj dom z Warszawy-niech się biją o niego-pamiętaj, i koty omijaj-bo pacnie łąpą i po oku u PEkińczyka to bardzo łatwe-szczególnie szczeniakom gałki mogą samoistnie wypadac przy byle jakiej okazji. Quote
_beatka_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 zgadzam się, nie widzą go i tyle, ale dam,y radę, mam nadzieję że ten zastój z domkami się ruszy wreszcie:roll:;) Quote
emilia2280 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='oktawia6'] [IMG]http://img390.imageshack.us/img390/3185/tnp3310184uu6.jpg[/IMG] [/quote] To jest come-back stulecia - VV (Violetka Villas) w pelni hmm... wiatru :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='emilia2280'] To jest come-back stulecia - VV (Violetka Villas) w pelni hmm... wiatru :evil_lol:[/quote] nie Dyzio tylko Liszka jest Violettą Villas!:zly7:Dyzio to Hanibal Lecter za czasów młodości!:loveu::eviltong: Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='oktawia6']nie Dyzio tylko Liszka jest Violettą Villas!:zly7:Dyzio to Hanibal Lecter za czasów młodości!:loveu::eviltong:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Okta o ktorej jutro trzymać kciuki? Quote
oktawia6 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='GameBoy'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Okta o ktorej jutro trzymać kciuki? [/quote] tak jest w Hanibalku jestem zakochana:loveu:-trzymaj moja droga kciukasy od 10:00 nie idę dzisiaj spac-ne opłaca się jak rano zazwyczj zasypiam po co się kłaśc jak zaraz trzeba wstawac! Quote
oktawia6 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 za pół godziny na siu z Jacentym wyskoczę pod blok-zawsze od razu po przebudzeniu-tj. jego przebudzeniu Quote
oktawia6 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Beatko allegro Jacusia znalazłam-chciałam zobaczyc na której jest stronie-na 4-tej. Jeśli możesz dodac w opisie to proszę Cię dopisz: nie do budy ani do kojca-tylko warunki domowe. Quote
Charly Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 trzymam kciuku za Dyziunia. Mały nie daj sie:happy1::happy1::happy1: Quote
GameBoy Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dyziunio juz wybudzony :multi::multi::multi::multi: Quote
hop! Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dałam ogłoszenie o Jacusiu do GW oraz do środowej i piątkowej Oferty. Quote
oktawia6 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [COLOR=blue]Dziękuję hop! za ogłoszenie JAcusia!:Rose:[/COLOR] Dzięki dziewczęta za kciuki za Dyziunia-jest nieco cierpiący jak to po narkozie-jednak zabieg zrobiony zawodowo, za 10 dni kontrola, byłam już z nim na siu po zabiegu nawet-Jacuś nie podchodzi do Dyziunia-Dyzio wcześniej go gonił, teraz jest nieswój więc nawet warknąc niezabardzo-Jacek grzecznie do reszty moich psów też, choc jak to szczeniak-cielak bo cielak-ale nie wie, że duży i zabawy i szarpanki nie będzie z takimi partnerami. Jacenty pomógł mi robic porządki w mieszkaniu: ten srebrny fotel na zdjęciach-no tak już tylko na zdjęciach-zasikany na wylot i podarty-Jacek ma jeszcze taki zwyczaj, że jak wychodzi się z nim na dwór w momencie wychodzenie popuszcza, dorobił ostatnio klatkę schodową, windę. Podłogę w sumie też należałoby wymienic-gdyby to był piesek mini inaczej-a jest to szczenię o wadze 10 kg, więc kałuże są jak po człowieku. Wychodzi góra co 3 godziny na dwór by wdrożyc mu nawyk załatwiania się na dworzu-jednak samo wychodzenie nie jest na sucho-nie stale ale więcej jak sporadycznie. Quote
BIANKA1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dobrze , że Dyzio już czuje się dobrze . :lol: Ja pamiętam mojego Rokusia jak był mały :cool3: Wet kazał mi go nosić po schodach , żeby nie nadwyrężał stawów . Wielki był i ciężki , nogi wisiały mu do ziemi , a ja go targałam po schodach :cool1: 17 schodów po kilka razy dziennie :cool3: A Mikuś sam bryka na podwórko i sika .............jak mu się uda :evil_lol: Dzwonił ktoś w sprawie Jaculka ? On już chyba u Ciebie siedzi 2 miesiące :roll: Quote
oktawia6 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 ja kiedyś taskałam Viktorię-moją ślepą jak po chodach nie umiałą chodzic na początku na 4 piętro bez windy, Sznaucerka Średnia-ślepa staruszka. ale Dobek-bo na pewno masz na myśli swojego Dobermana Bianko-to dopiero jazda:shake:-dlatego malutkie psy są lepsze-chyba żę ma się rosłego chlopa na każde zawołanie by w razie choroby czy niedyspozycji przenieśc do weta takie bydlątko-nawet do samochodu. Nie Bianeczko-nie było telefonów w sprawie Jacusia:roll:-tak dobrze wyliczyłaś jest u mnie ponad 2 miesiące-dokładnie od 21 stycznia. a ja jeszcze na wieś nie chcę go oddac, ani do budy widzisz taka jestem. Quote
BIANKA1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Tak , chodzi o dobka . Trochę go odchudziłam , bo już ważył ponad 50 kg :cool3: Na stół do USC 2 studentów go targało :cool1: Jak mnie 2 lata temu szarpnął na smyczy , to miałam rękę w gipsie i 3 miesiące zwolnienia lekarskiego . Już nie wezmę nigdy dużego psa . Nie mam siły :-( A ja dzisiaj zamówiłam budę dla Fryci . Ona i tak woli od początku być na podwórku , a próby jej udomowienia skończyły się wymianą wykładziny . Pokój ma około 30 m , to wiadomo , że buda wyjdzie jednak taniej :cool3:. Do domu wchodzi i będzie wchodzić . Ale jak nie ma nikogo , albo w nocy , to niech siedzi w budzie . Przykre to , ale nie daję sobie z nią rady . Aaaaaaaaaaa.....................Miki zostaje :oops: Quote
halbina Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 No to i po foteliku... dobrze, że masz zdjecia... ja swojego w całości nnawet na zdjęciu nie mam... dziś założyli mi rolety zewnętrzne, żeby Platon i Inka przestali straszyć w oknie... Platon tak sie miota na parapecie z powodu psów na chodniku pod jego oknem czasem, że podrapał mi już framugi... psy i koty... szczeniaki na tymczasie... i mieszkanie prosi sie o remont... malowanie koniecznie! Quote
Recommended Posts